Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

βάλτε εμένα προπονητή!!!

Δεν ξέρω εάν αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο, είναι η πραγματική αξία των ομάδων, ή εάν είναι κάτι σαν τους ήρωες του κατς, που χτυπιούνται κάμποσους γύρους, αλλά εκ των προτέρων έχει προαποφασιστεί και προσυνεννοηθεί τι θα γίνει...

Ο Πανιώνιος του Παράσχου που νικούσε την ΑΕΚ 0-1 μέσα στο ΟΑΚΑ, και έχασε την νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μου άρεσε.
Ο Πανιώνιος του Παράσχου, που έκατσε με σηκωμένα τα χέρια, για να χάσει 0-3 από την Λάρισα, δεν μπορεί να είναι η ομάδα που υποστηρίζω, και να πληρώνω εισιτήριο για να την δω.

Ποιός ήταν ο Πανιώνιος του Παράσχου? Με την ΑΕΚ ή με την Λάρισα?

Πως μπορούμε να γνωρίζουμε ότι δεν αγοράστηκαν κάποια παιχνίδια, ενώ κάποια άλλα πουλήθηκαν κανονικότατα?

Τους κληρονόμους, την ταινία με την Σμαράγδα Καρύδη την είδατε?

Σας φάνηκε κάτι ψεύτικο? Εμένα να πω την αλήθεια, όχι μόνο δεν μου φάνηκε ψεύτικη, αλλά... όλως τυχαίως το γεγονός ότι γυρίστηκε στο δικό μας γήπεδο, με επηρέασε ακόμα πιο πολύ.

Υποθέτω, πως όταν ο Λογοθετίδης έπαιζε τον ήρωα με τις παντούφλες, ή όταν ο Κωνσταντάρας γύριζε τον Μαυρογιαλούρο, ο κόσμος εκείνη την εποχή δεν πίστευε πως απλώς εκείνες οι ταινίες παρουσίαζαν την ωμή πραγματικότητα. Πλήρωσε εισιτήριο ο κόσμος στο σινεμά, για να δει μια κωμωδία. Κάποιοι υποπτευόντουσαν πως μπορεί να συμβαίνουν και τέτοια, αλλά τελικά, μόνο τέτοια συνέβαιναν σε κάθε επίπεδο!

Κωμωδία ήταν ο Μαυρογιαλούρος ή καταγγελία της πραγματικότητας (δοσμένη με κωμικά στοιχεία)? Τυχαία έγινε η πλέον διαχρονική ταινία όλων των εποχών που λέει την Ελληνική πραγματικότητα με το νι και με το σίγμα?

Πολύ φοβάμαι πως όταν συζητάμε και αναλύουμε, ενώ απλώς όλα είναι ξεπουλημένα, κάποιοι γελάνε μαζί μας που ξοδεύουμε φαιά ουσία για να αναλύουμε το τίποτα.

Εάν ο Λίννεν έστηνε παιχνίδια, τότε... γιατί του έγινε ξανά πρόταση?
Εάν δεν έγινε πρόταση στον Λίννεν, τότε... τι είναι αλήθεια από όσα κρίνουμε και αναλύουμε, αφού οι ειδήσεις που μας διοχετεύονται είναι ψεύτικες? Είχε ή δεν είχε σωστό χαρακτήρα ο Λίννεν?
Εάν έστηνε όντως παιχνίδια, τότε... γιατί δεν καταγγέλθηκε? Τι γνώριζε ο Λίννεν, που εάν τον στριμώχνανε για τα (όποια) αίσχη του, θα άνοιγε το στόμα του, και έτσι δεν τόλμησαν ποτέ να πούνε ποτέ επίσημα κάτι εναντίον του?

Η προχθεσινή ΑΕΚ ήταν μετριότατη. Άραγε δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο, ή ήταν ένα αποτέλεσμα στα πλαίσια των καλών σχέσεων των 2 ομάδων... Εκείνο το 3-1 που μας έβγαλε στο ΟΥΕΦΑ, και τους δώσαμε μετά τον Ενσαλίβα το θεωρεί κανένας ένα τυχαίο αποτέλεσμα?
Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ προφανώς είναι καλός πελάτης μας, έχει αγοράσει τόσους παίκτες, και μας χρωστάει και λεφτά από πάνω.

Ο Μάκος εχθές, ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Μερικές φορές, νόμιζες πως έπαιζε μόνος του εναντίον όλης της ομάδας μας. Είχε προσωπικούς λόγους. Όλοι οι άλλοι, γιατί κοιμόντουσαν? Εάν έπαιζαν 2-3 παίκτες της ΑΕΚ  με το ίδιο πάθος, πόσες ελπίδες είχαμε?
Άραγε το χρέος της ΑΕΚ παρέμεινε το ίδιο, ή μήπως πατσίσαμε κάποιο ποσό?

Άραγε είναι θέμα προπονητή, ή είναι θέμα αγοραπωλησιών?

Βάλτε εμένα προπονητή, αγοράστε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε, και θα δεί όλο το πανελλήνιο πόσο μάγκας είμαι!!! Και οι πρώτοι που θα αναγνωρίσουν την αξία και το ταλέντο μου, είναι οι δημοσιογράφοι, αφού θα πάρουν κι αυτοί την μίζα τους, για να λένε όσα πρέπει...

ΥΓ. Στην ταινία "Η κληρονόμος", ο Καρπετόπουλος παίζει τον ρόλο του καφετζή που σχολιάζει τα πάντα, και έχει γνώσεις και άποψη για όλους και όλα. Η δε πρωταγωνίστρια-πρόεδρος των Πανθήρων, επιλέγει να ακολουθήσει όσα της λέει  ένας παίκτης της ομάδας. Σας θυμίζει κάτι? Κάτι σε τυροπιτά ή σε Λάμπρο Χούτο? Οι δε Καρπετοπανούτσοι, είναι παντογνώστες, ακόμα και στην ταινία, σε άλλο βέβαια ρόλο...
Φαγώθηκαν λεφτά από την κληρονόμο, μαύρες τρύπες ακούμε για τα δικά μας οικονομικά... Τι κάνει μιάου μιάου στα κεραμίδια? Όσοι δεν έχετε δει την ταινία, δείτε την, και θα παραξενευτείτε κι εσείς! Υπάρχει και ένας δημοσιογράφος-οπαδός, που αποδεικνύεται λαμόγιο τελικά, αλλά αυτό προτιμάω να μην το σχολιάσω, διότι εκεί που πάει το δικό μου το μυαλό, θα κατηγορηθώ σαν εμπαθής για άλλη μια φορά.
Τι άλλο να λέγανε στην ταινία? Τα είπανε όλα!!!

Γι αυτό σας λέω: Βάλτε εμένα προπονητή. Είμαι άσχετος, θα κάνω ότι μου λένε, και θα σώσω και την ομάδα, εφ όσον αγοραστούν τα απαραίτητα παιχνίδια. Είμαι ιδανικός για την θέση!

13 σχόλια:

Θεμιστοκλής είπε...

Αν ήταν στο χέρι μου πάντως, θα σ' έκανα πρόεδρο. Όλα αυτά που λες θα τα διευθετούσες καλύτερα απ' τη θέση αυτή. Το νερό θα έμπαινε στ' αυλάκι, θα ενέπνεες σεβασμό και όλοι θα στέκονταν σούζα. Ενώ, αν ήσουν προπονητής, με τόσα που θ'άκουγαν οι δημοσιογράφοι κάθε Παρασκευή και Κυριακή, θα μας είχαν βάλει όλοι στη μπούκα.

Για τη θέση του προπονητή εξάλλου, υπάρχει ο Griniaris. Που και εντυπωσιακά εύστοχα αναλύει τους αγώνες και μετά το μανιφέστο είναι κατά τεκμήριο, ο πιο κατάλληλος να εμψυχώνει την ομάδα και να της μεταδίδει νοοτροπία νικητή.

Ακόμα κι αν πέφτω έξω στις εκτιμήσεις μου, με το μοντέλο αυτό μόνο μπροστά μπορεί να πάμε και σε καμμιά περίπτωση πίσω. Για σκεφτείτε σε ποιων προέδρων τα χέρια έχουμε πέσει κατά καιρούς. Για να μην πάμε και στους προπονητές... Δηλαδή αυτός ο Ντομενέκ που κοουτσάριζε ολόκληρη εθνική Γαλλίας, πόσο καλύτερος μπορεί να ήταν?

amanAM είπε...

ok, θα βολευτώ με την θέση του προέδρου, με τον Γκρινιάρη προπονητή.
Πράγματι, ο Γκρινιάρης δικαιούται την θέση.

Εγώ σαν πρόεδρος, εκτός των άλλων, θα κάνω τα εξής:

Θα βάλω τσηρ λήντερς σε κάθε θύρα. Σε κάθε διακοπή, πριν το ματς, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου κλπ θα υπάρξει θέαμα που θα καταπολεμήσει την βια στα γήπεδα.

Ουίσκυ και ξηροκάρπια θα πωλούνται σε χαμηλές τιμές, θα χαμηλώνει ο φωτισμός, κλπ.

10 τυχεροί, θα κληρώνονονται να κάνουν τζακούζι με την ομάδα των τσηρ λήντερς.

Θα φτιάξω γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, και θα διοργανώνονται εκδηλώσεις τακτικά. Σε κάθε γκολ, θα επιβάλλεται το βγάλσιμο της φανέλας όλης της ομάδας, και θα την πετάνε στους οπαδούς, ενώ στο σκάμμα του μήκους, θα διοργανώνεται λασπομαχία.

Καταλαβαίνετε ότι το εισιτήριο θα τσιμπήσει λίγο στην τιμή, αλλά δεν νομίζω να μην έχουμε sold out σε κάθε παιχνίδι!

Τα παιδικά εισιτήρια θα πηγαίνουν σούπερ σετ με μαύρα γυαλιά, για να καλύπτουν τα μάτια των παιδιών, να μην βλέπουν και να μην κριθεί το θέαμα σαν ακατάλληλο για ανηλίκους. Τα παιδιά ας κάνουν τρύπες στα γυαλιά, κανένας δεν θα τα εμποδίσει.

Θα χτίσω και νέο γήπεδο!!! Θα έχει ξενώνες και δωμάτια κατάλληλα, για ευνόητους λόγους.

amanAM είπε...

Το γήπεδο μας, θα γίνει πραγματικός ναός, ναός της θεάς Αφροδίτης!

amanAM είπε...

Φυσικά, θα καταργηθούν οι σωματικοί έλεγχοι κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο.

Όμως, για να εξασφαλίσουμε ότι κανένας δεν θα βάζει μέσα στο γήπεδο παράνομα αντικείμενα, οι οπαδοί θα υποχρεώνονται να γδύνονται πριν μπουν στο γήπεδο. Οπαδοί από Αφρικανικές χώρες, θα απαγορεύονται να έρχονται στο γήπεδο, για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός!

br fun_atic είπε...

Αλλαγή πλεύσης.ο γκρινιάρης πάει για γενικός αρχηγός

amanAM είπε...

οπότε... μπορώ να πάρω και τις 2 θέσεις, ανάλογα τι κρίνετε εσείς.

Προτιμάω του προπονητή!
Έτσι θα έχω άμεση πρόσβαση στα αποδυτήρια, αφού θα προπονώ και την γυναικεία ομάδα, και θα είμαι εγώ που θα διαλέξω παίκτριες!!!

Ελπίζω να με εμπιστεύεστε. Θα επανδρώσω το ρόστερ για όλα τα γούστα, ψηλές, κοντές, με καμπύλες, με καμάρες, πιο στεγνές, κλπ.

Θεμιστοκλής είπε...

Πολλές ξανθιές, παρακαλώ! Και προσοχή, μην τις υποτιμάς γιατί μπορεί να βγεις χαμένος.
Μια και σ' αρέσουν τα ανέκδοτα, ξέρεις αυτό με τίτλο "η εκδίκηση της ξανθιάς"?

br fun_atic είπε...

ξέρει την ίδια την ξανθιά :)

zouri1 είπε...

στην ερωτηση που εκανες για στημενα παιχνιδα,πολυ απλα Αντωνη δεν ξερουμε ποιοι συμ,ετειχαν σε αυτο αν οντως συνεβη.Σε 1-2 χρονια με την επισημη εισοδο και των ιντερνετικων εταιρειων θα εχουμε μονο στημενα παιχνιδια.

lefterix είπε...

http://kyanerithrespwc.blogspot.com/

Πάρε φιλαράκο και το νέο Κυανέρυθρο blog :
Kyanerithres Panionios women club...

Υ.Γ.
Πως και σου ξέφυγε αυτό;

amanAM είπε...

Ούι κυρίες και κύριοι, ούουουι στο Κοσλορντούι!!!

Αυτό το σύνθημα θα δονεί το γήπεδο, και θα φτάνει μέχρι τους ουρανούς...

Griniaris είπε...

Απ'ότι καταλαβαίνω,μπουρδέλο ήμασταν μπουρδέλο θα μείνουμε.Απλά με Αντώνη πρόεδρο θα έχουμε καλύτερη οργάνωση...

amanAM είπε...

καλό!!!!!!!!!!

:-)