Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Φερέρα: «Πολλά λάθη, κακές αλλαγές…»

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην τελική επιλογή, αλλά και στη σωστή συμπεριφορά που τουλάχιστον αμυντικά έδειξε η ομάδα του στάθηκε, από την πλευρά του, ο Εμίλιο Φερέρα. Ο προπονητής του Πανιωνίου υπογράμμισε κι εκείνος την αρνητική επιρροή του δυνατού ανέμου στο παιχνίδι, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του για τους παίκτες που χρησιμοποίησε ως αλλαγή.

«Όπως είδατε, ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο Φερέρα, που παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι «επιθετικά είχαμε λίγες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ και, ακόμα και σε αυτές, κάναμε λάθος στην τελευταία επιλογή». Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι δήλωσε ικανοποιημένος «που δε δεχτήκαμε γκολ -κάτι που είναι πολύ καλό για το μέλλον», ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις τρεις αλλαγές, γιατί όσο και να παίξεις πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα σου να πάρει τη νίκη».
 
http://www.sport-fm.gr/article/212381
 
Σχόλιο: Πλάκα μας κάνεις, σενιορμεσιέ?
Έβαλες εσύ τον Σιόβα, έναν αμυντικό, να παίξει σαν οργανωτής και σαν κρυφός σέντερ φορ, και φταίει αυτός γιατί δεν βοήθησε την ομάδα να πάρει την νίκη? Βγάζοντας τον Καστελιόνε, που ήταν από τους ελάχιστους διακριθέντες?
Ο Φανούρης μπήκε στην θέση του Εστογιάνωφ στο 84', και τι περίμενες ακριβώς από αυτόν? Ο Κούκετς, που μπήκε στο 90φεύγα, τι περίμενες να κάνει?
 
Το ότι η ομάδα βολόδερνε στο γήπεδο από το 10', φταίνε και σε αυτό οι αναπληρωματικοί?
 
Ποιά εγγύηση για το μέλλον είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, από τον ανύπαρκτο επιθετικά Εργοτέλη?
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: