Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

8-6 τον ΝΟΠ

Σήμερα, ο Πανιώνιος παρουσία ελαχίστων φιλάθλων, νίκησε τον ΝΟΠ με 8-6, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο.
Στο πρώτο 8λεπτο χάναμε με 0-1, στον δεύτερο το σκορ έγινε 3-3, 6-3 στο τρίτο και 8-6 στο τέταρτο.

Οι ελάχιστοι φίλαθλοι, ήταν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού σιωπηλοί, δεν ακούστηκε κιχ. Και κεκλεισμένων να παίζαμε, πιο πολύς θόρυβος θα υπήρχε. Όταν παρουσιάστηκαν οι παίκτες, άκρα του τάφου σιωπή, ενώ όταν οι παίκτες σε στυλ "ζντο" φώναξαν Πα-νι-ώνιος, ο μόνος που χειροκρότησε ήμουνα εγώ!!!

Στο τελικό σφύριγμα, ακούστηκαν κάποια χλιαρά χειροκροτήματα. Δεν φαντάζομαι πως τα 5 ευρώ του εισιτηρίου ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για να πάνε λίγοι  περισσότεροι οπαδοί που να φωνάξουν για την μοναδική ομάδα που τιμάει την "φανέλα"¨του Πανιωνίου, και κρατάει την σημαία ψηλά.

Ελπίζω σε άλλους αγώνες, να δω περισσότερους Πανιώνιους. Να ακουστεί έστω ένα σύνθημα ρε αδελφέ!!!

Τα γκολ: Παπαδόγκωνας 3, Μιράλης 2, Μάζης 1, Μουρίκης 1, Καπότσης 1.

ΥΓ. Το Σάββατο, δεν θα μπορέσω να δω το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ούτε καν από την τηλεόραση! Στις 3 και μισή, παίζει ο γιός μου τον πρώτο του αγώνα πόλο (στην κατηγορία μίνι), με την Πετρούπολη. Και μετά, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα του ΝΟΚ εναντίον της Χίου. Δύσκολο παιχνίδι για τον ΝΟΚ, αλλά θεωρώ τον Αλέκο Βάσσο εκπληκτικό άνθρωπο και προπονητή, και πιστεύω πως είναι ικανός να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Συγνώμη Πανιώνιε, αλλά ο γιός μου είναι πιο σημαντικός.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Μου κάνει κατάπληξη, πως χθες το απόγευμα, υπήρχε αγώνας της ομάδας του πόλο του Πανιωνίου, και ελάχιστοι οπαδοί τον παρακολούθησαν.

Τέτοια αδιαφορία?

Εάν χάναμε, εάν το τμήμα πόλο πήγαινε κατά διαβόλου, θα απασχολούσε κανέναν?

Παράξενα πράγματα...