Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

να αφήσουμε τα προβλήματα στην άκρη

O Ακης Μάντζιος, δήλωσε: "Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας, που ήταν πολύ έντονη και πολύ δύσκολη για τον Πανιώνιο και την ιστορία του, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε ότι μπορούσαμε από την ομάδα, και κυρίως θέλαμε να αφήσουμε όλα αυτά τα προβλήματα στην άκρη και να έρθουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στη Λάρισα, απέναντι σε μία ομάδα, πάρα, πάρα πολύ καλή, με ποιοτικό ρόστερ. Θεωρώ ότι καταθέσαμε ψυχή, πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά μας, με πολλά δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να βγει ο Πανιώνιος από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, εγώ πίστευα και πιστεύω στους παίκτες και θεωρώ ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση. Η αστάθειά μας είναι ανεξήγητο φαινόμενο. Δεν ήμασταν κακοί στα περισσότερα παιχνίδια, με τον Ατρόμητο ήμασταν κακοί και χάσαμε δίκαια, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Έχουμε τον κορμό από πέρυσι και πέρυσι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, άρα θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν κυρίως ψυχολογικό και ελπίζω από σήμερα να γίνει μία νέα αρχή για να έχουμε πιο σταθερή πορεία μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλό μας, περιμέναμε την πίεση και τον τρόπο της πίεσης, και καταφέραμε έστω και με την τύχη να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αν και πιστεύω ότι και εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας και μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι γρηγορότερα".


Άντε τυριά, βάλτε το στο μυαλό σας, ο πάνθηρας πηδάει το άλογο σας!!!

6 σχόλια:

vyruss είπε...

Πάρε δυο κεφάλια τυρί να γελάσεις:

http://newsstand.gazzetta.gr/media/components/com_newsstand/images/cache/date_20101121/paper_52/full.jpg

Θεμιστοκλής είπε...

Απ' την αρχή της σεζόν δεν ήμουν αισιόδοξος, βλέποντας τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις Κιντή θεωρούσα πως θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να σώσουμε την κατηγορία.

Μετά τις τελευταίες προβλέψεις σου, πριν κάνω μαύρες σκέψεις θα σε ακούω. Τώρα που τα βλέπεις καλά, με βολεύει κιόλας!

Λέω να κατέβω να δω το επόμενο παιχνίδι, τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα. Θα χαιρόμουν πολύ να τα λέγαμε από κοντά, όπως και τα άλλα παιδιά που γράφουν στα μπλογκ. Αν θέλετε, πείτε μου με ποιο τρόπο μπορούμε να βρεθούμε!

amanAM είπε...

Καταλαβαίνω την πίκρα τους: Το είχαν σίγουρο το ματσάκι νομίζοντας πως το μαγαζί μας κατεδαφίστηκε, γιορτάζανε το τελευταίο παιχνίδι τους στο γήπεδο αυτό, είχαν ετοιμάσει βεγγαλικά, φωτοβολίες και όλα όσα θα έκαναν την νύχτα-μέρα μόλις έβαζαν το γκολ, αλλά γκολ δεν έβαλαν!!!

Πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, μας πήδηξε και πάλι η διαιτησία, με ανύπαρκτο πέναλτι μειώσανε το σκορ, αποβλήθηκε άδικα ο Όμο, κίτρινη ο Ριέρα για φάουλ που του έκαναν, δήθεν ότι έκανε θέατρο, ενώ ήταν δεύτερη κίτρινη-κόκκινη του αλήτη που τον κλάδεψε, κλπ...

Τελικά είχαμε έρθει 2-2.

Πόσο βέβαιοι ήταν ότι θα μας κέρδιζαν? Και πέρυσι έπρεπε να είχαν χάσει!

Πρόπερσι, πάλι 0-0 στο Αλκαζάρ, παρόλο που το πάλευαν για έξοδο στην Ευρώπη...

Λάθος ομάδα επέλεξαν για την φιέστα τους.

amanAM είπε...

Πιθανόν να βρεθούμε πριν το παιχνίδι, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση υποθέτω, στον brfunatic.

Η τάση είναι να βρεθούμε 3-4 ώρες πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή... Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, ο Ηρακλής έχει αξιόλογη ομάδα φέτος, και πάει καλά.

Αλλιώς, εγώ πηγαίνω στην θύρα 2, αρκετοί από εμάς είμαστε στην 2, αλλά έχουμε φίλους και στην 4, κλπ.

Εσύ Θεμιστοκλή, σε ποιά θύρα συχνάζεις?

amanAM είπε...

Προς το παρόν, ο brfunatic αγνοείται, αλλά που θα πάει, θα εμφανιστεί!

Costix είπε...

Θεμιστοκλη, στειλε μεηλ στον Brfunatic και θα σε ειδοποιησει και κατ' ιδιαν για χρονο/τοπο συναντησης,
εκτος απο την ανακοινωση μεσα στο μπλογκ του.