Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια

Μπράβο κύριε Μαρινάκη που φάγατε τον Δαλούκα. Όσα διαιτητικά λάθη και "εγκλήματα" κι αν είχε κάνει, παρέμενε διεθνής διαιτητής, αλλά σφύριξε ένα πέναλτι φάντασμα υπέρ του αιώνιου αντιπάλου σας, και τον φάγατε τον άνθρωπο... Ο κάθε διαιτητής που σφυρίζει πλέον οτιδήποτε σχετικό με τον Ολυμπιακό, προσέχει για να έχει ο άνθρωπος!

Τον σημερινό καραγκιόζη, που κράτησε σχεδόν 8 λεπτά καθυστερήσεις, που σφύριζε ότι νάναι για να σπρώξει με κάθε τρόπο τον ολυμπιακό στην ισοφάριση, που σας έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι άσχετα πόσο γελοίοι είναι οι παίκτες σας και τα χάνετε, θα τον κάνετε άραγε άμεσα διεθνή διαιτητή, ή θα τον τιμωρήσετε κι αυτόν γιατί δεν ανακάλυψε 1-2 πέναλτι ακόμα, για να σας εξασφαλίσει το τρίποντο?

Μπράβο και στους εκφωνητές της Νόβα, με εκνεύρισαν τόσο πολύ που κατάφεραν να πανηγυρίσω στο γκολ της ΑΕΚ!!!  Αν είναι δυνατόν!!! Είδαν τράβηγμα και σπρώξιμο ταυτοχρόνως στην υποτιθέμενη ανατροπή του Πάντελιτς, ενώ ολόκληρο πόδι που χτυπάει δίπλα στα αχαμνά έναν παίκτη της ΑΕΚ ενώ έμπαινε στην περιοχή του Ολυμπιακού, δεν το είδανε, ενώ είχαν ξεκάθαρη άποψη ότι επρόκειτο για βουτιά. Ούτε εκείνο ήταν πέναλτι φυσικά, αλλά... ήταν πολύ περισσότερο από αυτό που σφύριξε!!!

Κόπηκε φάση τετ α τετ της ΑΕΚ με ανύπαρκτο οφσάιντ, το παραδέχτηκαν μεν οι γαυροσπήκερς, αλλά όταν κόπηκε αντίστοιχη φάση εις βάρος του Ολυμπιακού, εξανέστησαν!!!

Στο τέλος μετρούσαν τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού, λες και η ΑΕΚ δεν είναι Ελληνική ομάδα με οπαδούς που παρακολουθούν το κανάλι, λες και έπαιζε ο Ολυμπιακός με την Φενέρ Μπακτσέ ένα πράγμα....

Η μούντζα που σας έριξε ο Χιμένεθ, είναι ακριβώς ότι σας άξιζε κύριε διαιτητά, άσχετα που ο ανθρωπάκος απλώς έδειχνε ότι είχαν ήδη συμπληρωθεί 5 λεπτά καθυστερήσεων... Δεν φανταζόταν ότι στην Ελλάδα, τα 4 λεπτά κρατάνε 7μιση λεπτά τελικά!!!

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους, με κάνατε και είδα με πολύ μεγάλη συμπάθεια το κακόμοιρο το ΑΕΚάκι, και χάρηκα που νίκησε στο τέλος. 
Βέβαια, στο επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ εναντίον οποιουδήποτε άλλου πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, θα καταφέρουν να με εκνευρίσουν πάλι, γιατί στον ρόλο της "Ελληνικής ομάδας" θα είναι η ΑΕΚ.

4 σχόλια:

cdu είπε...

Εγώ σαν Πανιώνιος πάντα υποστηρίζω τις μικρές ομάδες. Επειδή μερικοί νομίζουν ότι είναι μεγάλες ομάδες δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Όμως, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι στα δύσκολα παιχνίδια έχουν πολύ τσαγανό.

vyruss είπε...

Της nova είναι φλώροι. Που να ακούσεις της ΝΕΤ να περιγράφουν αγώνα του γάβρου με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Νομίζεις ότι παίζει εθνική Ελλάδας με Τουρκία...

Και μην ξεχνάμε το αθάνατο διπλό τις προάλλες στο τυροχώρι... "το σουτ... η μπάλα στα δίχτυα..."

Ναι ρε καραγκιόζη, κοίτα μη φωνάξεις ΓΚΟΛ και σου κόψει κανένας το μισθό.

amanAM είπε...

Κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση, ακούγοντας την περιγραφή στην Λάρισα.

Είναι τραγικοί οι εκφωνητές.

Εμένα μου αρέσουν οι Βραζιλιάνοι, που φωνάζουν γκοοοοοοοοολ για 1-2 λεπτά, άσχετα ποιός το βάζει!!!

Το πιο πιθανόν, ο σπήκερ κάποιον υποστηρίζει, αλλά φωνάζει γκοοοοοοοοολ ακόμα κι όταν το τρώει η ομάδα του, γιατί την στιγμή της μετάδοσης δεν είναι οπαδός, είναι σπήκερ.

Costix είπε...

Καινουργιο Πανιωνιο μπλογκ απο Καστορια.
http://pantherskastoria.blogspot.com