Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

μηδέν σε όλα!!!

Τουλάχιστον πήραμε έναν βαθμό, σε έναν αγώνα που δεν νομίζω να υπάρχει κανένας διακριθείς και από τις 2 ομάδες, με μοναδικό διακριθέντα τον ισχυρό άνεμο, που εμπόδιζε κάθε προσπάθεια να παιχτεί λίγη μπάλα. Γρήγορα θα το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, για άλλη μια αγωνιστική, εάν παρουσιάζαμε κάτι πιο πάνω από το μέτριο, θα είχαμε πάρει τους 3 βαθμούς. Προφανώς, αυτές είναι οι δυνατότητες μας.

Ο διαιτητής στην αρχή επέτρεψε να σταματήσουν κάποιες προσπάθειες, χωρίς να δείξει τις απαραίτητες κάρτες για να μην τολμάνε οι ποδοσφαιριστές να κακοποιούν το ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πω πως επηρέασε το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο αέρας από την μια, η μέτρια απόδοση όλων από την άλλη, συνετέλεσαν να παρακολουθήσω στην τηλεόραση το πιο βαρετό παιχνίδι. Σαφώς δεν ευνοεί τους τεχνίτες παίκτες του Πανιωνίου ο διαιτητής που αφήνει το σκληρό παιχνίδι, αλλά και αυτοί από την σειρά τους, αντί να πέφτουν με το παραμικρό, θα μπορούσαν να προσαρμοστούν κάπως...

Επειδή έγινε αρκετή συζήτηση τελευταία για τον Κουμουρτζί, σήμερα έπαιζε σαν σέντερ φορ!!! Για όνομα του Θεού!!! Σαν σέντερ φορ μπήκε στο τέλος και ο Σιόβας, το παιδί αμυντικός είναι, τι δουλειά είχε στην επίθεση, μόνο ο Φερέρα το γνωρίζει. Πάντως με σέντερ φορ τον Κούμου, ή τον Σιόβα, δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Ο δε Μπάλαμπαν σήμερα ήταν απαράδεκτος, σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις, είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι, αλλά χάθηκε κάπου ανάμεσα στο κοντρόλ και στο σουτ που δεν πρόλαβε να κάνει.

Σήμερα, πολύ ασταθής και επιρρεπής στο λάθος, ήταν ο Ανδιόλας, παρόλο που έκανε και μια δυο αποκρούσεις. Δεν με έπεισε. Ψηφίζω Μπεθέρα, αυτός όσο έπαιζε μέχρι να τραυματιστεί, δεν με απογοήτευσε. 2 μεγάλες ευκαιρίες είχε ο Εργοτέλης, και οι 2 προήλθαν από λάθη του Ανδριόλα. Από τύχη δεν τα πληρώσαμε.

Φανερά ντεφορμέ και ο Ριέρα, ακόμα χειρότερος  ο Εστογιάνωφ, καλούτσικος ήταν ο Αναστασόπουλος, φιλότιμος και ο Καστελιόνε, αλλά γενικά... αφού κανένας δεν έπαιξε καλά και από τις 2 ομάδες, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν αυτό που τελικά έγινε:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0.

Θα συνιστούσα στον "Λουδοβίκο" να τραβήξει κάνα αυτί, να ενισχύσει την ομάδα με κάθε τρόπο, γιατί έτσι όπως παρουσιαζόμαστε στα τελευταία παιχνίδια, το μέλλον είναι αβέβαιο. Αφού πάνω από όλους και από όλα είναι ο Τσακίρης, δεν μπορώ παρά να τον βλέπω σαν τον Λουδοβίκο του Πανιωνίου.

Επόμενος σταθμός, ο Λεβαδιακός στην Ν Σμύρνη, και θα παίξουμε με αρκετές ελείψεις, λόγω καρτών.

8 σχόλια:

br fun_atic είπε...

κρίμα, γιατί σήμερα θα μπορούσαμε εύκολα να πάρουμε το τρίποντο...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Θα συμφωνήσω με την ανάλυσή σου σε όλα πλήν Ανδριόλα! Εμένα μ' αρέσει
και παρ' όλο που από τότε που παίζει βασικός δέν έχουμε κερδίσει, δέν έφταιγε σε κανένα γκόλ. Κρίμα γιατί φαίνεται πως είναι άτυχος...

br fun_atic είπε...

κι μένα μου αρέσει και τον έχω στηρίξει. Σημεεα όμως έκανε δυο- τρεις καλές αποκρούσεις, αλλά έκανε και αντίστοιχα λάθη που πραγματικά θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν. Είναι αθλητικός, είναι αλτικός, έχει καλά ριφλέξ όμως δεν είναι τόσο έμπειρος.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ε, ας τον στηρίξουμε λοιπόν όλοι, και ας ξεχάσουμε τον Μπλάζιτς, που μέχρι πρίν λίγο καιρό τον ήθελα πάρα πολύ.
Θα έλθει και η πείρα σιγά σιγά.
Και ας ευχηθούμε και προσευχηθούμε να μάς πάρει ο πρόεδρος κανέναν γκολτζή, γιατί βλέπω μεγάλη δυστοκία στην επίθεση...
Θέλουμε βαθμούς!!!
Αλήθεια, αυτό το παιδί ο Σίμωσης, επιθετικός δέν είναι;;; Λέτε να τον δούμε με το Λεβαδειακό;

br fun_atic είπε...

Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι μέχρι σήμερα αρκετοί τερματοφύλακες έκαναν το αγροτικό τους στην ομάδα και όταν έστρωσαν κάπως έφυγαν.Αυτό φοβάμαι μόνο...

amanAM είπε...

κι εγώ υπερ του Ανδριόλα είμαι, και για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα μια ποδοσφαιρική ομάδα, στο πρότυπο της ομάδας πόλο, για την οποία είμαι πολύ περήφανος.

Πέρυσι είχε μόνο Ελληνόπουλα, τερμάτισε δεύτερη στην Ελλάδα, και φιναλιστ στο Λεν τρόφυ.

Φέτος, τα πάει μια χαρά και πάλι, και έχει μόνο έναν ξένο.

Γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και στο ποδόσφαιρο?

vassilis είπε...

Πως λοιπόν θα γίνει έμπειρος; Γυαλίζοντας τον πάγκο;

amanAM είπε...

Είπα ότι δεν με έπεισε ο Ανδριόλας εχθές, γιατί έκανε 2-3 λάθη. Από το να παίζει ο Μπέλιτς, 100 φορές να παίζει ο Ανδριόλας.

Άλλα ενδεχόμενα δεν υπάχουν?