Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κάτι πάει να γίνει, τελικά...

Παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια θα πρέπει να θεωρείται ο Μπέντι Μπουβάλ. Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν με τον Πανθρακικό και ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη να περάσει από ιατρικες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει. Θετικά τα νέα και για Τσότσαλιτς.

Μια ανάσα από την απόκτηση του επιθετικού του Πανθρακικού Μπέντι Μπουβάλ βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι», μετά από εισήγηση του Εμίλιο Φερέρα, κινήθηκαν αμέσως και συμφώνησαν με την ομάδα της Κομοτηνής. Από την πλευρά του ο παίκτης θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια 3.5 ετών.

Ο Μπουβάλ πριν τον Πανιώνιο, έχει αγωνιστεί στις Ράντερς και Ρεντ Σταρ Παρί, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Νανσί.

Εντάξει και με Τσότσαλιτς

Τα ευχάριστα νέα για τον Πανιώνιο δεν έρχονται μόνο από την περίπτωση του Μπουβάλ, αλλά και από αυτή του Έντιν Τσότσαλιτς. Η μεταγραφή του παίκτη είχε κολλήσει στις δόσεις που οι «κυανέρυθροι» θα έδιναν τα χρήματα στην Ζελέσνιτσαρ, ωστόσο το πρόβλημα λύθηκε και ο Τσότσαλιτς αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχει ανησυχία για Εστογιάνοφ, Ριέρα

Στα αγωνιστικά οι Εστογιάνοφ και Ριέρα δεν προπονήθηκαν σήμερα λόγω ίωσης, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστούν στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/64739-ανακοινώνει-μπουβάλ-ο-πανιώνιος

Σχόλιο:
Τελικά, ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα Κίντερ έκπληξη!!! Μας ανακοινώνουν πως δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές, για να χαρούμε περισσότερο όταν τελικά αυτές γίνουν.

Δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις, αλλά τελικά από ότι φαίνεται, ο Τσακίρης είναι πολύ μάγκας! Μας κάνει πλακίτσα με δηλώσεις λες και δεν βλέπει το προφανές, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην θέση κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ περιοχής, και αφού εμείς πιστέψουμε πως με τέτοια μυαλά θα βρεθούμε στην β εθνική, έρχεται η κωλοτούμπα και κάνει αυτό που πρέπει.

Ενώ, εάν από την αρχή δήλωνε τα προφανή, εμείς με τι θα ασχολούμασταν?

Μπράβο προεδράρα, είσαι πραγματικός μάγκας.
Κι αυτό στο λέει ένας Μάγγος!!!
:-)
---------
Κοιτάζοντας την μέχρι στιγμής πορείa της ομάδας, και τα αποτελέσματα, η εικόνα είναι καλή. Με λίγη τύχη, με λιγότερες αδικείες, με μεγαλύτερη προσοχή κλπ θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα.
Για παράδειγμα, εάν δεν χάναμε τόσες ευκαιρίες στην Λιβαδειά, μπορούσαμε να πάρει εκεί και 3 βαθμούς, εάν δεν χάναμε από τον Αστέρα εντός, εάν δεν μας έσφαζε η διαιτησία στον Άρη και στην Λάρισα, εάν δεν χάναμε από την Καβάλα εντός, εάν παίζαμε καλύτερα στην Τούμπα και στο Παγκρήτιο, κλπ.
Είναι φυσικό, να υπάρξουν και άτυχα αποτελέσματα, για όνομα του Θεού, δεν γίνεται να νικάμε πάντα, αλλά φέτος έχουμε πάρει και κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα. Νικήσαμε την ΑΕΚ, που δεν είναι δα και τόσο δεδομένο κάτι τέτοιο, διπλό στον Ηρακλή, διπλό στην Ξάνθη,  χι στο Χαριλάου και στο Αλκαζάρ, που δεν είναι και τόσο δεδομένα, χι στον Εργοτέλη.
Δεν τα έχουμε πάει και τόσο άσχημα. Με την ενίσχυση της ομάδας, την πιο ορθολογική αξιοποίηση του ρόστερ, με λίγη τύχη και με λιγότερες αδικίες, μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα.
Χωρίς τα μυαλά να πετάνε πάνω από το κεφάλι, με σκληρή δουλειά, όλα μπορούν να γίνουν. Στο χέρι μας είναι.

5 σχόλια:

amanAM είπε...

Αφού πήραμε αμπάριζα τον Πανθρακικό, δεν κοιτάμε και τι άλλο έχει το μαγαζί να ψωνίσουμε, να μας βρίσκεται σε ώρα ανάγκης?

Δεν τους ξέρω, αλλά υπάρχει ένας Πενσάς, ένας Πιθαρούλης, και ένας Στόκος, και οι τρεις είναι Ελληνόπουλα, και έχουν σπουδαία ονόματα για να γελάμε από την εξέδρα!!!

IWN1998 είπε...

Ο Ρομπέρ είναι παικταράς ...που δεν είναι Έλληνας...
Όσο για τον κο Κωνσταντίνο ίσως μας διαβάζει και λίγο και όταν μιλάμε τη γλώσσα της λογικής μας ακούει.
Και πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έκανε έξυπνες και οικονομικές κινήσεις.

amanAM είπε...

Γι αυτό τον είπα πραγματικό μάγκα. Θέλει μαγκιά να ακούς. Η ξερολίαση είναι το πιο εύκολο, και πάντα οδηγεί σε λάθη.

br fun_atic είπε...

Κρίμα πάντως που δεν βρίσκεται στη θέση του Πανθρακικού η Καβάλα. Αυτό και αν είναι ωραίο μαγαζί για ψώνια. Και τι δεν έχει...

amanAM είπε...

o Mπουβάλ είναι λίγο χασογκόλης, αλλά... χάριν στον Μπυβάλ που αναγκαστικά θα τραβήξει πάνω του 1-2 αμυντικούς, θα βρούν την ευκαιρία πιο ελαφρείς παίκτες όπως ο Κούμου, ο Ριέρα, ο Φαμπιάν, ο Μπάλαμπαν κλπ να δράσουν με μεγαλύτερη άνεση.

Αυτό έλειπε τόσο καιρό από την επίθεση, ένας παίκτης περιοχής.

Βέβαια, θα ήθελα να δω δίπλα του και τον Σίμωση, θα ήθελα να δω να παίρνουν ευκαιρίες και τα άλλα παιδιά, Σιόβες, Λουκίνες, Κοντοχρήστοι κλπ. Αλλιώς γιατι τους έχουμε? Για το οικογενειακό διπλό? Και πως θα βελτιωθούν, εάν δεν πάρουν παιχνίδια?

Όχι όλοι μαζί, ένας κάθε φορά, δίπλα σε πιο έμπειρους. Άλλωστε, την μια φορά που θα τον χρειαστείς (λόγω κάποιου τραυματισμού, καρτών, κλπ) δεν θα δεις αυτά που περιμένεις, εάν δεν έχει πάρει και άλλες ευκαιρίες.