Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ψεύδονται ασυστόλως!!!

...η πλευρά του Πανιώνιου, μέσω του δικηγόρου του μεγαλομετόχου της ομάδας Κωνσταντίνου Τσακίρη, όσο και η πλευρά Ψωμιάδη, διέψευσαν πως μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικής Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα.

http://www.sport-fm.gr/article/349578

Από την άλλη όμως, ο Μάρκους Γιόνσον έκανε δηλώσεις στους συμπατριώτες του και είπε πως ο Πανιώνιος πωλείται και ο νέος ιδιοκτήτης σκοπεύει να απομακρύνει κάποιους παίκτες!!!


Σχόλιο:
  • Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης που σκοπεύει να απομακρύνει κάποιους παίκτες? 
  • Οι αρμόδιοι της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα καλέσουν άραγε τον Γιόνσον να τους πει ποιος είναι αυτός?  
Ήδη απομακρύνθηκαν 2 παίκτες, ο Παρτούζ και ο Φουγκουτέτοιος,  τον πρώτο δεν τον είδαμε ποτέ, τον δεύτερο καλύτερα να μην τον είχαμε δει!!! 

Αφού ο Τσακίρης έλειπε, κι αφού δεν έχει παρέλθει η προθεσμία για προσφορές για το πακέτο των μετοχών, τότε ποιος πήρε την απόφαση να φύγουν οι 2 προηγούμενοι παίκτες, καθώς και οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν? Εάν δεν υπήρχε ήδη νέος ιδιοκτήτης, δεν θα έδιωχναν κανέναν παίκτη, μέχρι να αποφασίσει αυτός. Εάν ήταν απόφαση του Τσακίρη να φύγουν, θα είχαν φύγει προ πολλού, κι όχι τώρα, περιμένοντας και καλά αυτόν που θα κάνει προσφορά.

Το συμπέρασμα είναι απλό: Υπάρχει ήδη νέος ιδιοκτήτης, και αυτοί ψεύδονται ασυστόλως, για πολλοστή φορά. Περαστικά μας.


7 σχόλια:

vassilis είπε...

Στη συνέλευση αναφέρθηκε ο κύριος Ζερβακάκος λέγοντας πως ήδη είχαν γίνει συζητήσεις για αποχβρήσεις κάποιων παικτών ώστε να μειωθεί κι άλλο το προβλεπόμενο έλλειμμα.

Μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί και το όνομα του Ριισγκαρντ και πόσο θα γλύτωνε η ΠΑΕ.

Συνεπώς και πριν σκάσει η ιστορία Ψωμιάδη η εντολή για ξαλάφρωμα του ρόστερ υπήρχε. Μην ξεχνάς ότι μόλις έφυγε ο Κιντής και ανέλαβε τα οικονομικά ο Ζερβακάκος άρχισαν απολύσεις και αιματηρές οικονομίες. Συνεπώς το να φύγει ο Παρτούς και ο Φουκουτέτοιος δεν μου λέει τίποτα.

Τωρα αν ήδη έχει πουληθεί η ΠΑΕ δεν ξέρω. Βλέπω όμως ότι δεν κινείται τίποτα.

romy38 είπε...

Για να μιλας ετσι φιλε(και δεν ειρωνευομαι)κατι πρεπει να ξερεις περισσοτερο.Αν ειναι ετσι, πεστο μας να το κοψουμε το ρημαδι ετσι ωστε να υπαρχει και μια ακολουθια των προ 10ημερου κινητοποιησεων μας με τις μελλοντικες μας δρασεις και αποφασεις.

IWN1998 είπε...

Το ‘ξαλάφρωμα’ του ρόστερ ήταν απόφαση της διοίκησης Λιανού και οι νυν διαχειριστές (Ζερβακάκος κλπ) που ήταν και στη διοίκηση Λιανού, συνεχίζουν τη συγκεκριμένη πολιτική για να εξοικονομηθούν χρήματα και να γίνουν και οι ένα-δυο αναγκαίες μεταγραφές στη θέση παικτών που δεν προσφέρουν και που η απουσία τους φαίνεται να μη βλάπτει την ομάδα αγωνιστικά και να την ωφελεί οικονομικά.
Η δήλωση Γιόνσον πιθανόν κινείται στο "Ψωμιαδικό" κλίμα αλλά πιστεύω διαφέρει με τις απαραίτητες κινήσεις να απαλλαχθεί η ομάδα από "βαρίδια". Όσο για την ΕΕΑ και την άρνηση επαφών, δεν περιμέναμε κάτι άλλο να πουν. Το περίεργο ήταν η αφέλεια Τσακίρη να μιλήσει περί Ψωμιάδη στους οπαδούς που ήρθαν σε επαφή μαζί του στη ΓΣ.

Πιστεύω ότι το μόνο εφικτό σχέδιο είναι να φύγουν όσοι περισσότεροι απ' αυτούς που δεν χρειαζόμαστε ακόμα και κάποιος που μπορεί να φέρει λεφτά και αντισταθμιστικά οφέλη στην ομάδα, αν μπορούμε με αυτά να κινηθούμε και να καλύψουμε τουλάχιστον τα δυο κενά που έχουμε (επιτελικός χαφ, σέντερ φορ) και μειώνουν στο έπακρο τις δυνατότητες της ομάδας.
Για το τι γίνεται με την ομάδα / πώληση κλπ, δείτε και αυτό:

http://theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=25045

amanAM είπε...

Δεν ξέρω, αλλά υποψιάζομαι!

Ο λόγος που υποψιάζομαι, είναι πολύ απλός: Ο Τσακίρης, μέσα στην απογοήτευση και τον πανικό του να φύγει, έκανε το λάθος να πει πως πούλησε ήδη τις μετοχές του στον Βεελζεβούλ, για το καλό μας!

Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από το λάθος του, ήταν να κάνει και καλά μεταστροφή, και να πει ότι θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι, και μετά βλέπουμε. Έτσι καθαρίζει με τον αυτεπάγγελτο έλεγχο της πολιτείας.

Εάν ήταν αλήθεια ότι αποφάσισε να παραμείνει, δεν θα έκανε την πρόταση να δώσουν όσοι ενδιαφέρονται για το 5% και πάνω, 5 χιλιάρικα στον ερασιτέχνη για να καταθέσουν προτάσεις και προσφορές.

Ήξερε ότι δεν δίνουμε ούτε 70 ευρώ, για την ετήσια συνδρομή...

Ποιός θα έδινε 5 χιλιάρικα, για να καταθέσει πρόταση χωρίς συγκεκριμένη τιμή μετοχών, χωρίς δέσμευση πως ας πούμε όποιος προσφέρει τα πιο πολλά θα πάρει τις μετοχές? Ακόμα και τρελό ποσό να πρόσφερε κάποιος στον Τσακίρη, δεν δεσμεύεται να αποδεχτεί την πρόταση, άρα η πρόταση είναι κενή οποιασδήποτε ουσίας.

Άλλωστε ποιός θα έδινε έστω και μια δεκάρα για να αγοράσει μετοχές, ενώ... πιθανότατα να βρεθεί χρεωμένος με άγνωστο ποσό, αφού παρουσίασαν ψευδώς το ταμειακό υπόλοιπο, σαν πλεόνασμα?

Άρα... λίγο γιατί κανένας δεν είναι τόσο τρελός, κανένας δεν είναι τόσο πλούσιος ή τόσο Πανιώνιος για να γίνει ένας νέος Σταματελάτος, ο Τσακίρης έκανε την πρόταση ώστε να πει στις 29/11:
Εγώ σας έδωσα την ευκαιρία, αλλά κανένας σας δεν ανταποκρίθηκε.

Και φυσικά, δεν θα παραδεχτεί πως ήδη είχε πουλήσει στον Βεελζεβούλ, αλλά και καλά πούλησε σε ένα νέο γκρουπ επιχειρηματιών που παρουσιάστηκε από το πουθενά, που θα είναι στην πραγματικότητα οι συνεργάτες και οι αχυράνθρωποι του ίδιου αγοραστή, αλλά αυτήν την φορά θα αποφύγει ο Τσακίρης το ατόπημα να το παραδεχτεί, για να μην προκαλέσει τις αντιδράσεις της πολιτείας.

