Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

στροφή 180 μοιρών του Τσακίρη!

Προφανώς επειδή τον πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος, και θα έπρεπε να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του κρυμμένος σε λαγούμι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Τσακίρης έκανε στροφή 180 μοιρών!!!

Αντιγράφω από τον http://www.sport-fm.gr/article/303401

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου να έχει συμφωνήσει με επιχειρηματία που συνδέεται με τον Μάκη Ψωμιάδη για την πώληση της ΠΑΕ, πλέον και παρά τη διαφωνία με τον κ. Λιανό, που προκάλεσε την παραίτηση του δεύτερου και σύσσωμου του Δ.Σ. χθες, τα δεδομένα άλλαξαν!

Όπως αποκαλύπτει το www.sport-fm.gr, ξεκάθαρη πρόθεση τώρα του κ. Τσακίρη είναι να μείνει ο Πανιώνιος στους Πανιώνιους, οπότε, το ενδεχόμενο να πάει ο σύλλογος σε ξένα χέρια απομακρύνεται!

Η έντονη αντίδραση του κόσμου στο ενδεχόμενο να πουληθεί ο σύλλογος σε άνθρωπο που δεν ανήκει στην «οικογένεια» του Πανιωνίου -η οποία φάνηκε ξεκάθαρα και στις χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Λάζαρου Καμπανόπουλου («καλύτερα να πέσουμε παρά να πουλήσουμε»)- αλλά και το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Τσακίρης θεωρεί (και θεωρούσε) ιδανικότερο να αναλάβουν Πανιώνιοι, προκάλεσε αυτήν τη ραγδαία αλλαγή στο όλο σκηνικό.

Τα πράγματα, πλέον, είναι ξεκάθαρα. Ο κ. Τσακίρης έχει ενημερώσει τον κ. Λιανό (ήδη από την Παρασκευή) και την ομάδα του -το πρώην (μιας και εχθές παραιτήθηκε) Δ.Σ. του συλλόγου- ότι δίνει την ΠΑΕ… τσάμπα και απαιτεί μόνο να δοθούν 450.000 ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα στο «Απήλιον», ενώ τον πληροφόρησε ότι το άνοιγμα που έχει η ΠΑΕ είναι 2 εκατ. ευρώ και όχι 3,5 εκατ.

Ένα ποσό, δηλαδή, που μπορεί να καλυφθεί, είτε με «πάγωμα» των μισθών για ένα δίμηνο (κάτι τέτοιο γίνεται σε πολλές ΠΑΕ), είτε με την πώληση το καλοκαίρι (και όχι το χειμώνα) κάποιου παίκτη. 

------------------------------

Καταλαβαίνετε ότι για τον Τσακίρη τον χοβαρντά, αυτός που θα πάρει τις μετοχές του Πανιωνίου θα πληρώσει τον λογαριασμό για τις επιλογές του? Ότι τα λεφτά από τις πωλήσεις παικτών είναι προ πολλού στην τσέπη του, και το ταμείο είναι μείον τα τρέχοντα έξοδα?

Α ρε Κωνσταντίνε είσαι τόσο φτηνός, όσο ακριβώς σε νόμιζα!!! Κρίμα.

ΥΓ. Η εταιρεία «Σμύρνη 1890», που έχει στην κατοχή της το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, τις τρεις μπουτίκ του συλλόγου και διενεργεί τις μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου (που έχει «παγώσει» εδώ και καιρό), ανήκει εξ ολοκλήρου στον κ. Τσακίρη και προφανώς δεν θα περιληφθεί στη συμφωνία...

3 σχόλια:

Georgios είπε...

ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ''μικρου'' μεγαλομετοχου ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ψωμιαδη? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ 25 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ 6 ΒΑΘΜΟΙ? ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1922

amanAM είπε...

Μπορεί όμως και κάτι ακόμα: Εάν έφευγε ο Τσακίρης, ζητώντας χρήματα, θα τον λέγαμε ξεφτίλα...

Εάν φύγει παίρνοντας λιγότερα από όσα θα έπαιρνε από έναν χι Ψωμιάδη, ίσως να είναι τόσο βλάκας, που να νομίζει ότι θα έχει καλύτερη υστεροφημία!

Σε μήνυμα που μου έστειλε τον Αύγουστο, ο Τσακίρης, μου είπε ότι όποτε θέλω θα μου δείξει τα χαρτιά και τα βιβλία της ΠΑΕ, για να διαπιστώσω με τα μάτια μου πως πρέπει να βάλει από την τσέπη του ενάμιση με δύο εκατομμύρια.

Υποτίθεται πως έτσι κι αλλιώς θα έβαζε ένα μύριο, άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Τσακίρη, το έλλειμμα τον Αύγουστο ήταν τόσο.

Τα λεφτά του Τζιμπούρ και του Μάκου, δεν τα υπολόγιζε, αφού μπορεί να ήταν σε μεταχρονολογημένες επιταγές, αλλά ήταν έσοδα προγενέστερων χρήσεων.
Κλείνανε προφανώς προγενέστερες τρύπες.

Άρα, εάν τώρα η τρύπα είναι 2 μύρια, σημαίνει πως από τον Αύγουστο μέχρι τώρα, το έλλειμμα παρέμεινε σταθερό.

Ο Πανιώνιος πληρώνει εκτός των άλλων, και το προπονητικό κέντρο, γι αυτό ο καημός του Τσακίρη είναι τα 450 χιλιάρικα, και όχι κάποια λεφτά για τον Πανιώνιο, αφού ο Πανιώνιος μόνο παθητικό έχει...

Ακόμα και τα έσοδα της μπουτικ, δεν πάνε στον Πανιώνιο. Αναρωτιέμαι εάν εισπράττει τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο γήπεδο, ή εάν η εκμετάλλευση τους επίσης ανήκει σε κάποια άλλη εταιρεία του Τσακίρη.

Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα στάχτης σε μάτια, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ή παίρνει 2,5 μύρια από τον Ψωμιάδη, και παραδίνει ταμείο μηδέν, ή δίνει τζάμπα τον Πανιώνιο, και παραδίνει ταμείο μείον 2 μύρια και χρέος 450 χιλιάδων προς το προπονητικό.

Και στις 2 περιπτώσεις, στην τσέπη του Τσακίρη πάει το ίδιο ποσό, οι 450 χιλιάδες του προπονητικού.

Όποιος πάρει την ΠΑΕ, εάν καταφέρει να επιβιώσει, θα τα χώνει για χρόνια στο προπονητικό, και δεν θα εισπράττει ούτε τα κέρδη από τα μπλουζάκια και τα αναμνηστικά.

Άραγε, οι μπλούζες κλπ που αγοράζουν τα παιδάκια που αθλούνται στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο ποδόσφαιρο κλπ, κι αυτά έσοδα του Τσακίρη είναι? Μάλλον ναι!

Το πόσο δραχμοφονιάς είναι ο Τσακίρης, το έδειξε όταν για λόγους οικονομίας 2 χιλιάδων ευρώ τον μήνα, έκοψε τον Πανιώνιο Κόσμο. Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος τι εστί Τσακίρης?

vassilis είπε...

Ρε Αντώνη ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

Δηλαδή τι προσπαθείς να κάνεις; Να εξοργίσεις τον Τσακίρη τόσο που να πει " Αντε γαμηθείτε όλοι, ένας Ψωμιάδης θα σας στρώσει".

Για να ηρεμήσουμε λίγο, μήπως και ηρεμήσει και ο Τσακίρης και σκεφτεί πιο ψύχραιμα για τον Πανιώνιο.

Λοιπόν εγώ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ τα εκατομμύρια που έχει βάλει. Μπορεί να τα ξόδεψε λάθος ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ.

Εγω του ζητώ να ηρεμήσει και να σκεφτεί ψύχραιμα την υστεροφημία του και να μην πουλήσει την ομαδα στον Ψωμιάδη.

Εσύ δεν ξερω τι ζητάς με αυτά τα σχόλια αλλά μάλλον αποζητάς τον αγαπούλα.