Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Τελευταία νέα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους κυανέρυθρους σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό. Ο ποδοσφαιριστές του "Ιστορικού" συγκεντρώθηκαν στο "Απήλιον" στις 11:30 το πρωί. Πριν την προπόνηση παρακολούθησαν σε βίντεο φάσεις από τον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Άκης Μάντζιος επεσήμανε τόσο τα θετικά του αγώνα, όσο και τα λάθη που έγιναν.

Στην ομιλία του ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο αγώνας με την Λάρισα και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν τη σημαντική νίκη, είναι πλέον παρελθόν και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του "χαμήλωμα των τόνων", καθώς και "προσγείωση" ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα που ακολουθεί. "Έχουμε δρόμο ακόμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι" κατέληξε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια όσοι αγωνίσθηκαν με τη Λάρισα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Από την προπόνηση απουσίασε ο Κουμορτζί, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο Βαρό έκανε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Τσότσαλιτς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Να σημειώσουμε τέλος ότι κανένας λόγος ανησυχίας δε συντρέχει για το Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος αγωνίσθηκε την Κυριακή με ράμματα στο κεφάλι.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματισθεί για τις 11:30 το πρωί στο "Απήλιον"

Σχόλιο: Να αγιάσει το στόμα σου Μάντζιε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: