Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

δύσκολα τα πράγματα...

Παρά την σημερινή νίκη με τον Ηρακλή, που είναι πολύ σημαντική στον αγώνα για την σωτηρία, έτσι όπως εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα, τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα.


Ξεφύγαμε επιτέλους από την τελευταία θέση! Όμως παρά τις 2 συνεχόμενες νίκες, απλώς καταλήξαμε προτελευταίοι!!! Απίστευτο!!!
Το πιο εντυπωσιακό πάντως, είναι πως μας χωρίζουν μονάχα 4 βαθμοί από την πέμπτη θέση,!!!
Τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά.

Το επόμενο παιχνίδι, με την Κέρκυρα παραμένει ένας τελικός, ένας αγώνας ζωής ή θανάτου, και κανένας δεν πρέπει να χαλαρώσει πιστεύοντας λανθασμένα πως πετύχαμε κάτι ουσιαστικό μέχρι στιγμής. Αυτό που πετύχαμε είναι να παραμείνουμε ακόμα ζωντανοί, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα έπεται πολύ δύσκολη συνέχεια για όλες τις ομάδες... 

Για το παιχνίδι, δεν θέλω να πω πολλά. Ήταν ένα παιχνίδι μετρημένο, με σκοπιμότητα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στον στόχο της νίκης, και στο τέλος τα καταφέραμε. Την νίκη την χρωστάμε κυρίως στον Κούκετς για το υπέροχο γκολ που έβαλε, και στον Μάχο που την κρίσιμη στιγμή διαφύλαξε το μηδέν στο παθητικό.

Την νίκη επίσης την χρωστάμε και σε όλους όσους έδωσαν την ψυχή τους, και στον  Άκη Μάντζιο που αποδεικνύει ότι ξέρει τι χρειαζόμαστε, και καταφέρνει να το επιτύχει. 
Λίγες φωνές στον Μπάλαμπαν δεν θα βλάψουν, αφού η ευκαιρία που έχασε δεν επιτρέπεται να σπαταλιέται από επαγγελματία ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Πανιώνιο, ενώ έχουμε τόση ανάγκη από το να πετύχουμε γκολ και δημιουργούμε τόσο λίγες ευκαιρίες.
Δεδομένου ότι 2 παίκτες που παίρνουν τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες, ο Μπάλαμπαν και ο Ριέρα, είναι και οι 2 χασογκόληδες, μήπως να έπαιρνε κάποια στιγμή την ευκαιρία και ο Σκούρτη, ή να τροφοδοτήσουν και τον Σαλαλί οι συμπαίκτες του?


Δεν υπάρχουν σχόλια: