Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Άει γαμήσου Δαλούκα!!!

Το χέρι του Λάτκα στο πρώτο ημίχρονο το είδες, το άλλο χέρι που έγινε στο 88’ μπροστά στα μάτια σου, δεν το είδες? Καραγκιόζη, αλήτη, μπινέ!!!


Όχι, δεν μου άρεσε το παιχνίδι μας, αλλά καλώς ή κακώς, όταν χάνεις με 1-0 και σου τρώνε πέναλτι στο 88’, όλα τα άλλα περνάνε δεύτερα.

Τι θα γίνει επιτέλους με αυτούς τους καραγκιόζηδες, τους αληταράδες τους διαιτητές? Θα δούμε ποτέ μια σωστή διαιτησία?

Μέχρι την φάση του 88’, υπήρχαν τα γνωστά «λάθη», κάποια φάουλ κατέληξαν να γίνονται επικίνδυνες αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ, το γήπεδο έγερνε από την μια, αλλά… το να γίνεται χέρι μέσα στην περιοχή, και να το πνίγει, δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μιλάς για ανθρώπινα λάθη, αλλά για άλλη μια αποστολή εξόντωσης.

Βαρέθηκα να χάνουμε με τέτοιο τρόπο. Δεν πάει άλλο.

-------------------------------------------------------

Συνέχεια, στις 23:21 μμ

…και λίγα λόγια για το παιχνίδι!


Το περίμενα, να πω πως δεν το περίμενα, ψέματα θάλεγα.

Όταν τελειώνεις τον πρώτο γύρο με ήττα εντός έδρας με την Καβάλα, έχεις ήδη στείλει διακοπές τον παίχτη που γρονθοκόπησε έναν αντίπαλο στα αποδυτήρια, και έφαγε 3 αγωνιστικές, ενώ δεν έχεις κάνει καν ένσταση να μειωθεί η ποινή του, γιατί τον βόλευε μια χαρά τον παίκτη αυτόν να πάει διακοπές στην χώρα του, όταν στον πρώτο γύρο, με το ζόρι κατάφερες να μαζέψεις τόσους βαθμούς όσους και πέρυσι και πρόπερσι, και αντί να τους στρώσεις όλους στην προπόνηση και στην τακτική, αλλά τους στέλνεις όλους 8ήμερες διακοπές, όταν όλη η ΠΑΕ δίνει την εικόνα κλειστού μαγαζιού λόγω διακοπών, πως μετά περιμένεις οι παίκτες να σου πάρουν αποτέλεσμα στην Τούμπα? Παίξαμε με έναν μετριότατο ΠΑΟΚ, και χάσαμε μοναδική ευκαιρία να πάρουμε την νίκη, εάν παίζαμε στοιχειωδώς καλά. Αλλά ήμασταν πολύ χειρότεροι από αυτόν τον κακό ΠΑΟΚ.

Από την ώρα που διώξανε τον Ρεκόμπα, παίκτες, προπονητής και διοίκηση, ησυχάσανε ότι όλα βαίνουν καλώς, και χαλαρώσανε. Όσο υπήρχε ένας Ρεκόμπα, έπρεπε να τρώνε όλοι σίδερα για να δικαιολογούνε πως δεν τον χρειάζονται, κι έτσι προσπαθούσανε με όλη τους την ψυχή.

Μιλούσανε όλοι για σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Τώρα, έχουμε δεύτερη απανωτή ήττα, και κινδυνεύουμε και από τρίτη, με τον Εργοτέλη. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά. Είναι ντροπή, να γιορτάσουμε τα 120 χρόνια της ιστορίας μας, παλεύοντας για την σωτηρία, όπως πέρυσι.

Η ομάδα μας σήμερα, θύμιζε Ελληνικό Δημόσιο. Παίκτες δημόσιοι υπάλληλοι, με μέτρια φυσική κατάσταση, με ανύπαρκτη τακτική, βολόδερναν στο γήπεδο και μας ταλαιπώρησαν όσους τους βλέπαμε.

Από την άλλη, οι απλήρωτοι παίκτες της διαλυμένης ΑΕΚ, κατά την περίοδο των εορτών, ξεγαμήθηκαν στην προπόνηση, και απέδειξαν ότι τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, νίκησαν 1-2 τον πολύ Ολυμπιακό, και από ότι είπανε όλοι, το σκορ τους αδικεί.

Από τους παίκτες μας, ο μόνος που πάλεψε φιλότιμα, ήταν ο Κουμουρτζί. Αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Καλός και ο Ανδριόλας, έπιασε ένα πέναλτι, έσωσε τον Πανιώνιο σε 2-3 περιπτώσεις από άλλα γκολ, και για το γκολ που δέχτηκε, δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, ήταν μια εκπληκτική ενέργεια αυτού του αντιπαθέστατου, του Ιβιτς.

Είδαμε και τον Κούκετς. Ούτε πάσα δεν πήρε από την ώρα που μπήκε, έπαιζε ή δεν έπαιζε, ένα και το αυτό. Τον θυμόμουνα πιο αδύνατο, πέρυσι ήταν κοκαλιάρης, μπορεί να με ξεγέλασε η τηλεόραση, τι να πω. Όλος ο ΠΑΟΚ ήταν πάνω στον Ριέρα, δεν μπόρεσε να φανεί. Ο Νικολάου, είχε 2 μακρινά σουτ, τα οποία ήταν οι μοναδικές προσπάθειες που είχαν κάποια προοπτική, εάν ήταν καλύτερα.

Δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός, αλλά σήμερα ήταν πολύ απογοητευτική όλη η ομάδα. Μας αδίκησε ο διαιτητής στην φάση του πέναλτι που δεν καταλογίστηκε, αλλά δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο, εάν παίρναμε το χι, θα ήταν κλεψιά.

4 σχόλια:

vyruss είπε...

Όταν δίνει ο διαιτητής κάτι υπέρ του Πανιωνίου (και σωστό να είναι) κρίνεται ότι "ευνοείται" ο Ιστορικός.

Όταν δίνει ο διαιτητής κάτι εσφαλμένα κατά του Πανιωνίου, είναι "ανθρώπινο λάθος" του διαιτητή.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ "ΚΡΙΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; Το να μου πούνε ότι ήταν πέναλτι το χέρι του αλλουνού ΤΙ θα με ωφελήσει, αφού ΔΕ δόθηκε και ούτε πρόκειται;

Αυτή η ΚΕΔ και οι τέταρτοι διαιτητές και οι παρατηρητές, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ χρησιμεύουν πια; Αφού όλοι οι εγκληματίες συνεχίζουν να σφυράνε ακάθεκτοι ό,τι και να γίνει!

br fun_atic είπε...

αν οι φάσεις πρόκειται να κριθούν το βράδυ, ας αποφύγουν οι σχολιαστές του αγώνα τις προσωπικές τους απόψεις. Ο σχολιαστής δεν πήρε ξεκάθαρη θέση γιά το πέναλτι. Μας είπε ότι θα μας πει το βράδυ ο Μάλαμας. Δεν δίστασε όμως να πάρει θέση γιά την φάση που ο Κούμο πήρε άδικα την κίτρινη κάρτα ενώ ήταν οφθαλμοφανές ότι ο παίκτης του παοκ πήγαινε με πρόθεση στα πόδια του με τις τάπες ενώ ο Κούμο ούτε που τον είχε δει.
Με μέτρια απόδοση όμως ας μην περιμένουμε δικαιοσύνη από αυτό το σινάφι (δημοσιογράφοι, σχολιαστές, καθηγητές και λοιποί συγγενείς)

IWN1998 είπε...

Για να μην τους αδικούμε τελείως εκεί στη Nova, στην επανάληψη της φάσης είπε ο σχολιαστής ότι υπάρχει καθαρό χέρι και σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται πέναλτυ. Απλά παρέπεμψε σε Τεβεκέλη ως πιο ειδικό και για να προμοτάρει και την εκπομπή.

Αν ήταν να πάιζουν για να αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζονται το Ρεκόμπα τότε κε Τσακίρη κακώς τον διώξατε γιατί αποτελούσε κίνητρο για την ομάδα...

Πέρα από τα όποια αστεία, δεν υπάρχει κανένας να δημιουργήσει παιχνίδι στο κέντρο. Λυπάμαι αλλά αν είναι ο Μπάλαμπαν να περιμένουμε να κάνει το παιχνίδι τότε ποιος θα σκοράρει; Και ο Κούμο θα κατηγορείται για ατομισμό όσο αναγκάζεται να κάνει όλες τις δουλειές, από το να κ΄λέβει για να κάνει παιχνίδι, να προωθείται και να έχουμε την αντίπαλη περιοχή άδεια και να προσπαθεί μόνος να σκοράρει. Εντάξει σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μη βλέπει τον άλλο Πανιώνιο παίκτη που περιμένει την πάσα του αλλά όταν γίνεσαι λάστιχο προσπαθώντας να τα κάνεις όλα λόγω ανυπαρξίας τρόπων ανάπτυξης και λόγω απελπιστικής "ερημιάς" στην αντίπαλη περιοχή, τότε είσαι επιρρεπής στους πλεονασμούς.

amanAM είπε...

η ανταμοιβή για τις επιλογές του ανεκδιήγητου Δαλούκα, δεν άργησε!!!
Χρειάζεται φιλοσοφία, για να καταλάβουμε πως κάτι υπάρχει σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας?

Ο Γιώργος Δαλούκας θα διευθύνει αγώνες του πρωταθλήματος του Κατάρ στις 7 με 17 του μήνα, όπως ενημερώθηκε και ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΠΟ, αποδεχόμενη το αίτημα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της ασιατικής χώρας. Βοηθοί του κ. Δαλούκα θα είναι οι Δ. Μποζατζίδης και Σ. Τρύφωνας.

http://www.sport-fm.gr/article/212085