Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

πρώτες δηλώσεις Μάντζιου

Έτοιμος να βοηθήσει τον Πανιώνιο στη δύσκολη στιγμή που διανύει αλλά και αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός προπονητής των «κυανέρυθρων», Άκης Μάντζιος. Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μετά την αποχώρηση του Εμίλιο Φερέρα, μίλησε για τον προκάτοχό του αλλά και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Ήρθα σε μια στιγμή να βοηθήσω την ομάδα μετά την αποχώρηση του Εμίλιο Φερέρα. Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο θα είμαι προπονητής για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να βρεθεί ο νέος. Από την Τρίτη κάνω μια προσπάθεια να υψώσω τα παιδιά και την ομάδα, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Η ομάδα έχει δυνατότητες και ελπίζουμε ότι θα βρει το δρόμο της. Μαζί θα συνεχίσουμε στην επίτευξη των στόχων», δήλωσε αρχικά.

Σχετικά με το τι ζήτησε από τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας, είπε: «Να δείξουν πάθος αγωνιστικότητα, που έλειπαν το τελευταίο διάστημα και ενώ η ομάδα είχε δείξει ότι τα διαθέτει αυτά τα στοιχεία».

Για το αν θα αλλάξει πρόσωπα η το σύστημα της ομάδας, είπε: «Δεν είμαι θιασώτης ενός συστήματος Θέλω ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα να διαμορφώνεται. Βέβαια τώρα όταν έχει δουλέψει εφτά μήνες με έναν προπονητή είναι δύσκολο σε τρεις μέρες να αλλάξεις πράγματα».

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα αλλά με όποιον και να παίζαμε θα ήταν δύσκολο το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Έχουμε 11 παιχνίδια ως το τέλος για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε».

Σχετικά με τις απουσίες των Εστογιανόφ και Κουμορτζί, τόνισε: «Είναι απουσίες μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε».

Τέλος για την ανανέωση του Φανούρη Γουνδουλάκη και την απόκτηση του Γιόνσον, δήλωσε: «Ο Φανούρης είναι παιδί του Πανιωνίου και έχει αποδείξει την αγάπη του. Οσον αφορά τον Σουηδό παίζει δεξί μπακ και στόπερ. Είμαι της φιλοσοφίας ότι ο παίκτης είναι καλό να παίζει πάνω από μια θέση».

10 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μια χαρά τα είπε. Για να δούμε τι θα γίνει τώρα στις γραμμές του γηπέδου.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Βρε, ν' αγιάσει ο στόμας του!...
Θέλω να τους δώ στο γήπεδο λυσσασμένους και αφιονισμένους!
Να τρέχουνε σάν τα σκυλιά, να αλληλοκαλύπτονται, να μήν κάνει ούτε ευκαιρία ο γαύρος! Και να κάνουμε μιά περιφανή και ιστορική νίκη σε έκταση σκόρ και ΤΡΟΜΕΡΗ εμφάνιση!
Μπορούμε Θεούλη μου;

amanAM είπε...

Εμένα πάνω από όλα, μου άρεσε πως η ομάδα (σταδιακά) δεν θα παίζει ένα μονάχα σύστημα, όπως κάνει εδώ και 7 μήνες (μπηχτή), και θα προσαρμόζεται ανάλογα τον αντίπαλο (μπηχτή), και υποθέτω ότι αυτό θα συμβαίνει και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Με 2 λόγια, αυτά που λέμε εδώ και κάτι μήνες!!!

Δεν ξέρω τι θα γίνει στην πράξη, αλλά τουλάχιστον στα λόγια, ακούσαμε τα αυτονόητα, που τόσον καιρό δεν ακούγαμε.

zamis είπε...

Τι,δηλαδη δε θα παιζουμε πια 4-4-2?
Οχι ρε γαμωτο.

amanAM είπε...

Που το είδες το 4-4-2?
Εγώ πιστεύω πως παίζαμε 7-2-1 που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εξελισσότανε σε 2-1-7!!!

Costix είπε...

Και γαμω τα συστηματα !!

amanAM είπε...

Εχθές το βράδυ, οδηγούσα και επέστρεφα σπίτι, ακούγοντας σπορ εφ εμ. Άκουσα τον ανταποκριτή του σταθμού για τα Πανιώνια Νέα, τον Μάκη Διόγο, με σαφή χιουμοριριστική διάθεση, να δηλώνει ενοχλημένος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο Τσακίρη, γιατί είχε προαναγγείλει πριν από 20 ημέρες περίπου ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές, και τελικά έγιναν τέσσερις, μετά την απόκτηση και του Σουηδού Μάρκους Γιόνσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 χρόνων (+1 οψιον), αφού πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τέστ και τους ιατρικούς ελέγχους.

Πάντα τέτοια, τέτοιες διαψεύσεις αρέσουν σε όλους μας.

amanAM είπε...

Το ποδόσφαιρο είναι κατ αρχάς άθλημα, και σαν τέτοιο, το πιο βασικό κατά την γνώμη μου είναι η σκληρή δουλειά στο θέμα φυσικής κατάστασης, δύναμης και τεχνικής.

Κατά δεύτερον, είναι παιχνίδι, ακόμα και οι επαγγελματίες "παίζουν" ποδόσφαιρο. Πρέπει λοιπόν να έχουν οιπαίκτες θετική διάθεση, διάθεση να παίξουν, να ευχαριστηθούν αυτό που κάνουν, να προσφέρουν θέαμα, να είναι χαλαροί και όχι γεμάτοι άγχος που βαραίνει τα πόδια.

Κατά τρίτον είναι επάγγελμα, οπότε οφείλουν οι πάντες να δείχνουν επαγγελματισμό, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επιθυμία για διάκριση της ομάδας και κατ επέκτασιν και της μονάδας, να προσφέρουν στην ομάδα που τους πληρώνει την ευκαιρία να έχει τα ανάλογα έσοδα για να συνεχίσουν να αμοίβονται.

Η χρυσή τομή όλων των πιο πάνω, είναι το σύστημα που πρέπει να ακολουθήσουμε!!!

Μέσα από ένα καλοκουρδισμένο σύνολο, επιτυγχάνει η μονάδα, το κακό σύνολο χαντακώνει και την μονάδα, όσο καλή κι αν είναι σε προσωπικό επίπεδο.

Η αμυντική μας γραμμή ενδυνάμωσε με 2 νέους παικτες, Τσότσαλιτς και Γιόνσον, και πρέπει όλοι να παρουν ευκαιρίες, και να αξιοποιηθεί όλο το ρόστερ. Ο προπονητής να επιλέγει κάθε φορά όσους θεωρεί καλύτερους και πιο χρήσιμους για τον συγκεκριμμένο αγώνα, και να είναι δίκαιος και να αναγνωρίζει την προσπάθεια όσων διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Όχι ξανά παίκτες με μόνιμες θέσεις. Όποιος δεν τραβάει, να βγαίνει.

antunix είπε...

Δεν μας παραμυθιάζουν με αυτά...!!
Πάλι Όμο θα φάμε στη μάπα!

amanAM είπε...

Κυριακή κοντή γιορτή. Θα δούμε σύντομα. Πάντως, οι αρχικές δηλώσεις μας προετοιμάζουν για ίδια γεύση, γιατί ...η ομάδα επί 7 μήνες δουλεύει σε συγκεκριμένο μοτίβο. Ελπίζω να αλλάξουμε σύντομα μοτίβο, γιατί εάν συνεχίσουμε στο ίδιο, β εθνική σου ερχόμαστε!!!

Εάν είναι να παίζουμε το ίδιο, ας κρατούσαμε και τον εμπνευστή του συστήματος αυτού.

Α, ξέχασα, εμείς τον θέλαμε, αυτός μας βαρέθηκε και μας παράτησε!!!