Αυτό πιστεύω πως θα συμβεί. Μπορεί να κάνω και λάθος, θα δείξει...

Αφού λοιπόν ο Πανιώνιος εξακολουθεί να είναι προς πώληση, και δέχεται προσφορές ο Τσακίρης που μένει μεν, αλλά φεύγει κιόλας, δεν θα διώχνανε παίκτες που ο τρελός που θα παρουσιαστεί πιθανόν σαν αγοραστής, να τους γούσταρε!!!

Την δήλωση του Γιόνσον ότι οι αποφάσεις για το ποιοί φεύγουν και ποιός αποφασίζει, την διαβάσατε?

amanAM είπε...

Αύριο ελπίζω και εύχομαι την νίκη, αλλά... το βλέπω για χηνάρι με γκολ!

vassilis είπε...

Αντώνη, εγώ δεν πιστευω ότι έγινε η μεταβίβαση των μετοχών.

Ο λόγος είναι απλός.Μέσα στη συνέλευση ο κύριος Βεντούρης ζήτησε δεκα μέρες προσθεσμία για να προσπαθήσει να βρεί μια άλλη λυση. Ο δικηγόρος του κυρίου Τσακίρη υποτήριξε αυτή την ιδέα και τελικά έστω και με 24 ώρες καθυστέρηση η ιδέα αυτή πραγματοποιήθηκε. ταυτόχρονα στη συγκεντρωση του ερασιτέχνη ένας εκπρόσωπος του κυρίου Καλογρίτσα διάβασε μια πρόχειρη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο κυριος Καλογρίτσας αποσείρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. 20 λεπτά αργότερα έγινε γνωστό ότι οι μετοχές δεν μεταβιβάστηκαν. Συνεπώς αν σε αυτές τις 10 μέρες είχε εμφανιστεί μια Πανιώνια λύση την οποία ο κύριος Τσακίρης απέρριπτε για να πουλήσει στους άλλους ο κύριος Τσακίρης θα γινίταν με απλά ελληνικά ρόμπα σε όλους τους Πανιώνιους.

Εγω λοιπόν δεν πιστεύω ότι έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές. Ούτε επίσης πιστευω ότι έχει αποσυρθεί η άλλη πρόταση. Ολα είναι ανοικτά και στο τραπέζι.

Τα δύο επόμενα εντός εδρας παιγνίδια θα κρίνουν πολλά. Αν τα πάρουμε η πώληση σε αυτή τη φάση απομακρύνεται.

amanAM είπε...

Μακάρι βρε Βασίλη.

Εχθές βρέθηκα σε μια εκδήλωση του επαγγελματικού μου σωματείου, και όλοι με ρωτούσαν τι συμβαίνει στον Πανιώνιο.

Δεν γνωρίζω τους απαντούσα, αλλά το μόνο που ξέρω, είναι ότι είμαι Πανιώνιος από άποψη και από αντίδραση. Δεν έγινα Πανιώνιος επειδή ήθελα βρώμικα παιχνίδια και βρώμικους τίτλους.

Η μόνη ομάδα (από τις λεγόμενες μεγάλες) που είναι πιο κοντά μας είναι η ΑΕΚ, με την διαφορά ότι ενώ αυτοί νομίζουν ότι είναι ο τρίτος δρόμος, ενώ είναι τελικά ο φτωχός συγγενής, και είναι wana be σαν τα μούτρα των Γαυροβάζελων.

Εγώ τουλάχιστον, και κάμποσοι άλλοι που γνωρίζω, δεν είμαστε wana be Γαυροβάζελοι.

Και μπορεί να έχουμε πάθει πολλά, αλλά εμείς οι (νεο) Σμυρνιοί το κούτελο το έχουμε καθαρό!!!