Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Βράβευση Σίμωση

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17706&catid=5

Με την ευκαιρία της βράβευσης του Σίμωση, σαν ανερχόμενου ποδοσφαιριστή, θα ήθελα να πω τα εξής:

Τον Σίμωση τον θυμάμαι μόνο από ένα παιχνίδι, στην Λιβαδειά. Μπήκε σαν αλλαγή, και στα πρώτα δευτερόλεπτα της συμμετοχής του, έχασε την ευκαιρία να βάλει γκολ. Ήταν καλός, αλλά δεν πήρε δεύτερη ευκαιρία από τον προπονητή του.

Δεύτερη φορά, δεν θυμάμαι να τον είδαμε...

Για όνομα του Θεού, δεν γίνεται ξαφνικά να παίξουν οι "πιτσιρικάδες" όλοι μαζί, αλλά θα ήθελα να πάρουν όλοι ευκαιρίες, Σίμωσης, Λουκίνας, Αναστασόπουλος, Σιόβας, Σάμαρης, Κοντοχρήστος, κλπ. Αυτοί είναι το μέλλον μας, είναι λάθος να τους κρατάμε στον πάγκο... Από τέτοιους παίκτες θα βγει ο Δέδες, ο Μαύρος, ο Αναστόπουλος, ο Σαραβάκος, ο Τσιαντάκης, ο Ναλιτζής του μέλλοντος.

Εάν είχαμε τον Μέσσι, θα καθότανε ακόμα στον πάγκο της ομάδας μας(?), γιατί δεν θα είχε ακόμα εμπειρία, γιατί θα ήταν πιτσιρικάς, γιατί γενικά έχουμε λάθος νοοτροπία...

Τόπος στα νιάτα, και σε όσους έχουν μέλλον. Τόπος στα Ελληνόπουλα, και όχι άλλους μισθοφόρους περαστικούς.Το μόνο ζητούμενο, δεν μπορεί να είναι η μεταγραφή των παικτών μας σε άλλη ομάδα σε ακριβότερη τιμή. Χρειαζόμαστε και κάποιους παίκτες, σαν τον Μαυρίκη, να αγαπάνε και να πονάνε την ομάδα.


Και προπονητή τύπου Νιόμπλια. Δεν μπορεί να είναι ο Νιόμπλιας ο μόνος αξιόλογος προπονητής που υπάρχει, από όλους τους παλιούς Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Η δικιά μας ομάδα πόλο, να γίνει το πρότυπο μας. Μια Ελληνική ομάδα, που είμαι βέβαιος ότι κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα.









7 σχόλια:

amanAM είπε...

όπως αναφέρεται στην "Sportday", οι πράσινοι εξετάζουν τον τελευταίο καιρό τον Μπενάρντ Κουμόρτζι του Πανιωνίου, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τη μεριά τους. Ο γκανέζος μέσος που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος (18 συμμετοχές, 2 γκολ, 3 ασίστ) με τους κυανέρυθρους αρέσει στον Νιόπλια και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Μοναδικό μειονέκτημα στην περίπτωση του είναι πως καταλαμβάνει θέση ξένου.

br fun_atic είπε...

Κάνει φέτος εξαιρετική χρονιά; Δηλαδή πέρσι τι έκανε;

cdu είπε...

Br είσαι αδιάβαστος. Αφού το είπε ο πρόεδρος, πέρυσι είχαμε μόνο δύο με μεταπωλητική αξία. Ενώ φέτος με το έργο που άφησε ο Δον ....

cdu είπε...

Να σημειώσω επίσης ότι στην συγκεκριμένη εφημερίδα αλλά και στο σκάουτιγκ του ΠΑΟ δεν διαβάζουν μάλλον τα σχόλια του Μάκη στα μπλόγκ.
(για να προλάβω παρεξήγηση, αυτό λέγεται με διάθεση πλάκας προφανώς )

br fun_atic είπε...

Δηλαδή έχει ανέβει φέτος η αξία της μισής ομάδας, αλλά εμείς είμαστε 10οι με καθοδικές τάσεις;;;

cdu είπε...

Είσαι προφανώς λίγος:) Άντε δες κανένα DVD να μορφωθείς. Εξ' άλλου το είχε πει ο άνθρωπος αλλά χάθηκε προφανώς στη μετάφραση. Η ομάδα δεν είχε πρόβλημα, εννοώντας ότι η ειδικότητα του ήταν να σώζει ομάδες από τον υποβιβασμό. Δες Πανθρακα και τώρα Λοκερέν. Είχε λοιπόν σχέδιο να μας σώσει αλλά πρώτα έπρεπε να μας φέρει στη ζώνη υποβιβασμού.

amanAM είπε...

Εγώ το μόνο που έχω καταλάβει, είναι ότι είτε όλοι είμαστε στραβοί, είτε αυτοί παρακολουθούν άλλη ομάδα.

Τους μόνους που δικαιολογώ, είναι τους παίκτες, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δηλώσεις εναρμονισμένες με την οπτική της διοίκησης και του εκάστοτε προπονητή, γιατί αλλιώς θα μείνουν άνεργοι.

Άκου μαιτρ της τακτικής ο φερέρα!!!
Άκου ότι ανέβασε την αξία των παικτών της ομάδας!!!

Προφανώς κι ο Σίμωσης οφείλει την βράβευση του στον Φερέρα, προφανώς γιατί δεν τον χρησιμοποιούσε κι έτσι δεν κατάλαβαν όσοι τον βράβευσαν τι παλτό είναι!!!

Πλάκα μας κάνετε ε? Ελάτε, παραδεχτείτε το!!!