Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

η 20ή αγωνιστική

Ήδη ο ΠΑΣ και ο Ηρακλής πήρανε το τρίποντο στην έδρα τους, ο πρώτος εναντίον της Λάρισας ο δεύτερος εναντίον της Καβάλας, κι έτσι πίσω η ουρά έχει διαμορφωθεί ως εξής:
12 Ηρακλής 22
13 ΠΑΣ Γιάννινα 21
14 Λάρισα 21
Η γραμμή του υποβιβασμού έχει φτάσει στους 3 βαθμούς από κάτω μας, κι εμείς έχουμε δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό αύριο, όλοι πρέπει να είμαστε εκεί, και να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Να έχουμε υπομονή, και να ελπίζουμε να γίνει ένα θαύμα... Στο τρίτο παιχνίδι, που το παρακολούθησα, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε μπαστούνια με τον Ατρόμητο, και τον νίκησε με 1-0 με ένα γκολ φάβα στο 88' λεπτό, ενώ ο Ατρόμητος είχε 3-4 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, και 2 στο δεύτερο, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που είχε μόνο μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι, και το γκολ που πέτυχε τελικά. Την επόμενη εβδομάδα, παίζουμε με τον Ατρόμητο εκτός, και δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, γιατί ο Δώνης έχει δημιουργήσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο.
-------------------
Στο πόλο όλα πηγαίνουν καλά.
ΝΟ Λάρισας - Πανιώνιος 6-10
Π. Φάληρο - Ολυμπιακός 5-8

1 Ολυμπιακός  24
2 Πανιώνιος 21
3 ΠΑΟΚ  15
-----------------------
Στο Μπάσκετ νικήσαμε εντός έδρας το Περιστέρι με 23 πόντους διαφορά, κι έτσι καλύψαμε την διαφορά που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο, οπότε σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουμε το πλεονέκτημα.

4 Πανελλήνιος 23
5 Κολοσσός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος 21
-------------------------------
Στην Ισπανία τα πράγματα εξελίχθηκαν μια χαρά.
Η Μπαρτσελόνα ήθελε το τρίποντο στην έδρα της Χιχόν για να μπει με το δεξί στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και στη χειρότερη για αυτή περίπτωση, να παραμείνει στο +5 από την Ρεάλ. Ο στόχος επετεύχθη, καθώς οι Καταλανοί πήραν αυτό που ήθελαν με το τελικό 1-0, που διαμορφώθηκε στο 30' από το ψύχραιμο πλασέ του Πέδρο στο τετ α τετ, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Ινιέστα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, δεν έχασε κι άλλο έδαφος, καθώς πέρασε από τη Γαλικία με το 3-1 επί της Λα Κορούνια. Νωρίτερα, τη νίκη πανηγύρισε και η άλλη ομάδα της Βαρκελώνης, η Εσπανιόλ, που επικράτησε με 1-0 της Μπιλμπάο.
----------------------------

Η συνέχεια αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: