Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μάντζιος: «Να έχουμε συνέχεια»

Την προσοχή των παικτών του Πανιωνίου στο αυριανό (19:30, ΝΕΤ) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επέστησε ο Άκης Μάντζιος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των «κυανέρυθρων».

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Οφείλουμε να μη μείνουμε στο ματς με την ΑΕΚ και να δείξουμε ότι έχουμε συνέχεια ως ομάδα», τόνισε ο νέος προπονητής των Νεοσμυρνιωτών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο κ. Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει αν θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 ή 4-2-3-1 τον Πανιώνιο απέναντι στους Πειραιώτες. Στην πρώτη περίπτωση, οι Κουμόρτζι, Τσότσαλιτς, Σάμαρης θα παραμείνουν στον άξονα και οι Γουνδουλάκης, Ριέρα, Μπάλαμπαν θα είναι στη γραμμή πυρός. Στη δεύτερη περίπτωση, οι Τσότσαλιτς, Κουμόρτζι θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Σάμαρης θα περάσει δεξιά, ο Ριέρα αριστερά και ο Γουνδουλάκης πίσω από τον Μπάλαμπαν.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελούν από τον Πανιώνιο και οι σκάουτερ της ομάδας Λαγωνικάκης, Φαμέλης, ο γυμναστής των νεαρών τερματοφυλάκων, Κύρκος, ο οδηγός του πούλμαν, Παπαδόπουλος και έπεται συνέχεια. Το έλλειμμα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, παρά τις αντίθετες εξαγγελίες περί μείωσης του μπάτζετ του περασμένου καλοκαιριού.

http://www.sport-fm.gr/

Σχόλιο: Άρα, ο νέος μας προπονητής είναι ο Μάντζιος,  δεν είναι υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί άλλος... Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του, απλώς... θα περίμενα να το μάθουμε κάπως πιο επίσημα, και όχι από σπόντα!
Το έλλειμμα έφτασε στα 3,5 μύρια, χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος να ξεφορτωθούμε την γκαρνταρόμπα με τα παλτά. 
Ο οδηγός πούλμαν είναι πολύ σημαντικό στέλεχος μιας ομάδας, είναι απόλυτα φυσιολογικό στα πλαίσια της γενικότερης αποκιντοποίησης της ομάδας μας, να πρέπει να είναι ένας από τους πρώτους που φεύγουν!!!
Η καλύτερη άμυνα, είναι η σωστή κυκλοφορία, το τρέξιμο, η πίεση από την αντίπαλη άμυνα, και να πετάξουμε 1-2 γκολ και να φοβούνται μην φάνε 2-3 ακόμα!!! Εάν ταμπουρωθούμε πίσω, δεν έχουμε ελπίδα.

Βάλτε μέσα Κοντοχρήστους, Κολοβούς, Αναστασόπουλους, κλπ. Βαζτέδες και λοιπούς κεφτέδες, μονάχα εάν πραγματικά αξίζουν. Εάν περπατάνε, κάνουν τακουνάκια ή κοροϊδεύουν το σύμπαν όλο, στα τσακίδια. Όποιος αξίζει, να παίζει, αλλιώς... 100 φορές να πάρουν παραπάνω ευκαιρίες τα Ελληνόπουλα, παρά όλοι αυτοί οι μισθοφόροι του Κιντή και όχι μόνο. Δώστε ευκαιρίες σε 17χρονα, σε 18χρονα Ελληνόπουλα, ακόμα κι αν χάνουμε, θα κερδίσουμε τους παίκτες. Όχι άλλο κάρβουνο. Δεν είμαι ρατσιστής, ούτε εθνικιστής. Αλλά... παπούτσι από τον τόπο σου, κι ας είναι μπαλωμένο έλεγαν οι παλιοί, και δεν ήταν ηλίθιοι. 

ΥΓ. Παρακολουθούσα με τον γιο μου έναν αγώνα πόλο, και του έλεγα: Να, εάν συνεχίσεις την προσπάθεια, μια μέρα θα παίζεις εσύ σαν αυτούς... 
Στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, πως μπορείς να πεις το ίδιο στο παιδί σου? Τα παιδιά συρρέουν κατά χιλιάδες στα γήπεδα και στα 5Χ5, αλλά σπάνια βλέπουμε Ελληνόπουλο στις ομάδες. Άπαξ και το παιδί σου δεν είναι μαύρο, κίτρινο ή εμπριμέ, έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει κάποτε!!! 

ΥΓ. Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποοστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, η οποία είναι η εξής: Μάχο, Παναγόπουλος, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Βαρό, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Σάμαρης, Χίκα, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν. 

Μανιάτης γιοκ! 



4 σχόλια:

cdu είπε...

Εγώ θα το πω και ας γινω κακός.
Νωρίς νωρίς αρχίσαμε τις αηδίες. Να τα πάλι τα ελλείμματα. Με κάθε αλλάγή διοίκησης τα ίδια.
Λέγαμε τις προάλλες ότι μόνο φήμες ακούμε για όλα αυτά τα πέντε χρόνια. Μια τρώνε οι Τσελιομαυρόπουλοι, μία ο Λίνεν και ο γαμπρός του, μιά τα ανοίγματα της υπέρβασης ....
Είχαμε ακούσει τελευταία - στη Κίντεια εποχή - για μια νέα μαύρη τρύπα χωρίς διευκρινήσεις και λεπτομέρεις. Τώρα έρχεται και αυτό το δημοσίευμα - φήμη ότι το έλλειμμα πήγε στα 3.5 εκ. Πόσο ήταν και πόσο έγινε, άστο, ας τα ρίξουμε όλα στους προηγούμενους.
Προς το παρόν, σχολάσαμε τον οδηγό του πούλμαν!!!! Τώρα δηλαδή η ομάδα θα πηγαίνει με ΚΤΕΛ ή με ταξί;
Ρε παιδιά, σηκώστε τις κουρτίνες να μπει λίγο φως.

amanAM είπε...

Λίγο τι ακούμε, λίγο τι διαβάζουμε, λίγο τι φανταζόμαστε και καταλαβαίνουμε από μόνοι μας, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα, αλλά πάντα θα είναι ελλειπής.

Έτσι, όταν άκουγα για μαύρες τρύπες και για διάφορα λαμόγια και λαμογιές, δεν μπορούσα να ξέρω τι παίζει...

Γι αυτήν την μαύρη τρύπα όμως, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Τσακίρης. Επέλεξε να εμπιστευτεί τον Κιντή, πούλησε κάποιους παίκτες, δάνεισε δωρεάν κάποιους άλλους, χάρισε κάποιους τρίτους, και εν τέλει, φόρτωσε την ομάδα με ένα σκασμό παλτά με 3ετή και 5ετή συμβόλαια, φτάνοντας το ρόστερ σε 35 περίπου παίκτες, αμφίβολης αξίας οι περισσότεροι.

Αυτήν την φορά τουλάχιστον, δεν του φταίει κανένας άλλος, παρά το ξερό του το κεφάλι. Μην ακούσω αηδίες, πως τάχα φταίει ο Χατζηπετρής.

Ο Κιντής έκανε όσα ο Τσακίρης τον έβαλε να κάνει, και όσα ο Τσακίρης πείστηκε να του επιτρέψει να κάνει. Αυτά.

lefterix είπε...

Ελπίζω να το έλεγες γιά πλάκα αυτό με τον οδηγό, τον κυρ-Θόδωρο...
Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος είναι οδηγός του πούλμαν από την πρώτη μέρα που αποχτήθηκε το κόσμημα...Τώρα ποιός θά οδηγάει το πούλμαν παληκάρι μου; Ο....Φουκοτέτοιος; (άσε που ο τάπας δε φτάνει τα πετάλια...)
Ελπίζω να μην είναι αλήθεια ότι θα βγάλουν στο σφυρί το πούλμαν της ομάδας...

amanAM είπε...

Μα και βέβαια ρε Λευτέρη, ειρωνικά το έλεγα, είναι δυνατόν να ανακοινώνεται η απόλυση του οδηγού του πούλμαν, και μάλιστα πακέτο με όλα τα άλλα. Εάν αλλάξουν υδραυλικό στο γήπεδο, θα ανακοινωθεί κι αυτό?
Και μάλιστα πακέτο με μεταγραφικές κινήσεις ας πούμε.

Δεν τον γνωρίζω τον οδηγό, ούτε να τον υποστηρίξω θέλω ούτε να τον κατηγορήσω για κάτι, αλλά βρίσκω γελοία την ανακοίνωση μαζί με τους σκάουτερ κλπ.