Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Προβάδισμα πρόκρισης ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί από την πρώτη αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη για τη φάση των "16" του LEN Trophy ανδρών. Οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν 9-7 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου τυπικά γηπεδούχος ήταν ο ΝΟΒ και έκανε το καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε 6-3, ωστόσο η Βουλιαγμένη δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει 7-7. Στο τέλος όμως, μίλησε η εμπειρία του Πανιωνίου και η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έφτασε στη νίκη.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

 http://www.sport.gr/

Έσπασε το ρόδι με διπλό ο Πανιώνιος

Ενα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο, για να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ και να φύγει θριαμβευτής από το Χαλκιοπούλειο, όπου επικράτησε 59-67 του Πανελλήνιου για την 4η αγωνιστική. Χάρη σε ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους Ελονού και Παπαμακάριο, το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης έσπασε το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα και παρά τις σημαντικές απουσίες των Γιαννόπουλου και ΜακΛίοντ, μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη, η οποία ενισχύει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά την ομάδα.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη, δεν μπόρεσαν ούτε τώρα να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο Χαλκιοπούλειο, αφού... έσβησαν μηχανές στο τέλος και αναγκάστηκαν στην ήττα, την τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

http://www.sport.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: