Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 10-9

Μετά από ένα μέτριο σχετικά παιχνίδι, για τις δυνατότητες και το ρόστερ και των 2 ομάδων, ο Πανιώνιος έχασε με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, ενώ το σκορ ήταν 9-9.

Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς πολύ νωρίτερα, αφού οι παίκτες του Πανιωνίου έχασαν πολλές επιθέσεις με παίκτη παραπάνω, τα περιφερειακά σουτ δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχα στα 2 πρώτα οκτάλεπτα, γενικά αντιμετώπισαν το παιχνίδι πολύ χαλαρά, και στο τελευταίο οκτάλεπτο σοβαρεύτηκαν για να "κλέψουν" τον ή τους βαθμούς, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο πόλο εάν δεν βάλεις τα γκολ όταν έχεις το πάνω χέρι, δίνεις την ευκαιρία στους διαιτητές να δώσουν κάνα δυο επιθετικά και να ανακαλύψουν κάνα δυο αμυντικά την κατάλληλη στιγμή, ώστε να σπρώξουν στην νίκη τον εκλεκτό της καρδιάς τους, καθώς και τον αγαπημένο των εκφωνητών.

Το παιχνίδι τελείωσε σε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες και τον προπονητή του Πανιωνίου, αφού το φάουλ που κέρδισαν 4 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, ουδέποτε εκτελέστηκε αφού κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού έδιωξε την μπάλα την στιγμή της εκτέλεσης, και παράλληλα έτρεξε ο χρόνος και σφυρίχτηκε η λήξη!!!

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-3, 3-2, 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: