Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

δηλώσεις Κοντοέ στον sport fm

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κοντοέ στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Μιχάλη Τσόχο:

-Για τη νίκη επί της Λάρισας:
«Ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά –και μετά από αυτή- παραμένουμε στον πάτο της βαθμολογίας. Χθες νικήσαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Δείξαμε το πάθος που έπρεπε και που χρειαζόταν. Βέβαια, μας βοήθησαν και ο παράγοντας τύχη».

-Αν επηρεάζουν τα διοικητικά προβλήματα και οι αλλαγές προπονητή:
«Δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες. Οικονομικά όμως, εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο γιατί η διοίκηση απέναντί μας είναι εντάξει, είμαστε πληρωμένοι. Μας επηρεάζουν ως ένα βαθμό, όμως… Για τις εμφανίσεις σαν αυτή με τον Ατρόμητο, δεν μπορεί να φταίει η διοίκηση».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Όταν μια ομάδα έχει νικήσει την ΑΕΚ, τον Άρη και χθες τη Λάρισα, τότε, δεν αξίζει να είναι στην τελευταία θέση, αλλά κι εμείς δεν έχουμε δείξει το ίδιο πρόσωπο, παντού. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας που δεν θα έπρεπε να έχουμε χάσει.
Είναι κάποια παιχνίδια μέσα στις δυνάμεις μας, αλλά, πρέπει αυτό να το δείξουμε στο γήπεδο».

-Για το τι φταίει;
«Δεν πρέπει να είσαι ειδικός για να καταλάβει κανείς ότι έγιναν λάθη το καλοκαίρι. Λεγόμαστε Πανιώνιος και πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Ίσως κι εμείς οι ποδοσφαιριστές να φταίμε σε ένα σημείο».

-Για την Εθνική ομάδα:
«Η βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα δεν με βοηθάει. Σίγουρα όμως το σκέφτομαι. Πρόσφατα πήγε ο Σιόβας. Από τον κ.Σάντος έχουμε θετικά μηνύματα και μας κάνει να τα δίνουμε όλα όταν αγωνιζόμαστε»

-Για την παρουσία περισσότερων Ελλήνων στην ομάδα στα τελευταία παιχνίδια:
«Στα δύσκολα παίζουμε περισσότεροι Έλληνες. Υπάρχει ένα κλίμα ότι πρέπει να στηρίξουμε τους Έλληνες και εμείς δείχνουμε ότι και μπορούμε και θέλουμε. Αν δεν είχαμε χάσει με άλλες ομάδες θα είχαμε κάνει πορεία Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είχε πει ο κ.Κιντής».

Σχόλιο: Είπα να αποτοξινωθώ μια βδομάδα, να μην γκρινιάζω, αλλά...  δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει ρε Γιαννάκη. Εάν είχατε νικήσει τις άλλες ομάδες, θα είχατε 33 βαθμούς σε 11 αγώνες, και θα είχατε κάνει ρεκόρ όλων των εποχών. Αλλά δεν. Με το εάν και το άμα, δεν γίνεται ρε Γιάννη. Τι τον χώνεις τον ακατονόμαστο στις δηλώσεις σου, πλάκα μας κάνεις? Ρίχνεις λάδι στην φωτιά?

Βαρέθηκα να ακούω ειδικούς σαν τον Γιάννη, να λένε  τώρα αυτά που άσχετοι σαν κι εμένα έβλεπαν από την πρώτη στιγμή. Γενικά και αόριστα, έγιναν λάθη. Τι λάθη έγιναν? Θέλω να τ' ακούω! Λάθη μπορεί να κάνει ο καθένας, εδώ έγιναν εγκλήματα το καλοκαίρι, κι εσύ λες πως παραλίγο θα κάναμε πορεία για Τσάμπιονς λήγκ. Με τον Οπουκάπου και τον Φουγκουγιάμα. Πλάκα μας κάνεις ρε Γιάννη?

Δεν αμφιβάλλω πως βοήθησε και η τύχη εχθές, αλλά... πόσες φορές δεν πληρώσαμε την ατυχία και την ανικανότητα σας? Μια φορά σας χαμογέλασε η τύχη, και εσύ σχεδόν απολογείσαι γι αυτό. Ναι ρε φίλε, η τύχη ευνοεί τους καλούς. Στην Καβάλα χάσατε μισή ντουζίνα γκολ, και στην πρώτη αντεπίθεση τους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, βρεθήκατε να χάνετε. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλει και τύχη. Μην απολογείσαι γι αυτό.

Κατά τα άλλα, εάν έχεις τίποτα στενοχώριες ότι είσαστε όλοι πληρωμένοι, μην ανησυχείς, σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα. Τότε ελπίζω να κάνετε όντως πορεία Τσάμπιονς ληγκ, αφού δεν θα σας βαραίνουν τα χρήματα στις τσέπες σας!!!

ΥΓ. Παρακαλώ, αφήστε τις δηλώσεις, δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τίποτα, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πείτε πράγματα που θα εκνευρίσουν τον κόσμο. 

5 σχόλια:

antonis είπε...

Άσε τις πολλές δηλώσεις ρε γιαννάκη και κάνε και λίγο την αυτοκριτική σου.
Ούκ ολίγες φορές μας έχεις κάψει.
Αλήθεια στο 1ο Γκόλ του Ατρόμητου που βρισκόσουνα?
Μήπως είχες πάει στη πλατεία για φραπεδιά γιατι στη θέση σου δεν ήσουνα.
Εντάξει φέτος είσαι βελτιωμένος αλλά θέλεις πολύ δουλειά για να γίνεις παίκτης επιπέδου Α εθνικής.
Καλό το πάθος σου,καλά τα ψυχικά σου πανιώνια αποθέματα,καλή η πάσα σου μεχρι τα 5 μέτρα,αλλά μέχρι έκει φτάνεις.
Και αυτό που φτάνεις είναι μέχρι Προοδευτική και Φωστήρα οχι για Πανιώνιο.

amanAM είπε...

To πάθος του και η αγωνιστικότητα του, καλύπτουν σε πολλά σημεία τις ατέλειες που έχει σαν παίκτης. Με συνεχή προσπάθεια και σκληρή δουλειά, όλοι μπορούν να πετύχουν, γιατί όχι κι αυτός.

Το να θεωρεί όμως ότι (σχεδόν) αδικείται από την συμμετοχή του στον Πανιώνιο και από την βαθμολογική θέση της ομάδας, σε σχέση με ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδος, δείχνει πως έχει όνειρα και στόχους, κι αυτό είναι καλό, αλλά και πως έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν έχει γνώθι σαυτόν, κι αυτό είναι κακό.

amanAM είπε...

Πέρυσι είχα τσαντιστεί με τον Μανιάτη και τις δηλώσεις του, και τελικά αποδείχτηκε πως τον αδίκησα.

Όταν δεν ακούς τις δηλώσεις, και τις διαβάζεις, πολλές φορές δημιουργείται εντελώς λανθασμένη εντύπωση.

Σε μια περίοδο που τα νεύρα μας είναι τσιτωμένα, καλύτερα να μην κάνουν δηλώσεις. Είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν.

Δεν θέλω να αδικήσω τον Κοντοέ, αλλά με τέτοιες δηλώσεις, αδικεί μόνος του τον εαυτό του.

Εάν πάρουν μια δυό νίκες ακόμα, κι αρχίσουν να μιλάει ο ένας πίσω από τον άλλον, είμαι βέβαιος πως θα καταφέρουν να με εκνευρίσουν.

Πριν μιλήσετε, βουτήξτε την γλώσσα σας στο μυαλό, αλλιώς καλύτερα να σιωπάτε.

zamis είπε...

Ενταξει ρε παιδια,ειπε εκει μια σαχλαμαρα για τον Κιντι,τι ειπε πια?
Οτι ειχαμε τυχη,οτι αναγνωριζει την οικονομικη συνεπεια της διοικησης,οτι για την αθλιοτητα του Ατρομητου φταινε οι ιδιοι και οτι εχει φιλοδοξιες.
Σωστα ολα και σορρυ Αντωνη,ναι,μπορει να μην ειναι κανας σπουδαιος παικτης αλλα φετος κανει καλο γενικα και πολυ πολυ καλο σε σχεση με περυσι πρωταθλημα.Και εχει βελτιωθει επιθετικα και καλυπτει οποια θεση του πουνε και σιγουρα δεν ειναι αυτος το προβλημα του Πανιωνιου.
Ας του αναγνωρισουμε οτι δουλευει σκληρα και βελτιωνεται.Για μενα αυτο ειναι respect.

amanAM είπε...

Κι εγώ του αναγνωρίζω την σκληρή δουλειά και το πάθος.

Τις δηλώσεις να κόψουν. Με εκνευρίζουν!!!