Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δραστηριότητες Σαββατοκύριακου


Ολυμπιακός - Πανιώνιος

Αύριο: Βουλιαγμένη - Καλαμάκι (Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ίσως να πάω μια βολτίτσα...)

Την Κυριακή: 11:15 Παγκόσμιο Συνέδριο απανταχού "ιντερνιστών", και στις 2:15 κομβόι στο γήπεδο, και νυν υπέρ πάντων αγών για τους βαθμούς με τον Ηρακλή.

ΥΓ. Ο  Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στον "Πανιώνιο Κόσμο",  που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο,  αναφέρεται στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή. Ο  προπονητής του Πανιωνίου μεταξύ άλλων τονίζει:

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο θα πρέπει επίσης να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, προκειμένου να καταφέρουμε να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Αυτό που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι πως στην παρούσα φάση μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Η νίκη έστω και με μισό μηδέν. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το θέαμα. Βέβαια κάθε ομάδα και κάθε προπονητής, αλλά και κάθε παίκτης, προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσαμε και καλό ποδόσφαιρο να παίξουμε, αλλά και τους βαθμούς να πάρουμε. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα. Θα πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το πως θα κερδίσουμε το ματς. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πάρει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί ο Ηρακλής έχει δείξει πως αγωνίζεται με πάθος και στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Όμως νομίζω ότι είμαστε σε εξαιρετική αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ακη Μάντζιου στον Πανιώνιο Κόσμο του Σαββάτου 27/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: