Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Διαρκείας β γύρου

Ενώ η ιδέα είναι πολύ καλή, το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ δεν πρέπει να είναι περήφανη για τον τρόπο που έχει διαφημίσει το γεγονός της διάθεσης των διαρκείας του β γύρου.

Εκτός από όσους ασχολούμαστε με το ίντερνετ και ενημερωνόμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλόγου, κατά τα άλλα, δεν έγινε με κανέναν άλλο τρόπο γνωστό στους φιλάθλους, η διάθεση των εισιτηρίων αυτών.

Δεν έγινε κάποια καμπάνια για να το μάθουν οι φίλαθλοι, ούτε καν στον αγώνα με την Καβάλα δεν ανακοινώθηκε στο γήπεδο, ώστε όσοι οπαδοί ήταν στο γήπεδο, θα μπορούσαν να το προτείνουν σε γνωστούς τους που ίσως θα ενδιαφερόντουσαν.

Εγώ για παράδειγμα, ήδη "πούλησα" 3 διαρκείας β γύρου στην θύρα 2, σε γνωστούς μου.

Εάν εγώ έπεισα 3,  ενώ είχα ήδη 4 διαρκείας στα χέρια μου (το δικό μου και των παιδιών μου), πόσο καλύτερα θα μπορούσε να πάει το πράγμα, εάν κάποιοι άλλοι οπαδοί που δεν ενημερώνονται από το ίντερνετ, θα γνώριζαν το θέμα εγκαίρως?

Δεν έγινε καμπάνια σε κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης κατά την περίοδο των εορτών, που ο περισσότερος κόσμος είχε κάποια επιπλέον χρήματα, και θα μπορούσε να διαθέσει τα 75 ευρώ, για το εισητήριο στην 2, σαν δώρο χριστουγέννων ή πρωτοχρονιάς, σε κάποιους δικούς του...

Αφού όλα αυτά είναι παρελθόν, και το τώρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια, ας κάνουν τουλάχιστον αυτό: Σε κάποια σούπερ μάρκετ της περιοχής, στα προπατζήδικα, καφετέριες, καθώς και σε όποια άλλα καταστήματα που μπαινοβγαίνει κόσμος, να μπεί άμεσα μια σχετική διαφημιστική αφίσα.

Αυτό θα βοηθούσε σημαντικά στην διάδοση της προσφοράς, και θα αύξανε την ζήτηση. Αυτό πρέπει να γίνει τώρα!!! Σε 2-3 μέρες, θα είναι αργά, δεδομένου ότι η διάθεση των εισητηρίων αυτών σταματάει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Του χρόνου, σε κάποια αντίστοιχη ενέργεια, να έχουν φροντίσει οι υπεύθυνοι του τμήματος μάρκετινγκ να μοιράσουν σχετικά διαφημιστικά έντυπα στους 2 τελευταίους εντός έδρας παιχνίδια, να βάλουν κάποια stand σε κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης, και να έχουν κάνει κάποια συμφωνία με εμπόρους της Νέας Σμύρνης που θα προσφέρουν κάποια μικροέκπτωση στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, και θα πληρώσουν και κάποια μικρή χορηγία για την προβολή τους στο διαφημιστικό έντυπο για την διάθεση των διαρκείας, που θα καλύψει όλα τα έξοδα της καμπάνιας.

Γιατί δεν στέλνουμε ένα δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, στον αθλητικό τύπο?

3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Τρία έδωσες εσύ και ένα του Ευτύχη τέσσερα. Εμείς κι εμείς δηλαδή...

br fun_atic είπε...

υ.γ
δεν χρειάζονταν να βγει ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα. Ας ειδοποιούσαν τα μπλογκ και το θέμα έληγε...

amanAM είπε...

αναρωτιέμαι εάν θα υπάρξει πέμπτο!!!