Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ή τώρα ή ποτέ!!!

Η ΑΕΚ τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ηρακλή, και έχασε την νίκη αφού ο βλάκας ο Τζιμπούρ, ενώ έβαλε πρώτα ένα καταπληκτικό γκολ ισοφάρισης σε 1-1, πέταξε την μπάλα άουτ σε εκτέλεση πέναλτι, με παρόμοια ηλίθια εκτέλεση πέναλτι όπως τότε που είχε χάσει πέναλτι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Έτσι η ΑΕΚ σκαρφάλωσε στους 26 βαθμούς, παρέμεινε στους 26 ο Αστέρας που έχασε από τον ΠΑΟΚ 1-0, ο δε Εργοτέλης η υπερομάδα που θα έπρεπε να χαιρόμαστε που πήραμε 2 χι φέτος, και εντός και εκτός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική, έχασε 1-0 από την αστεία φέτος Σκόντα Ξάνθης. Έτσι έμεινε ο Εργοτέλης στους 22 βαθμούς, και η Ξάνθη σκαρφάλωσε στους 21.


Δεδομένου ότι η Καβάλα που έχει 23 βαθμούς παίζει με τον γαύρο δύσκολα θα νικήσει, δεν είναι απίθανο αλλά «φυσιολογικά» θα χάσει τέλος πάντων, νικώντας εμείς «φυσιολογικά» τον Λεβαδειακό, θα ανέβουμε στους 26 βαθμούς, και θα ισοβαθμούμε στην πέμπτη θέση με τον Αστέρα και την ΑΕΚ.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει πια για τα καλά από όλους τους υπόλοιπους εμάς, ενώ ο Άρης «δοκιμάζεται» στα Γιάννινα, οπότε έχουμε ελπίδες να παραμείνει στους 28, και να είμαστε σε απόσταση βολής.

Αύριο πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη, και το ίδιο να κάνουμε στην Τρίπολη. Μετά, έχουμε τον γαύρο στην Νέα Σμύρνη, δύσκολο μεν, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν. Εάν δεν πάρουμε 2 νίκες στα επόμενα 2 παιχνίδια, χάνουμε οριστικά(?) το τρένο της 5ης θέσης…

Τα νέα από το πόλο, δυστυχώς είναι δυσάρεστα:
Τη δεύτερη ήττα του στο Β’ όμιλο της Ευρωλίγκα του πόλο γνώρισε ο Πανιώνιος, καθώς έχασε με 8-6 από τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-3, 3-1.
Πανιώνιος: Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μιράλης, Κουκής.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε η διαιτησία, αλλά τι να λέμε τώρα...

7 σχόλια:

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αντώνη, χρόνια σου πολλά!
Να είσαι υγιής και πάντα με καλή διάθεση.

vyruss είπε...

Χρόνια πολλά κι από μένα!

Επίσης, μετά από το σημερινό δράμα που είδα, προτείνω να απαγορευτεί στον Κουμορτζί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ρε vyruss, πού μένεις; δίπλα στο γήπεδο;( το λέω για την ώρα τού σχολίου σου).
Νά' τανε μόνο ο Κουμορτζί... Γιατί, Μπόσκο, Εστογιάνωφ σε όλο το παιχνίδι για τα πανηγύρια... Τώρα βέβαια μιλάω ύπό την επήρεια τού τσίπουρου που πίναμε σ' όλο τον αγώνα...
Το τί γέλιο μ' έπιασε στο 2ο γκόλ τού Λεβαδειακού, δέν λέγεται...
Κλαυσίγελως η κατάσταση.
Εγώ πάντως στο τέλος το κούναγα το λευκό μαντηλάκι στον δόν Εμίλιο... αλλά ποιός να το δεί...
Ά, ρε ποιός να μού τό'λεγε... ισοπαλία με το Λεβαδειακό και πάλι καλά δηλαδή... φτού γαμώτο...

zamis είπε...

Αντωνη, πολυχρονος κι οτι επιθυμεις.

vyruss είπε...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κανα χιλιόμετρο αλλά σήμερα για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να παραστώ στη σεμνή τελετή ξεφτίλας και την είδα από την -πάντα ουδέτερη- νόβα.

Μια απορία: Έχω την εντύπωση πως τα μόνα γκολ του Μπάρκογλου στην Α' εθνική είναι κατά του Πανιωνίου... ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.

vassilis είπε...

Xρονια σου πολλά

br fun_atic είπε...

ΑΝΤΩΝΑΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ Π Ο Λ Λ Α Κ Α Ι Κ Α Λ Α!!!

Χιλιόχρονος και ο Antun!!!