Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Κατάθλιψη...

Είδα από την τηλεόραση το δεύτερο ημίχρονο, και με έπιασε κατάθλιψη. Γύρισα σπίτι γύρω στις 4, και απορώ: Πόσο μαζοχιστής μπορεί να είμαι που κάθισα και το είδα αυτό το παιχνίδι? Όσο είδα δηλαδή!

Δεν μπορώ να κάνω την παραμικρή κριτική. Δεν ξέρω εάν ο Παράσχος ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση, αφού ξεκινάμε νέα σειρά πειραμάτων, μέχρι να ξαναβρεθούν οι άξιοι για ενδεκάδα, ή για να το πω πιο σωστά, οι λιγότερο ανάξιοι. Τουλάχιστον ο Μάντζιος είχε κάποια σχηματισμένη γνώμη. Άραγε τον συμβούλευσε ή είναι βοηθητικό προσωπικό χωρίς γνώμη?

Το μόνο συναίσθημα που αποκόμισα, είναι έντονη κατάθλιψη. Θα γελάει το Πανελλήνιο μαζί μας. Εμείς, μπορούμε να κλάψουμε με την ησυχία μας, άλλωστε έχουμε πολλές πίκρες ακόμα μπροστά μας.

Συγχαρητήρια κύριε Τσακίρη, οδηγήσατε τον Πανιώνιο σε αυτό το εξευτελιστικό σημείο, και μάλιστα την χρονιά που γιορτάζουμε τα 120 χρόνια της ιστορίας του συλλόγου μας.

12 σχόλια:

NK99 είπε...

Η ομάδα έχει καρκίνο και λέγεται Τσακίρης ο οποίος έχει αποοφασίσει να τιμωρήσει τους οπαδούς του Πανιωνίου που πίστεψαν σε ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα τους. Δεν φταίνε οι παίκτες, η τωρινή διοίκηση ή οι προπονητες ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
Σήμερα βγήκε η είδηση για τον Ψωμιάδη και επειδή οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και επειδή δεν ακούσαμε τον ιδιοκτήτη να διαψεύδει τίποτα...νομίζω ότι σε λίγο καιρό ίσως θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι ο σύλλογος διαθέτει ποδόσφαιρο..και το μ[πασκετάκι μια χαρά είναι...
Ας κάτσει ο Ψωμιάδης ή ο φίλος του να βλέπουν τα παιχνίδια μόνοι τους και να παίζουν live bet...

amanAM είπε...

δυστυχώς...

τρελοπανιωνιος είπε...

δΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑς ΠΑΡΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ...!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

τρελοπανιωνιος είπε...

δεν μας θελανε στην α εθνικη φετος και τους εχουμε κανει το χατηρι σε ολους τους τομεις ... ουτε αυτοι δεν μπορουν να το πιστεψουν οτι εχουμε παραδωθει τοσο ευκολα.... γαμω την πουτανα μου με ολους τους μαλακες που εχουμε μπλεξει μας εχουν αρρωστησει....

NK99 είπε...

Παραιτήθηκε όλο το ΔΣ...όπως φαίνεται ο Ψωμιάδης έρχεται. Από εκεί και πέρα έχει σημασία αν θα μείνουμε ή θα πέσουμε?
"Ζω για να σε δω όπωσ σε ονειρεύομαι"
Τσακίρης

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις!
Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ δέν πεθαίνει ρεεεε...

vyruss είπε...

Ακραιφνή δε μπορώ να πάψω να είμαι Πανιώνιος αλλά δε γίνεται να δίνω τα ωραία μου λεφτά στον φυματικό κατάδικο.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Amanam, είσαι τυχερός που είδες μόνο το β΄ ημ. και έπαθες μόνο κατάθλιψη. ΄Αν έβλεπες καί το α΄
θα είχες κατατονία τώρα...
Εγώ όχι μόνο πήγα, αλλά κουβάλησα κι ένα τσούρμο παιδιά μαζί + τη μαμά και τη μεγαλύτερη αδελφή 23 χρ. ενός από αυτά...
Ρεζίλι η ομάδα... τί να λέμε τώρα.
Η άλλη μαμά [βαζελίνα) μού λέει στο τέλος, "μα καλά γιατί δέν παίζανε καθόλου; ούτε μια ευκαιρία;"
Εκείνη, δέν ήξερε γιατί πρώτη φορά φέτος έβλεπε τον Πανιώνιο. Εγώ όμως που τα έχω ξαναδεί αυτά τα χάλια, απλά τής εξήγησα πως αυτός είναι ο φετεινός Πανιώνιος με τα παλτά που μάς κουβάλησε ο κωλοακτζής το αρ@@#δι που έβαλε ο Τσακ. για πρόεδρο, τις καραβιές τών μαύρων κ.λ.π, που αντί να πουλάνε CD και τσάντες, πιάσανε δουλειά στον Πανιώνιο, τής είπα πως έφεραν καμμιά 20αριά μέσους ενώ εδώ και χρόνια χρειαζόμαστε σέντερ φορ, κάποιον να βάζει γκόλ ρε παιδί μου, δέν φέρανε ούτε έναν... και διάφορα ακόμη. Η κόρη της, η 23χρονη που μάλλον δέν είχε ξαναπάει ποτέ σε γήπεδο δέν πίστευε στα μάτια της πώς γίνεται να παίζει μιά ομάδα χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα...που χάνει κιόλας μέσα στο γήπεδό της...
Αυτά τα λέγαμε φεύγοντας από το γήπεδο. Δέν είδαμε όλο το παιχνίδι μαζί, μόνο λίγο στην αρχή και μετά εγώ πήγα στην παλιοπαρέα μου και το είδαμε μαζί. Το τί μπινελίκι έπεφτε από όλους μας, είναι περιττό να σας το πώ νομίζω.
Εγώ τα είχα ιδιαιτέρως παρμένα με τον Ριέρα και τον Γουνδουλάλη, και όχι για πρώτη φορά. Ο Σίτο να πάει να φτιάξει τις ανταύγειες του και να ανανεώσει το λιπ γκλός του... άντε γιατί πολύ μού την έχει δώσει το κομμωτήριο...
Δέν κατάλαβα καθόλου γιατί έκανε αλλαγή τον Μανιάτη. Εντάξει,καλά έκανε και έβαλε Βαζ Τε και Κούκετς, αλλά δέν είχε χειρότερον να βγάλει; Αυτός ο Βαρώ, είναι νομίζω ο ορισμός τού ’’παλτού’’
Και κάπου άκουσα από πίσω πως τον πήραμε 300.000; είναι αλήθεια αυτό ρε παιδιά;

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/cedric-varrault/transfers/spieler_5543.html

amanAM είπε...

o Μανιάτης υποτίθεται ότι τραυματίστηκε, καθώς και ο Κουμορτζί, ενώ τον Σιόβα στο τέλος τον έβαλε μπροστά, γιατί τραυματίστηκε κι αυτός, αλλά δεν είχε άλλη αλλαγή να κάνει.

Ο Γουνδουλάκης προφανώς δεν έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί εγώ δεν τον είδα. Φαντάζομαι πως δεν θα έπαιζε ούτε στο πρώτο.

Το Ριέρα, τον έβρισα κι εγώ, από το σπίτι μου.

amanAM είπε...

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Πανιωνίου ανακοίνωσε στον Κωνσταντίνο Τσακίρη ο Ηλίας Λιανός, μαζί με το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου των κυανέρυθρων.

Η διαφωνία σχετικά με τον νέο επιχειρηματία, που ενδέχεται να ασχοληθεί με τον Πανιώνιο, είναι γνωστή μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών των κυανέρυθρων. Επομένως, με την παραίτηση Λιανού ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη σύνδεση του Μάκη Ψωμιάδη με τα διοικητικά της ομάδας.

Πλέον, επίκειται γενική συνέλευση του συλλόγου την επόμενη Τρίτη, προκειμένου να οριστούν οι επόμενες κινήσεις. Ο Πανιώνιος, εκτός από την αγωνιστική κάμψη, έχει να αντιμετωπίσει ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=79154#ixzz15BnUJFDv

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Amanam, και βέβαια έπαιζε ο Γουνδουλάκης στο α΄. Πώς αλλιώς θα τα είχα πάρει μαζί του; Δε σού είπα ευτυχώς που δέν το είδες το α΄; Όλο και κάτι γλύτωσες...

Τρελλοπανιώνιε, δηλαδή απ’ ότι βλέπουμε, δέν γράφει τελευταία τιμή.

Πόσα να δώσαμε για το συγκεκριμένο παλτό άραγε; Ποιός να χαμογελάει χαιρέκακα πίνοντας ένα
Τζίμ μπίμ εις υγείαν τών κορόϊδων;

Δώσαμε... άκου δώσαμε, λές και τα βγάλαμε απ’ την τσέπη μας. Κι όμως... ΄Ολα μάς πονάνε στον σημερινό Πανιώνιο.