Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

και τώρα, γκρίνια!!!

Δεν ήθελα να βγει η χρονιά με γκρίνια, ούτε να γκρινιάξω πρωτοχρονιάτικα, γι αυτό δεν τα έγραψα ήδη, αλλά δεν αντέχω άλλο!!! Θα πω αυτά που σκέφτομαι, κι ας γκρινιάζω.

Καλά, σε ένα γήπεδο που μας σφάζουν παραδοσιακά, στην Τούμπα, θα μας σφυρίξει ο Δαλούκας, ο σφαγέας μας στην Λάρισα? Ο τύπος που δεν σφύριζε τίποτα, και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ριέρα, επειδή τον κλώτσησε κάποιος αμυντικός της ΑΕΛ που είχε ήδη κίτρινη κάρτα, και για να μην τον αποβάλλει, "ανακάλυψε" θέατρο του Ριέρα?

Το παιχνίδι στην Τούμπα είναι χαμένο από χέρι, φοβάμαι ότι θα το τελειώσουμε με 9 παίκτες, και κάποιοι θα καταλήξουν τραυματίες για κάνα μήνα. Μετά από 3 μέρες, θα βρεθούμε κουρασμένοι και αποδεκατισμένοι, να παίζουμε εκτός και με τον Εργοτέλη.

Εάν περνούσε από το χέρι μου, θα κατέβαζα σαν τερματοφύλακα τον καινούργιο τον πιτσιρικά, και 10 παίκτες που δεν έχουν παίξει μέχρι τώρα, αν και δεν ξέρω εάν έχουμε 10 τέτοιους παίκτες, αλλά αυτούς που θα κατέβαζα, θα είχαν σαφή εντολή να μην παίξουν, ας τελειώσει 20-0, αλλά θα κρατούσα την πρώτη ομάδα αρτιμελή, χωρίς κάρτες, ξεκούραστους, να παίξουν γερά με τον Εργοτέλη μετά από 3 μέρες.

Δεν βλέπω τον λόγο να το παλέψουμε, λίγο η ατμόσφαιρα της Τούμπας, λίγο το γεγονός ότι αυτοί σπάνε πόδια, λίγο ότι ακόμα και εαν παίξουμε καλά, δεν θα μας αφήσει ο Δαλούκας να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρουμε...

Δεν έχει νόημα να πάρω ξανά μολύβι και χαρτί, και να σημειώνω μια μια φάση που θα αδικούμαστε, μέχρι να βάλει ο ΠΑΟΚ σπρωχτός κάποιο γκολ, και να μας νικήσει... Άλλωστε, του χρωστάμε έναν βαθμό, στον πρώτο γύρο δεν είχαμε παίξει καλά, και μπορεί να τελειώσε το ματς 0-0, αλλά είχε ακυρωθεί κανονικότατο γκολ του ΠΑΟΚ.

Πέρυσι, μας είχε εκτελέσει ο Παμπορίδης στην Τούμπα, εάν δεν κάνω λάθος, μας είχε κόψει αντεπιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ, δεν μας είχε δώσει παντακάθαρο πέναλτυ, ενώ είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, και είχε σακατευτεί η μισή ομάδα. Δεν αξίζει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε την μισή μας ομάδα από κάρτες και τραυματισμούς.

1 σχόλιο:

lefterix είπε...

Γιά άλλη μία φορά ΑΜΑΝΑΜ, τα λες σωστά και συμφωνώ απόλυτα, αλλά ποιός μας ακούει;