Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Όταν το πλοίο βυθίζεται, τα ποντίκια είναι τα πρώτα που την κοπανάνε...

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με επιχειρηματία έχει έρθει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay».

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» έχει εδώ και καιρό εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το σύλλογο μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια. Το ενδιαφέρον για αγορά των μετοχών του προέκυψε πριν από ένα μήνα και λέγεται ότι την Πέμπτη επήλθε κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, μόλις ενημερώθηκε για τις εξελίξεις εξέφρασε την πρόθεση παραίτησης, κάτι που σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτό προκειμένου να μη διαταραχτεί το κλίμα της ομάδας εν όψει της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη. Ένα ματς στο οποίο αναμένεται να εκφράσουν τη… γνώμη τους οι φίλαθλοι του Πανιωνίου…

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ηλίας Λιανός και μία ομάδα επιχειρηματιών εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν κρούση στον Κωνσταντίνο Τσακίρη για να αποκτήσουν εκείνοι την πλειοψηφία των μετοχών του συλλόγου. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στον «Ιστορικό»…

Μονόδρομος η νίκη

Την ίδια ώρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο αγώνας κόντρα στον Ατρόμητο (15:00, Novasports 2) είναι τελικός. Ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και τους Μάχο, Βαρό, Κοντοέ, Σιόβα, Λάτκα, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Μανιάτη, Γουνδουλάκη, Μπάλαμπαν και Ριέρα.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοινώθηκε και η αποστολή: Μάχο, Μπέλιτς, Μπάλαμπαν, Σάμαρης, Λάτκα, Κούκετς, Βαρό, Χίκα, Μανιάτης, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Όμο, Κουμορτζί, Βαζ Τε, Τσότσαλιτς, Σαλαλί, Ριέρα, Οκπάκο.

"Ο Πανιώνιος έχει ιδιοκτήτη τον Τσακίρη και εκεί θα παραμείνει...", είναι η απάντηση που δίνουν οι ιθύνοντες του Πανιωνίου, με αφορμή τις φήμες που έχουν... οργιάσει τα τελευταία 24ωρα περί πώλησης των κυανέρυθρων στον Μάκη Ψωμιάδη!



Σχόλιο: Εάν αληθεύει έστω και κατ ελάχιστο το δημοσίευμα,  με δεδομένα όλα τα αγωνιστικά προβλήματα και η ψυχολογική επιβάρυνση και των παικτών και των οπαδών, μια τέτοια προοπτική θα δημιουργήσει κατ αρχήν ακόμα περισσότερα προβλήματα. Βέβαια, μπορεί να είναι άλλη μια προβοκατόρικη ενέργεια ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό. Θα δούμε... Αυτή είναι η στιγμή που ο Τσακίρης καλείται να αποδείξει εάν όντως αγαπάει την ομάδα και θα προσφέρει ξανά ότι μπορεί, ή εάν είναι ποντίκι.

ΥΓ. Διαψεύδει τα περί πώλησης ο Τσακίρης

13/11/2010 9:53:19 πμ

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σχετικά με την πώληση της ΠΑΕ Πανιώνιος σε επιχειρηματία που συνδέεται στενά με τον Μάκη Ψωμιάδη. Η πλευρά Τσακίρη, πάντως, διαψεύδει τις φήμες.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Τσακίρη να πουλάει την ΠΑΕ, δημιούργησε αναστάτωση στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και στον Ηλία Λιανό, ο οποίος μετά την αποχώρηση Κιντή, ανέλαβε την προεδρία της ομάδας.
Ο Λιανός επικοινώνησε με τον Τσακίρη για να μάθει αν αληθεύουν οι πληροφορίες και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τον καθησύχασε.
Στον Πανιώνιο συγκεντρώνονται πλέον στο δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ στα διοικητικά θέματα αναμένονται εξελίξεις στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, από την οποία θα προκύψει και το νέο ΔΣ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=79120#ixzz159r16bfR


7 σχόλια:

antonis είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ!!!

Georgios είπε...

ΑΝ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ........'' ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ !!!!!!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΦΟΛΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΑΛΙ ΣΕ αεκτζη ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ? Ε ΡΕ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Georgios είπε...

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ. ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

amanAM είπε...

Δυστυχώς θα το χάσω το παιχνίδι σήμερα....

Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε, και να επικρατήσει ηρεμία στους παίκτες και στην εξέδρα.

vyruss είπε...

Κατηφορίζω σε λίγο προς το γήπεδο.

Σχετικά με Ψωμιάδη: ΞΕΡΝΑΩ.

Αν μπει αυτή η χλέπα πρόεδρος δε θα ξαναπατήσω ποτέ στο ποδόσφαιρο.

vyruss είπε...

Συγχαρητήρια κε. Τσακίρη, τιμωρέ των φιλάθλων του Πανιωνίου. Η ομάδα έπαιζε καλύτερα ακόμα και όταν πέφταμε το '96. Γιορτάζουμε τα 120 χρόνια του Συλλόγου με τον πιο λαμπρό τρόπο.

amanAM είπε...

Σκέτη κατάθλιψη, ο Τσακίρης με τις μ@λ@κίες του, κατάντησε τον Πανιώνιο περίγελο σε όλο το Πανελλήνιο.