Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ηλυσιακός- Πανιώνιος 72-74

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Πανιώνιος στο κλειστό των Ιλισίων, όπου επικράτησε του Ηλυσιακού με 74-72 αν και μέχρι το πρώτο ημίχρονο βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Αντίθετα παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ούτε αυτή τη φορά να σπάσουν το ρόδι, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας 6 ήττες σε ισάριθμους αγώνες! Κορυφαίος για τους νικητές ο Νίκος Μπάρλος με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ!

Καλύτερος ο Ηλυσιακός
Ο Ηλυσιακός ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και με σερί 11-0, απέκτησε ουσιαστικό και ψυχολογικό προβάδισμα σε βάρος του Πανιώνιου με το καλημέρα. Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να σκοράρουν μετά από 6 λεπτά (!) και θα πρέπει να αισθάνονταν ιδιαίτερα ευτυχείς που η διαφορά δεν είχε φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα. Αντίθετα μέχρι το τέλος του δεκάλεπτου είχαν μπορέσει να ροκανίσουν κάπως την απόσταση που τους χώριζε από τους γηπεδούχους και να ελέγξουν κάπως την κατάσταση (12-20).
Στη δεύτερη περίοδο αν και το ματς ήταν ισορροπημένο ο Ηλυσιακός είχε μία ελαφρά υπεροχή και παρέμεινε οδηγός της αναμέτρησης (39-28). Πριν όμως φτάσει στο σημείο να οδηγήσει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, είχε δει τον Πανιώνιο να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής με καλάθι του πολύ καλού Μπάρλου για το 23-26 (15’).

Έφερε τα πάνω-κάτω
Και ενώ όλα έδειχναν πως το σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη θα κατακτήσει το πρώτο του φετινό ροζ φύλλο, οι κυανέρυθροι έκαναν… επανάσταση! Με αντεπίθεση διαρκείας και μαχητές πρώτης γραμμής τους Βούγιανιτς, Μπάρλο η εξέγερση στέφθηκε με επιτυχία με τον Ελόνου να διαμορφώνει το σκορ της 3ης περιόδου (57-56).
Από τη στιγμή που ουσιαστικά το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή τα τελευταία δέκα λεπτά αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για το πάθος και τη θέληση για νίκη που έδειξαν οι δύο ομάδες μέχρι τέλους. Ο Πανιώνιος αποδείχτηκε περισσότερο ψύχραιμος και κατ΄ επέκταση περισσότερο αποτελεσματικός και στέρησε από τους γηπεδούχους την πρώτη τους νίκη.

 http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=80645#ixzz16hg5Xfy8

Δεν υπάρχουν σχόλια: