Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

κλειστόν λόγω διακοπών?

Το επίσημο web site του Πανιωνίου, βρίσκεται σε παρατεταμένες διακοπές. Αύριο έχουμε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση:


  • Δεν ανακοινώθηκε ποτέ το πρόγραμμα των προπονήσεων, του τελευταίου δεκαημέρου…
  • Δεν ανακοινώθηκε ποτέ τίποτα, περί συνέντευξης τύπου πριν τον αγώνα...
  • Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με τον νέο τραυματισμό του Σμόγιε, την επικείμενη μεταγραφή του Τσότσαλιτς, εκτός κι αν δεν αληθεύουν όλα αυτά…
  • Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για την αποστολή του Πανιωνίου στην Τούμπα, για το εάν υπάρχουν εισιτήρια για οπαδούς που θέλουν ενδεχομένως να πάνε στην Τούμπα κλπ. Στο πρώτο γύρο, στην θύρα 1 είχαν μαζευτεί περίπου 150-200 Παοκτζήδες, και παρακολούθησαν το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη. Έχει άραγε προβλεφτεί τι θα συμβεί εάν 100-200 Πανιώνιοι θελήσουν να πάνε στην Τούμπα?
  • Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μπαρόνι και ο Εστογιάνωφ κλήθηκαν σε απολογία, αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, δεν αναφέρεται τίποτα.

Πριν τον αγώνα με την Καβάλα, είχαμε μπει σε πρόωρο εορταστικό κλίμα, με τσιμπούσια της ομάδας, κλπ, που δεν είχε καλό αποτέλεσμα. Τότε με είχαν ζώσει τα φίδια, και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, με την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα.

Τώρα, 1 ημέρα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η αίσθηση που μου δημιουργείται είναι πως το κλίμα, παραμένει εορταστικό και οι παρατεταμένες διακοπές συνεχίζονται. Πιθανόν να μην είναι έτσι, αλλά αυτή η εικόνα μου προκαλείται από την αδράνεια του επίσημου site. Ελπίζω και εύχομαι να δούμε αύριο μια ομάδα να τρώει σίδερα στην Τούμπα, και όχι τα αποτελέσματα των κουραμπιέδων και των μελομακάρονων να βαραίνουν τα πόδια των παικτών μας.

Ες αύριον τα σπουδαία.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

την παραμονή του αγώνα, πολλές ώρες μετά την διαμαρτυρία μου για την απόλυτη σιγή στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, υπήρξε αντίδραση και ενημέρωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης η αποστολή αναχώρησε για το αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα.

Ο Εμίλιο Φερρέρα επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδριόλας, Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Κοντοές, Σιόβας, Τζαβέλλας, Νικολάου, Καστελιόνε, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης, Αναστασόπουλος, Λουκίνας, Σίμωσης, Ριέρα, Μπάλαμπαν.

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17657&catid=5

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι δεν θα παραλάβει εισιτήρια και δεν θα υπάρχει θύρα για φιλάθλους του Πανιωνίου στο γήπεδο της Τούμπας για το αγώνα της Τετάρτης, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super Lerague 2009 - 2010.

Παράλληλα, ενημερώνουμε οτι στον 1ο γύρο η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης δεν είχε δώσει εισιτήρια στην Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. Το γεγονός οτι βρέθηκαν φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ στη Νέα Σμύρνη (περίπου εκατό) σε εκείνο τον αγώνα, οφείλεται καθαρά στην ομαδοποίηση μεμονωμένων φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Για την αποφυγή επεισοδίων και περαιτέρω δυσάρεστων καταστάσεων η Αστυνομία αποφάσισε να μην τους βγάλει έξω από το γήπεδο και η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έπρεπε να εναρμονιστεί με την απόφαση που θα δημιουργούσε τις λιγότερες παρενέργειες στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια του φίλαθλου κοινού που βρισκόταν στο γήπεδο.

Κατ'επέκταση δεν μπορεί να θεωρηθεί οτι η ομάδα μας εξυπηρέτησε τις ανάγκες της φιλοξενούμενης και άρα οφείλει να λάβει εισιτήρια στον αγώνα της Τετάρτης. Ενήργησε με τρόπο πυροσβεστικό σε ενα αναπάντεχο και εκτός των συμφωνηθέντων συμβάν.

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17655&catid=5