Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σκέψεις...

 Στην προπόνηση, ο Βαζ Τε ήταν με τους βασικούς, αλλά τελικά δεν είναι ούτε καν στην αποστολή. Να θεωρήσουμε πως είναι υπ ατμόν?

Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, αλλά... έχει άθλια φυσική κατάσταση και κάκιστη αγωνιστική νοοτροπία, δεν συνεργάζεται ούτε με τον εαυτό του, πιθανόν να θεωρεί τον Πανιώνιο πολύ λίγο για τις προσδοκίες του, πιθανόν να είναι απλώς ένας "παλιοχαρακτήρας". Κύριος οίδεν.

Άρχισαν να ακούγονται ονόματα προπονητών και πάλι. Αναρωτιέμαι γιατί να διώξουμε έναν παίκτη, που μπορεί με τον νέο προπονητή να συνεργαστεί άψογα.
Αναρωτιέμαι επίσης, ποιός προπονητής θα δεχτεί να έρθει στον προς πώλησιν Πανιώνιο. Ο μεγαλομέτοχος μπορεί να είπε πως θα κάτσει μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε, αλλά περιμένει μέχρι την επιστροφή του στην Ελλάδα, προσφορές για να πουλήσει εδώ και τώρα. Άρα, μένει μέχρι να φύγει. Ο υποψήφιος προπονητής, πως μπορεί να ξέρει ότι ο πιθανός αγοραστής θα τον κρατήσει και θα μοιράζεται μαζί του τους ίδιους στόχους?

Με ποιό ρόστερ θα δουλέψει ο νέος προπονητής? Με το υπάρχον? Με μικρότερο, αφού φύγουν κάποιοι άχρηστοι? Με μικρότερο αφού φύγουν 2-3 παίκτες που πιάνουν κάποια φράγκα, όπως ο Μανιάτης και ο Κούμο? Θα δαπανηθούν χρήματα για να ενισχυθεί η ομάδα?

Ποιός προπονητής θα δεχτεί να εργαστεί υπό τέτοιες συνθήκες και προϋποθέσεις?

Η άτακτη φυγή και πώληση της ομάδας στον Βεελζεβούλ, στην οποία επιδόθηκε ο μεγαλομέτοχος, έχει αφήσει ανοιχτές πληγές, ενώ η προσωρινή υπαναχώρηση (χωρίς να παύσει η αποδοχή προσφορών) δεν επουλώνει τις πληγές, ίσα ίσα αφήνει εκτεθειμένη την ομάδα σε νέους τραυματισμούς και νέες πληγές.

Σήμερα πάμε για διπλό. Θα το πάρουμε, και μάλιστα ελπίζω σχετικά εύκολα. Για να δούμε τι θα δούμε!

4 σχόλια:

cdu είπε...

Γράφω ενώ το σκορ είναι 0-1.
Το βασικό πρόβλημα που δημιούργησε η τελευταία εβδομάδα είναι η αβεβαιότητα γαι το μέλλον. Ούτε ξέρουμε ποιος διοικεί ούτε ξέρουμε τι θα γίνει ούτε ξέρουμε ποιοι θα είναι στην ομάδα. Πρόεδροι με προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης είναι δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα. Να θυμίσω τη χρονιά που ο Ντέμης ανακοίνωσε ότι θα φύγει από πρόεδρος σε ... ένα χρόνο.

amanAM είπε...

Nαι ρε πούστη, ναι ρε, το πήραμε το διπλό!!! Μπράβο Άκη Μάντζιε, μπράβο!!!

Θεμιστοκλής είπε...

Αντώνη, μαζί με τον Ιστορικό θα μας τρελλάνεις κι εσύ. Μέσα στην καταιγίδα και με τέτοιο σχόλιο για την τελευταία προπόνηση, πως πρόβλεψες το διπλό; Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Στοίχημα έπαιξες μια και το είχες σίγουρο;

amanAM είπε...

ναι, το έπαιξα!
Πήρα απόδοση 4,40!!!

Ήθελα μάλιστα να παίξω πως θα βάλουμε πρώτοι γκολ, και το διπλό τελικό, αφού πίστευα πως το τελικό σκορ θα είναι 1-2, αλλά δεν δέχτηκε τον συνδυασμό που θα μου έδινε πολλά, και έπρεπε να τα παίξω χώρια, και δεν το έκανα τελικά, έπαιξα μόνο το διπλό τελικό.

Χε,χε, έπαιξα 5 ευρώ, και πήρα 22!

Κονόμησα!!!