Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Την Κυριακή, θα πάω εκδρομούλα...

Την Κυριακή, αποφάσισα να μην έρθω στο γήπεδο με τον Γαύρο, φοβάμαι πως δεν θα το διασκεδάσω... Εάν η παρουσία μου είναι απαραίτητη, ας μου κόψουν μισθό. Όσο πηγαίνω στο γήπεδο για την προσωπική μου ευχαρίστηση, όσο πληρώνω και δεν πληρώνομαι, δεν βλέπω τον λόγο να υποβάλλω τον εαυτό μου σε τέτοιο μαρτύριο.


Εάν οι παίκτες μας παίξουν καλύτερα, τρέξουν περισσότερο, προσπαθήσουν πιο πολύ (απ’ ότι έκαναν με τον Αστέρα, τον Λεβαδειακό, τον Εργοτέλη, την Καβάλα, κλπ), αυτό θα με εκνευρίσει ακόμα πιο πολύ!

Δεν ανέχομαι να μας παρουσιάζουν την Καβάλα που μας νίκησε στο γήπεδο μας σαν υπερομάδα (άλλωστε ισοβαθμούμε στην ίδια θέση, και αυτοί πρέπει να αγωνιούν για την παραμονή τους…), να έχουμε πάρει 2 βαθμούς με τον Εργοτέλη (σε 2 αγώνες), 1 βαθμό από τον Λεβαδειακό (σε 2 αγώνες), 0 βαθμούς με τον Αστέρα (2 ήττες, μέσα-έξω), και να πρέπει να είμαι ψύχραιμος... Άντε με τον ΠΑΟΚ, να το φάω, είναι φανερό ότι έχει κατ αρχάς προπονητή στον πάγκο του, και μια οργανωμένη ομάδα, με πάθος και με θέληση.

Ξέρω ότι δεν μπορεί να γίνει, αλλά μια ολόαδεια Νέα Σμύρνη, είναι η πιο σωστή απάντηση (στους παίκτες, στον προπονητή, αλλά και στην διοίκηση που δεν αντιδράει), από πλευράς των φιλάθλων.

Δεν μπορεί να συμβεί, γιατί έτσι κι αλλιώς θα πάνε οι κρυφο-βαζελόγαυροι, για τους δικούς τους λόγους, αλλά από το να πάμε εμείς που είμαστε μόνο Πανιώνιοι, να τους βρίσουμε, και να πρέπει να απολογηθούμε μετά για την στάση μας, ας μην πάει κανένας μας, και να τους ζητήσουμε να απολογηθούν αυτοί γιατί μας έδιωξαν από το γήπεδο!!!

Εγώ, το αποφάσισα, θα κάνω εκδρομούλα την επόμενη Κυριακή, δεν θα κάτσω να σκάσω. 7 διαρκείας πλήρωσα εφέτος, 1 κανονικό, 1 φοιτητικό, 2 παιδικά, και 3 βήτα γύρου. Στ @ρχίδι@ μου, η ψυχική μου διάθεση είναι πιο πάνω, sorry.

Υ.Γ.1
Την Κυριακή, φοβάμαι πως θα αναστήσουμε τον πεθαμένο Ολυμπιακό. Φοβάμαι πως θα μας κάνει τον κώλο, σας της μαϊμούς πιο κάτω!!!

Ο δε υπνοβάτης, θα κάθεται στον πάγκο, και θα τρώει την μπανάνα του, σαν τον συμπαθή εξάδελφό μας, στο βάθος της φωτογραφίας...

7 σχόλια:

vassilis είπε...

Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή έχει Εκπαιδευτικό Συνέδριο στην Ερέτρια η ΕΕΦ και θα είμαι εκεί.

Αν η ομάδα πήγαινε καλά θα σκοτωνόμουν να έρθω για να προλάβω. Τώρα όχι.

amanAM είπε...

Εγώ θα είμαι στην Χαλκίδα, και τους προειδοποίησα όλους ότι κατά τις 2:00 θα φύγω, για να είμαι πίσω στις 3:00, 3:30, ώστε να προλάβω το ματς, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, θα χάσω ένα μέρος της εκδρομούλας, για να δω τι?

Τον Φερέρα να ασελγεί πάνω στο πτώμα της ομάδας μας?

Αυτός την κατάντησε έτσι, ας την βλέπει μόνος του. Εγώ τον οβολό μου τον έχω πληρώσει. Να πάω και να συγχιστώ, δεν έχει νόημα. Στην Χαλκίδα λοιπόν!!!

amanAM είπε...

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ένα εικοσιτετράωρο μετά το 1-3 της Νέας Σμύρνης, ο Εμίλιο Φερέρα είχε κληθεί να παραστεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Τότε, ο Βέλγος είχε δώσει εξηγήσεις για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας, άκουσε τις παρατηρήσεις των πάντων, με την πλειονότητα να τάσσεται υπέρ της αποπομπής του, πλην όμως στηρίχθηκε από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία.


Κάτι ανάλογο συνέβη και την Κυριακή (24/1). Μια ημέρα μετά την ήττα στην Τρίπολη, ο Φερέρα συμμετείχε σε σύσκεψη με τους παράγοντες του Πανιωνίου, από την οποία όμως αυτή τη φορά απουσίαζε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης φρόντισε να επικοινωνήσει με τον προπονητή της ομάδας και να τον θέσει προ των ευθυνών του.


