Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

προγραμματισμένη κωλοτούμπα ή αναγκαστική?

Το νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Ντάριο Σμόγιε ο οποίος υπέστη θλάση (ξανά???), αναγκάζει τον Πανιώνιο να βγει στο μεταγραφικό παζάρι, και να έρθει σε συμφωνία με την Ζελέζνιτσαρ για την απόκτηση του Έντιν Τσότσαλιτς.

Η βοσνιακή ομάδα είπε το «ναι» και ο παίκτης θα υπογράψει για τρεισήμιση χρόνια. Ο Τσότσαλιτς είχε δοκιμαστεί το προηγούμενο διάστημα από τους Νεοσμυρνιώτες και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Αυτή θα είναι και η μοναδική μεταγραφική κίνηση του Πανιωνίου κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το θέμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/63224-συμφώνησε-με-τσότσαλιτς

5 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Μάλλον αναγκαστική κίνηση είναι αφού εξήντλησαν όλα τα περιθώρια με Σμόγιε. Δεν παύει όμως να 'ναι στη σωστή κατεύθυνση γιατί ενισχύει το ρόστερ της ομάδας, παίρνει παίκτη με εμπειρία κεντρικού μπακ, παίρνει παίκτη νέο και διεθνή που βάζει υποθήκες για το μέλλον. Τέτοια κίνηση ΄΄ηταν αυτή που ζητούσαμε. Έστω και αναγκαστικά πιστεύω ότι θ' αποδειχτεί ορθή. Ίδωμεν.

vyruss είπε...

Η απορία μου είναι πώς αυτοί οι κατεστραμμένοι παίχτες στυλ Σμόγε και Ντελούρα και δε συμμαζεύεται, περνάνε τα ιατρικά :(

amanAM είπε...

Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος με αυτήν την μεταγραφή, εάν δεχτούμε πως ο Τσότσαλιτς αξίζει κάτι σαν παίκτης.

Το πρόβλημα είναι πως δεν δείχνει σοβαρότητα, 5 μέρες πριν να ανακοινώνεις ότι δεν πρόκειται να κάνεις μεταγραφές, και όλα να αλλάζουν πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις!

Τώρα που πήραμε τον Τσότσαλιτς, χρεωκοπούμε σαν ομάδα?

Δεν επρόκειτο να κάνουμε μεταγραφές, όχι γιατί δεν χρειαζόμασταν ενίσχυση, αλλά γιατί δεν υπήρχε φράγκο. Τζάμπα ήρθε ο Τσότσαλιτς? Κι αν ναι, γιατί δεν ενισχυόμαστε και άλλους τέτοιους παίκτες που δεν στοιχίζουν τίποτα?


Πως βρέθηκαν τα χρήματα γι αυτήν την μεταγραφή?

Την επόμενη φορά που θα μας πούνε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τον χι ή ψι λόγο, γιατί να το πιστέψουμε?

Costix είπε...

Αντωνη, η μεταγραφη του Τσοτσαλιτς δεν στοιχιζει πανω απο 200/250,000 ευρω και αυτα σε δοσεις πιστευω. Προφανεστατα τον δοκιμασαν, εχοντας στο μυαλο τους τον Σμογιε. Οταν ομως αποθεραπευτηκε ο Σμογιε προφανως κρινανε οτι δεν χρειαζοταν ο Τσοτσαλιτς. Ο Τσακ αστειευομενος ελεγε "μα πηρα σεντερ-μπακ τον Σμογιε !!!". Βεβαια, με την κανουργια υποτροπη του Σμογιε ο κυβος εριφθη και αποφασισαν τελικα να αγορασουν Τσοτσαλιτς. Δεν νομιζω οτι αυτο τους κανει ανακολουθους, γιαι η συγκεκριμενη θεση ποναει και επρεπε να την καλυψουν με οποιδηποτε τροπο.

Vyruss, αν θυμαμαι καλα ο Διογος μας ειχε πει οτι το καλοκαιρι που εγινε η μεταγραφη του Σμογιε την ιατρικη παρακολουθηση στην ομαδα την εκανε ο Λακης Νικολαου και το team του. Ομως επιδη ο Νικολαου δεν μπορουσε να ασχοληθει προσωπικα (προφανως λογω φορτου εργασιας), η ομαδα δεν εμεινε ευχαριστημενη απο τις υπηρεσιες που της παρειχαν και αλλαξε τον Σεπτεμβριο, δινοντας την ιατρικη παρακολουθηση ξανα στον Κατσιφαρακη και προσλαμβανωντας και ειδικο επιστημονα εργομετρη. Αρα, αποο οτι φαινεται, μαθαινουν απο τα λαθη του παρελθοντος. Βεβαια, η ζημια εγινε με τον Σμογιε. Φανταζομαι, ομως, οτι καποια χρηματα απο το συγκεκριμενο συμβολαιο δεν θα πληρωθουν, αφου θα πεπει να υπαρχει σχετικη ρητρα για τραυματισμους κλπ, εξου και απο που μπορει να εξοικονομηθηκαν λεφτα για την αγορα του Τσοτσαλιτς.

amanAM είπε...

Το γιατί, όλοι το αντιλαμβανόμαστε. Μακάρι να γίνουν και κάνα δυο ακόμα κωλοτούμπες, να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα.