Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

δηλώσεις Φερέρα πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

«Για τον επόμενο αγώνα της Κυριακής δεν θα έχω στην διάθεσή μου τον Ριέρα και τον Καστελιόνε, που θα εκτίσουν ποινή από κίτρινες κάρτες. Στην αποστολή θα είναι  και ο Μπουβάλ.  Κατά τα άλλα για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ο αγώνας ενάντια στον Λεβαδειακό  είναι πολύ σημαντικός για μας. Γενικά έχω την αίσθηση ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες  όλοι  οι αγώνες είναι σημαντικοί. Η διαφορά βαθμολογικά μεταξύ της  4ης και της 14ης  θέσης είναι πολύ μικρή».
Σε ερώτηση σχετικά με τον Μπουβάλ και αν ο ερχομός του θα αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα:
«O Μπουβάλ ήταν παίκτης του Πανθρακικού,  ήταν βασικός και έχει παίξει σε όλους τους αγώνες του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος. Είναι έτοιμος αγωνιστικά και ξέρει καλά το Πρωτάθλημα. Η παρουσία του μας δίνει περισσότερες επιλογές στα άκρα, πολλές επιλογές και λύσεις, όπως επίσης πολύ δουλειά για εμένα για να επιλέξω το καλύτερο. Πιστεύω στον Μπουβάλ, αλλά για να αλλάξει το σύστημα που παίζουμε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είμαστε στο σωστό σημείο και πρέπει να αφοσιωθούμε στους στόχους για αυτή τη χρονιά. Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να βελτιωθούμε αμυντικά και να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας»
Σε ερώτηση σχετικά με τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η διοίκηση έκανε μεταγραφές τόσο για το παρόν, το σήμερα δηλαδή, όσο και για το μέλλον της ομάδας».
Σε ερώτηση για το αν κρίνει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό δύσκολο ή εύκολο:
«Ο Λεβαδειακός  έρχεται από δύο χαμένους αγώνες. Έναν στο Πρωτάθλημα και έναν στο Κύπελλο. Δεν γνωρίζω όμως πόσο σημαντικό είναι το Κύπελλο για εκείνους. Πρέπει να δούμε λοιπόν τους αγώνες του Πρωταθλήματος . Ο Λεβαδειακός στους τελευταίους αγώνες κέρδισε τη Λάρισα, είχε μία καλή εμφάνιση στην Καβάλα. Δεν θεωρώ πως θα έρθουν με άσχημη ψυχολογία για τον αγώνα. Σημαντικό για μας, είναι το πως θα είμαστε έτοιμοι εμείς πρώτα απ’ όλα». 
Σε ερώτηση για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος  στον Β΄ Γύρο και  τι περιμένει :
«Ελπίζω να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με αυτά του πρώτου  γύρου, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, κυρίως την οργάνωση της άμυνας που όπως προείπα είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Σχόλιο: Καλή επιτυχία να έχουμε αύριο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Δεδομένου ότι αύριο είναι η γιορτή μου, κι επειδή στο γήπεδο θα βρεθώ με φίλους και συγγενείς που πρώτη φορά θα έρθουν στο γήπεδο, θέλω μια καθαρή νίκη με 4-0, το πρώτο γκολ να το βάλει ο Φανούρης, ο δεύτερο ο Φαμπιάν, κι έτσι το πρώτο ημίχρονο να τελειώσει με 2-0, το τρίτο ο Κούμου με κεφαλιά, το δε τέταρτο ο Μπουβάλ, για να κάνει κι αυτός σεφτέ με την ομάδα.

Ο Άγιος Αντώνιος είναι κατουρλής, κάθε χρόνο βρέχει του Αγίου Αντωνίου, γι αυτό πάρτε και καμμιά ομπρέλα μαζί σας, είναι βέβαιο ότι θα την χρειαστείτε. 


Χρόνια πολλά στον Αntun, σε όλους τους Αντώνηδες, και όλους του Θανάσηδες που γιορτάζουν την Δευτέρα. 






3 σχόλια:

amanAM είπε...

θα ήθελα να ήξερα ποιά λάθη έγιναν στον πρώτο γύρο, και ποιός ακριβώς τα έκανε.

Η γενική και αόριστη παραδοχή ότι... "έγιναν λάθη" δεν είναι εποικοδομητική. Ας μας πει ο Σινιρμεσιέ ποιά λάθη έγιναν, ώστε να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι, και για να ελέγχουμε εάν θα επαναληφθούν ή όχι.

Δεν ζητώ το κεφάλι επί πίνακι του φταίχτη, αλλά εάν δεν ξέρω ποιός φταίει, πως θα ξέρω εάν σταμάτησε να επαναλαμβάνει τα λάθη αυτά στον δεύτερο γύρο, ώστε σε περίπτωση που αυτά επαναλαμβάνονται να ζητάω δικαιολογημένα πλέον την απομάκρυνση του από την ομάδα, ως ακατάλληλο και ως ανεπίδεκτο μαθήσεως?

Οι γενικολογίες και οι αφορισμοί, δεν ταιριάζουν στον τρόπο που θέλω να σκέφτομαι. Συγκεκριμμένα πράγματα να λέτε σινορμεσιέ, οι γενικολογίες είναι πολύ γενικές!!!

amanAM είπε...

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Μάκου:

-Σε τι οφείλεται η μέχρι τώρα πολύ άσχημη πορεία της ΑΕΚ;
«Όταν μιλάμε για την ΑΕΚ κανείς απ΄ όλους εμάς, ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί να καμαρώνει που η ομάδα βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Δυστυχώς για μας τους ίδιους έχουμε υποτιμήσει τους εαυτούς μας κυρίως. Δεν έχουμε δώσει αυτά που μπορούμε, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα στα διοικητικά, που οπωσδήποτε δημιουργεί αναταραχή. Αυτό βέβαια δεν μπορούμε να το επικαλεστούμε ως απόλυτη δικαιολογία. Όπως και το ότι έχουμε αδικηθεί από τη διαιτησία. Το ξέρουν όλοι ότι σε πολλούς αγώνες μάς έχουν αδικήσει. Το κυριότερο όμως είναι ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».

-Μπορεί δηλαδή η ΑΕΚ να πάει καλύτερα, ακόμα και τώρα;
«Φυσικά και μπορεί να πάει καλύτερα. Θα σας πω, και το πιστεύω, ότι δεν στερούμαστε σε έμψυχο υλικό από τις άλλες ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και το έχουμε αποδείξει στα μεταξύ μας παιχνίδια. Το πιο σημαντικό απ΄ όλα όμως, είναι να βρει η ομάδα την ηρεμία της. Αν συμβεί αυτό, τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

-Τι εννοείς όταν λες να βρει η ομάδα την ηρεμία της;
«Να ηρεμήσει, να μην ασχολούμαστε με τα διοικητικά. Να ξεκινήσει από εκεί η ηρεμία. Να ξέρουμε ότι έχουμε να ασχοληθούμε μόνο με την αντίπαλη ομάδα και όχι με τον κόσμο που θα ξεσπάσει στις εξέδρες εναντίον της διοίκησης. Να παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο μόνο τους αγώνες και η ατμόσφαιρα να είναι καλή. Τίποτα παραπάνω. Έτσι θα ηρεμήσουμε και θα νιώθουμε ασφάλεια. Δυστυχώς, αυτήν τη στιγμή κανένας δεν σέβεται την ΑΕΚ».

-Νιώθετε απροστάτευτοι;
«Ναι, το αισθανόμαστε και πάρα πολύ. Είμαι πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ και δεν ξέρω αν ίσχυε αυτό και πριν. Αλλά μου φαίνεται περίεργο».

-Ο Μάκος πόσο τοις εκατό έχει αποδώσει μέχρι τώρα στην ΑΕΚ;
«Δεν έχω δώσει τίποτα από αυτό που μπορώ να δώσω. Βλέπω τον εαυτό μου και πώς με αντιμετωπίζουν και δεν τους αδικώ. Κάθε παίκτης χρειάζεται τον χρόνο του για να αποδώσει αυτό που μπορεί. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά για να εγκλιματιστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποιοι λένε ότι ήρθε ο Μάκος και πήρε φανέλα βασικού. Εγώ ήρθα με βλέψεις, ήρθα να δουλέψω, να αποκτήσω εμπειρίες, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και μέσα απ΄ αυτήν και τα αποτελέσματα να γίνω καλύτερος και να αποκτήσω καλύτερο χαρακτήρα».


Σχόλιο: Έτσι είναι βρε Μάκο, όπου φτωχός κι η μοίρα του, αλλιώς αντιμετωπίζονται οι μικρές, και αλλιώς οι μεγάλες ομάδες, δεν σου φταίει κανένας, εσύ φταις, σου έπεφτε λίγος ο Πανιώνιος, φάε σκατά τώρα στο ΑΕΚάκι.

Πράγματι πρέπει να βελτιώσεις τον χαρακτήρα σου...

Ουδείς χείριστος του αχάριστου ευεργετηθέντος.

antunix είπε...

Συνονόματε, σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω...
Να μας.... χαιρόμαστε!
Πράγματι, είναι ύπουλο το ματς ανήμερα της γιορτής μας αλλά πιστεύω στην ομάδα, και ελπίζω όλα να πάνε κατ’ ευχή του Αγίου Αντωνίου (μεγάλη η χάρη του....).
PS. Συμφωνώ και επαυξάνω για Άκη και κύπελλο!