Θέμα αντικατάστασής του, μάλλον δεν τίθεται στην παρούσα φάση, αφού ο Βέλγος θα βγάλει την χρονιά στον πάγκο, πλην όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξουν τα πράγματα, αν δεν αλλάξει και η εικόνα των «κυανέρυθρων» που από διεκδικητές μιας από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, κινδυνεύουν πλέον να μπλέξουν σε περιπέτειες.


Μέσα στις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται επίσκεψη των διοικούντων και στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, προκειμένου να θέσουν και τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7019979

Σιγά τα ωά!!!
Περιμένετε πρώτα να γυρίσει ο Μπάλαμπαν από τις διακοπές του, και μετά, τραβήξτε κάνα αυτί!!!

amanAM είπε...

Ο Ριέρα μαζί με τους Εστογιανόφ και Μανιάτη βρέθηκαν στην εκδήλωση εκ μέρους της ομάδας, μοίρασαν αρκετά αυτόγραφα σε φίλους του Πανιωνίου, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί τους και δεν αρνήθηκαν να κάνουν και δηλώσεις.

Σε αυτές, ο Ριέρα τόνισε ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, αφού φέτος ο σύλλογος συμπληρώνει 120 χρόνια από την ίδρυση του.

«Ελπίζω την Κυριακή να νικήσουμε τον Ολυμπιακό ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Η φετινή είναι μια ιδανική χρονιά, αφού συμπληρώνουμε 120 χρόνια από την ίδρυση, για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο αντίπαλος μας στον θεσμό, η Καβάλα, είναι καλός», τόνισε ο Ριέρα, που σε ερώτηση για το αν ο αδερφός του θα δεχόταν να έρθει στην Ελλάδα, απάντησε: «Είναι μια χαρά στη Λίβερπουλ. Είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα. Ίσως στο μέλλον, δεν ξέρω. Πάντως πριν από έναν μήνα μ' είχε ρωτήσει για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Δηλώσεις έκανε και ο Μανιάτης, λέγοντας αρχικά πως «η ομάδα κάθε χρόνο προσπαθεί για το καλύτερο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είμαστε μέσα στο κύπελλο, θα αντιμετωπίσουμε την Καβάλα αλλά δίνουμε έμφαση και στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην τα πάμε καλά αυτή τη στιγμή αλλά θα βγούμε από την κρίση και θα μπούμε στον σωστό δρόμο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο διεθνής δεξιός μπακ είπε πως «ελπίζω για το καλύτερο, δεν τον φοβόμαστε, τον σεβόμαστε και όπως πάντα θα παίξουμε για τη νίκη», ενώ ερωτηθείς για την εθνική ομάδα τόνισε πως «δεν το βάζω κάτω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να είμαι στην αποστολή για το Μουντιάλ».

Τέλος, ο Μανιάτης αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Εσπανιόλ: «Δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, αν υπάρξουν εξελίξεις θα τις μάθετε. Ισως τις επόμενες μέρες να υπάρξει κάτι νεότερο».

amanAM είπε...

και το μεγάλο ερώτημα είναι: Από ποιούς αγώνες περιμένουμε βαθμούς, αδώ και πέρα, με τέτοια εικόνα ομάδας?

Πανιώνιος - Ολυμπιακός -
Ατρόμητος - Πανιώνιος -
Πανιώνιος - Ηρακλής -
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος -
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός -
Πανιώνιος - Ξάνθη -
Πανθρακικός - Πανιώνιος -
Πανιώνιος - Αρης -
ΑΕΚ - Πανιώνιος -
Σμύρνης Πανιώνιος - Λάρισα -
Καβάλα - Πανιώνιος -

Unknown είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΔΑΧΤΕΙΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ

amanAM είπε...

Δεν το γνωρίζω αυτό το θέμα που θίγεις, συστηματικά παρακολουθώ όσα συμβαίνουν στην ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια, η αλήθεια είναι πως η Τσακιρο-Λίνεν εποχή με έκανε να θέλω να ασχολούμαι περισσότερο, και με επανέφερε στο γήπεδο.

Δεν μπορώ να μπω στην ουσία του, γιατί αγνοώ τα γεγονότα.

Για να μιλάς όμως για κωλοδάχτυλα, υποθέτω πως θα συνέβη κάποιος καυγάς, κάποια ένταση με τον Μάντζιο κάποια στιγμή, που θα οδήγησε σε τέτοια ακραία συμπεριφορά εκ μέρους του.

Εάν όντως συνέβη κάτι τέτοιο, λάθος του. Χωρίς όμως να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός, ο Μάντζιος είναι εδώ και πολύ καιρό στον Πανιώνιο, σαν τεχνικος διευθυντής, και τώρα ελλείψει προπονητή, θα εκτελέσει τα χρέη του υπηρεσιακού.

Ο όποιος κακός χαρακτήρας του, και η όποια κακή συμπεριφορά του, ενοχλεί μόνο όσο θα είναι στον πάγκο, και όχι όσο καταλαμβάνει άλλα πόστα?

Ότι έγινε στο παρελθόν, ας τα αφήσουμε εκεί. Ας πάμε μπροστά, κι ας ευχηθούμε και ας ελπίζουμε ότι δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.