Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

good bye darling!!!

Πάει ο ακροβάτης!!!
Και τώρα, με ποιόν θα γελάμε?

Υ.Γ.1
Πλάκα μας κάνει ο σπορ εφ εμ?
Θεωρούν επιτυχημένο τον Φερέρα, τον Πανιώνιο ομάδα μοντέλο, και πως είναι λάθος μας να χάσουμε τέτοιον προπονηταρά, και πως κάθε ομάδα θα τον ήθελε στον πάγκο του...

Ρε γελοίοι δημοσιοκάφροι, έχετε δει πως παίζουμε??? Με το ένα πόδι στην Β Εθνική, εσάς μπορεί να σας φαίνεται φυσιολογικό για τον Πανιώνιο, αλλά για εμάς, αυτό δεν είναι... Μπράβο πρόεδρε, έκανες αυτό που έπρεπε. Κάλιο αργά, παρά αργότερα.

Υ.Γ.2
Τώρα που ο Φερέρα αποτελεί παρελθόν, να εξετάσουμε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο, και φέτος καταντήσαμε να έχουμε αυτήν την εικόνα:

Ο Φερέρα ήταν ανεπαρκής στο να στήσει την ομάδα όπως πρέπει, να χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ, να δώσει ευκαιρίες και να αναδείξει τους νέους και ταλαντούχους παίκτες μας, χρησιμοποιώντας σωστά την εμπειρία παικτών όπως ο Μπάλαμπαν, ο Εστογιάνωφ, ο Ριέρα, κλπ

Ήταν ανίκανος να προσαρμόσει το σύστημα της ομάδας, ανάλογα τον αντίπαλο, ανάλογα τις ανάγκες του αγώνα, ανάλογα τους παίκτες που διέθετε.

Ήταν καλός προπονητής, αλλά το ρόστερ μας είναι για τα μπάζα, πράγμα που είχε δηλώσει στα πρώτα παιχνίδια, σαν δικαιολογία γιατί δεν κάνει αλλαγές.

Δεν ξέρω εάν έχει νόημα να συζητήσουμε το πρώτο και το δεύτερο. Αλλά ο Φερέρα, εν συνεχεία όχι μόνο έκανε τις γνωστές κωλοτούμπες, αλλά την εποχή που πήρε τα περίφημα αποτελέσματα, τα πήρε χρησιμοποιώντας αυτούς που θεωρούσε ως μπάζα, άρα εκ των πραγμάτων η δικαιολογία αυτή δεν στέκει.


Και όχι μόνο, αλλά αυτοί που του έδωσαν τα αποτελέσματα, ξαναβρέθηκαν στον πάγκο, με τα γνωστά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες.
Δεν αισθάνομαι λοιπόν πως τον έχουμε αδικήσει κάπου. Θεωρώ πως ακόμα και εάν το ρόστερ μας είναι ελλιπές, το ρόστερ αυτό πήρε το διπλό στον Ηρακλή, το διπλό στην Ξάνθη, νίκησε την ΑΕΚ, και μετά… προέκυψε η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία.  Η απειθαρχία, ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του, η αγωνιστική αναρχία, η έλλειψη κίνησης, η κακή φυσική κατάσταση κλπ δεν είναι αποτέλεσμα μέτριου ρόστερ, αλλά κακής δουλειάς στην προπόνηση, με το υπάρχον ρόστερ.
Άρα, καλώς έφυγε ο σενιορμεσιέ, ο άνθρωπος δεν έκανε, το γιατί δεν με αφορά.
Αυτό που πρέπει να κάνει όποιος αναλάβει, να τους γυμνάσει, να τους στρώσει, να τους αξιοποιήσει όλους, να αναδείξει τους νέους, να παίξει καλή μπάλα η ομάδα, και εάν χάσουμε από καλύτερες ομάδες, ναι, εκεί θα δεχτώ πως το ρόστερ της άλλης ομάδας είναι προφανώς καλύτερο. Αλλά μέχρι ένα επίπεδο, είναι θέμα δουλειάς, και όχι θέμα ανεπαρκούς ταλέντου.
Δηλαδή το ρόστερ του Θρασύβουλου ήταν τόσο καλό, που δεν μπορέσαμε να κάνουμε παιχνίδι? Το ρόστερ του Ατρόμητου είναι τόσο καλό, σε σχέση με το δικό μας, και νίκησε 2-0 άνετα και χαλαρά την υπερομάδα της Καβάλας?

ΥΓ3. Εάν παραιτήθηκε ο Φερέρα, χωρίς αποζημιώσεις κλπ, τότε μαγκιά του!!! Φέρθηκε αντρίκεια. Να λέμε και του στραβού το δίκιο.

8 σχόλια:

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Είδες ο Φερέρα; ούτε μιά εκδρομή στη Χαλκίδα δέν σ' αφήνει να απολαύσεις...
Τώρα πρέπει να γυρίσεις άρον άρον!

br fun_atic είπε...

Πάρε το λαγό σε τάπερ και έλα :)

rgegeo είπε...

TO:AMAN
CC:BRFUNATIC

ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?

br fun_atic είπε...

Δεν θα ήθελα να κάνω τέτοια ψηφοφορία για τους παρακάτω λόγους:

Πρώτα απ' όλα δεν έχουμε γνώση της αγοράς.Από την Ελληνική αγορά ίσως μας ταίριαζε ο Μαζίνιο, αλλά όλα αυτά είναι πρόχειρες προτάσεις...

Για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα Έλληνα προπονητή, αλλά καλό ξένο, ακόμη και χωρίς γνώση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Να μείνει και μετά το καλοκαίρι. Αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα της ομάδας μας έναντι των υπολοίπων που θα αλλάξουν προπονητή. Όχι προσωρινό - υπηρεσιακό.
Από την άλλη καλό θα ήταν στη δεδομένη στιγμή να μην επηρεαστεί η διοίκηση από τον κόσμο του Πανιωνίου ως προς το όνομα του προπονητή, αλλά να αποφασίσει με το χέρι στην καρδιά. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουμε τις προθέσεις που έχει...

amanAM είπε...

δεν είναι δουλειά μου να προτείνω προπονητές, αλλά να κρίνω τις αποφάσεις και τα αποτελέσματα.

Εύχομαι να ληφθούν τέτοιες αποφάσεις, που να μας οδηγήσουν σε ένα μέλλον με καλή ομαδούλα που να παίζει καλή μπάλα.

vyruss είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vyruss είπε...

ΑΓ-ΓΛΟ! ΑΓ-ΓΛΟ!

Άγγλο προπονητή ρε παιδιά...

Κι ας μην είναι και πρώτο όνομα.

amanAM είπε...

Από τα γεγονότα, ήμουνα υποχρεωμένος να παραδεχτώ πως η παραίτηση του Φερέρα, ήταν μαγκιά του.

Τελικά, είχε την καβάντζα του έτοιμη προφανώς!

Μόλις δύο μέρες έμεινε χωρίς δουλειά ο Εμίλιο Φερέρα, ο οποίος ανέλαβε την Λόκερεν. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, μάλιστα αν την κρατήσει στην Jupiler League, τότε αυτό θα ανανεωθεί αυτόματα για άλλα δύο χρόνια.