Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

O πόλεμος των άστρων στην Αθήνα


2 σχόλια:

amanAM είπε...

Πανηγυρίζει ο κόσμος που πήραμε σήμερα το νέο δάνειο, που θα δεσμεύσει την Ελλάδα μέχρι την εποχή που τα εγγόνια μου θα φτάσουν στην ηλικία μου.

Χαράς ευαγγέλια και για τον Πανιώνιο, που ξεφορτώθηκε τον Μπάλαμπαν με 35 χιλιάρικα, απότι ακούγεται... Με λίγη υπομονή θα τα μαζέψουμε τα λεφτά. 35 χιλιάδες αυτοκίνητα να παρκάρουν στο νέο πάρκινγκ που αποκτήσαμε στον δημόσιο δρόμο δίπλα στην θύρα 1, προς 1 ευρώ την ώρα που θα παρκάρουν, τα μαζέψαμε τα φράγκα.

Ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά. Αντί να μαζεύουμε παιδιά και χορηγούς για την λειτουργία των τμημάτων, τους διώχνουμε... Η φτήνια τρώει τον παρά, λέει η παροιμία του σοφού λαού μας.

amanAM είπε...

Ο Μπάλαμπαν, ο οποίος αγωνίζεται στη… Μαλαισία με την φανέλα της Σελιανγκόρ, ζητούσε αρχικά 250 χιλιάδες ευρώ από τον Πανιώνιο, ωστόσο ο Κροάτης έκανε υποχωρήσεις προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του από τους Νεοσμυρνιώτες.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» αναζητούν έναν αντίπαλο για το προσεχές Σάββατο, καθώς ο Άκης Μάντζιος θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική εγρήγορση.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/177939-Xoflithike-o-Mpalampan