Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ωρε, που πάμε ρε?

5 Αστέρας Τρίπολης 26
6 ΑΕΚ 26
7 Καβάλα 24
8 Πανιώνιος 24
9 Ατρόμητος 23
10 Εργοτέλης 22
11 Ξάνθη 21
12 Ηρακλής 19
13 Λάρισα 18
14 ΠΑΣ Γιάννινα 18



Πως τα καταφέραμε έτσι?
6 νίκες, 6 ισοπαλίες, 6 ήττες, 6-6-6 δηλαδή!!!

5 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αγωνιστικώς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εκδρομικώς όμως έχω κάποιες ιδέες (εκφράζ περισσότερο λαϊκή απαίτηση). Για αρχή θα μπορούσαμε να πάμε στη Φυλή για κυπελλάκι και τρίτο ημίχρονο χοληστερίνης και σε δεύτερη φάση θα μπορούσαμε να διοργανώναμε το παγκόσμιο το Σάββατο στην Τρίπολη. Οικογενειακή μονοήμερη εκδρομούλα, γουρουνοπούλα, ματσάκι και τα τοιαύτα...

amanAM είπε...

To Σάββατο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχω υποχρεώσεις, αλλά... εάν είμαι ελεύθερος, θα προτιμούσα οικογενειακή εκδρομή στην Τρίπολη, με τα σέα και τα μέα της, και με κερασάκι στην τούρτα το ματσάκι, από τις συρματοπλεγμένες θέσεις, λες και είμαστε κατάδικοι του Αλκατράζ.

Για την Τετάρτη, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, μόνο τελευταία στιγμή θα γνωρίζω εάν μπορώ, και όταν λέμε τελευταία στιγμή, εννοούμε στο παρά πέντε ακριβώς.

Miltos@Chios είπε...

Χρονια πολλα και απο μενα.Πολυχρονος!

amanAM είπε...

Μήπως να επιστρέψουμε στις φανέλες που μας έδιναν τις νίκες? Οι επετειακές, δεν μας έχουν βγει γούρικες!!!

amanAM είπε...

Οι τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες τον έχουν φέρει επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, είχαν ως αποτέλεσμα το… διαζύγιο με τον Ζίκο. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε πριν από λίγο το τέλος της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό.

Στο πάγκο των «ερυθρόλευκων», στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα καθίσουν οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης.
Το δίδυμο αυτό είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό και μετά από την απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια, αφήνοντας, μάλιστα, τότε πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ' Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη».

Πάντως, ενώ ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης, αναμένεται να επιστρέψει από την Αμερική την Πέμπτη, ήδη έχει δρομολογηθεί η αναζήτηση προπονητή και τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Ιταλού Μάριο Μπερέτα και του Τούρκου Φατίχ Τερίμ.

Σχόλιο: O Oλυμπιακός δεν θα περιμένει μέχρι του Αγίου Φούφουτου, αλλά προχώρησε σε αλλαγές... Εμείς?