Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Είμαι μπερδεμένος

Μόλις επέστρεψα από το γήπεδο, είχα πάει για να δώσω μια φωτογραφία που χρωστούσα για την εγγραφή μου στον ερασιτέχνη, και το συνδύασα με το να παρακολουθήσω την σημερινή προπόνηση...

Βλέποντας τους παίκτες της ομάδας, με έπιασε θλίψη... Ούτε στην προπόνηση δεν μπορούν να αλλάξουν 3 σωστές πάσες, ο Ριέρα ακόμα και σε διπλό τετ α τετ δεν μπορεί να σκοράρει, ο περιπατητής Βαζ Τε και ο Μανιάτης έβαλαν από ένα ωραίο γκολ, ο Κούκετς έκανε μια ωραία ντρίπλα, αυτά!

Όσο τους έβλεπα, τόσο θλιβόμουν. Φεύγοντας, καθώς οδηγούσα προς το σπίτι μου, σκεφτόμουνα πως ζούμε σε μια χώρα που δεν ιδρώνει κανενός το αυτί, από την μια κόβουν το ΕΚΑΣ από τις συντάξεις στις γριούλες των 500 και των 600 ευρώ, και από την άλλη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχεται αναίσχυντα πως όλοι μαζί τα φάγανε, άρα κι αυτός μαζί με όσους άλλους , τη παρέα του, και τους ψηφοφόρους του που εξαγόραζε, και δεν παρεμβαίνει κανένας εισαγγελέας να τον βάλει στην φυλακή, ούτε ξεσηκώνεται ο κόσμος να τον περιλάβει στα γιαούρτια μέχρι το Δευτέρας Παρουσίας...

Ο "δικός μας" από την άλλη, παραδέχεται δημόσια πως θα μεταβιβάσει τις μετοχές του σε καταδικασμένο εγκληματία που δεν εξέτισε ούτε μια μέρα στην φυλακή  δήθεν λόγω ανήκεστου βλάβης της υγείας του, και δεν παρεμβαίνει ούτε σε αυτήν την περίπτωση εισαγγελέας, ενώ όταν  ο "δικός μας" σε 10-20 μέρες θα βρει και καλά κάποιο γκρουπ επιχειρηματιών να μεταβιβάσει τελικά τις μετοχές του, επειδή κανένας άλλος δεν θα του έχει κάνει προσφορά, όλοι θα ξέρουμε πως είναι συνεργάτες και αχυράνθρωποι του εγκληματία, αλλά... κανένας αρμόδιος δεν θα πονηρευτεί...

Και όμως, το ΕΚΑΣ της γριούλας το έκοψαν!
Είμαι πολύ μπερδεμένος... Δεν ξέρω για ποιό λόγο θα πρέπει να ντρέπομαι πιο πολύ. Μάλλον αυτή φταίει για όλα. Άραγε τυχαία βρέθηκε η χώρα και η κοινωνία ολόκληρη σε αυτήν την παρακμή, την βρώμα και την δυσωδία? Δεν νομίζω. Η γριούλα φταίει, και πρέπει να πληρώσει!



32 σχόλια:

vyruss είπε...

LOL σε μάγεψε ο Οκπάκο και παραληρείς!!

Κι εγώ σηκώθηκα και πήγα με ανάπηρο πόδι να τους καμαρώσω απόψε και ήταν για τα κλάματα, παρ'όλα αυτά δείχνουν λίγο πιο "ξύπνιοι" από το ματς με τον Ατρόμητο.

Αυτό μου δίνει λίγες ελπίδες ότι μπορεί και να τους τη χαλάσουμε τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΥΡΙΟΥ την Κυριακή :)

amanAM είπε...

Άντε και νικήσαμε, τι θα αλλάξει?
Είμαι τρομερά απογοητευμένος...

Μακάρι να νικήσουμε, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Ο κύβος ερρίφθη.

vyruss είπε...

Όχι ρε συ, όχι άλλη μαυρίλα. Ίσως να έχουν αρχίσει να βελτιώνονται λίγο τα πράγματα. Αλλά ακόμα και το χειρότερο να συμβεί εμείς δεν παρατάμε την ομάδα. Και με τον Μπέο και με τον ΛεΠά και στη Β' το χαβαλέ μας τον κάναμε και την ομάδα τη στηρίζαμε.

zouri1 είπε...

αντωνη,φαινεται οτι δεν ξερεις πολλα απο ποδοσφαιρο.Οταν κανεις ανοικτη προπονηση δεν παιζεις επιτηδες σωστα για να μην δουν τα συστηματα και τις προθεσεις οι αντιπαλοι.Αυτο καναν και οι δικοι μας σημερα.

amanAM είπε...

Είπα ότι δεν θα στηρίξω την ομάδα?
Απογοητευμένος είμαι!

Καλά της κάνανε της γριούλας, ήθελε και ΕΚΑΣ, ας φάει σκατά τώρα να καταλάβει!!!

vyruss είπε...

Πλάκα πλάκα ήταν δίπλα μου ένας τυρογαλάς που μετέδιδε με κινητό στο τυροχώρι τα συστήματά μας... Σώθηκε!

cdu είπε...

Αντώνη , δε σε προλαβαίνω ρε αδερφέ. Ήθελα να σχολιάσω στο προηγούμενο post αλλά εσύ σήμερα είσαι παραγωγικότατος. Ήθελα να σου πώ να κόπωσης την κωλοτούμπα. Εγώ ξξέρω ότι δύο τρεις φορές τα έχωσες χοντρά στον ιδιοκτήτη και μετά βγαίνεις σαν μεταννοούσα Κασσιανή. Εγώ φίλε ξέρω οπτική όλες τις φορές είχες δίκιο και τα γεγονότα σε δικαίωσαν ενώ "τα κάτσε να δούμε που θα πάει" αποδείχτηκαν φτερά στον άνεμο. Αντώνη, εγώ γουστάρω το μπλογκ σου που τα χώνει και όχι το άλλο που ζητάει συγγνώμη.
Ο ιδιοκτήτης την τελευταία βδομάδα έκανε όση ζημιά έκανε πέρυσι σε ένα χρόνο. Σε σχέση με μιά βδομάδα πίσω είμαστε -6 βαθμοί, χωρίς Λιανο, χωρίς Καλογρίτσα, χωρίς προπονητή - συγγνώμη, ο Ναντζιος είναι για τις ακαδημίες-, με τον ιδιοκτήτη χεσμένο με τους οπαδούς, χωρίς στελέχη, και με διοίκηση που κανείς δε παίρνει στα σοβαρά αφού γνωρίζει ότι θα πουλήσει. Σε ποιόν λοιπόν ζητάς συγγνώμη; Τα άρθαρ σου είχαν λογική και συγκρότηση.

Το άλλο για το ποιός διαβάζει και να προσέχουμε τί γράφουμε δεν είναι σοβαρό επιχείρημα, αφού ´εκ των πραγμάτων κάποιος που "εκτίθεται" στη δημόσια ζωή πρέπει να έχει υπολογίσει και τις επιπτώσεις. Δηλαδή γιατί είναι ΟΚ να λέμε τον Μάκαρο ή τον Μπέο λαμόγιο και όχι ας πούμε τον Τσακίρη; Αυτοί δεν έχουν δικούς τους ανθρώπους να στενοχωριούνται;

Εννοείται ότι τα εμετικά που διαβάσαμε αλλού είναι κατακριτέα ανεξάρτητα του ποιός τα διαβάζει αλλά είναι και μέρος του παιχνιδιού.

Αντώνη, μη κάνεις πίσω. Η διαίσθησή σου δεν μπορεί να είναι πάντα σωστή αλλά μέχρι τώρα έχει πολύ καλό track record.

amanAM είπε...

Μέσα μου παλεύει το ένα ψάρι εναντίον του άλλου. Ως γνήσιος ιχθύς, ανάλογα το φεγγάρι, με πιάνουν τα συναιθηματικά μου, με πιάνουν οι αυτοκριτικές, ξυπνάει μέσα μου η πέστροφα, και αμέσως μετά τσουπ, ξεπηδάει ο καρχαρίας από μέσα μου και τα χώνω όπου και όπως μπορώ. Δεν το κάνω επίτηδες.

Συνήθως αλλαγές σε απόψεις τις αποκαλούν κωλοτούμπες, αλλά... στην πραγματικότητα εγώ δεν αλλάζω απόψεις, διάθεση αλλάζω. Και μάλιστα πολλές φορές μέσα στην ίδια μέρα.

Το πρωί με είχαν πιάσει οι συναισθηματισμοί μου, στο γήπεδο με έπιασε κατάθλιψη, και τώρα είμαι ξανά θυμωμένος. Δεν μπορώ να το παλέψω, απλώς το εκφράζω.

Γι αυτό, ακόμα κι όταν θεωρώ ότι αυτά που έγραψα εχθές είναι χοντράδες, δεν τα σβήνω, γιατί μπορεί την επόμενη στιγμή να θεωρώ ότι καλά τα έλεγα εχθές!!!

Ίσως να φαίνεται παράξενο, αλλά στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς μου συμβαίνει συνέχεια, μην με παρεξηγείτε, δεν το κάνω επίτηδες. Απλά ελπίζω μια μέρα, ένα ψυχολόγος να αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί μου, και να τον τρελάνω τον καριόλη, αφού δεν θα βγάζει άκρη...

Πέραν της πλάκας, το να εκφράζω αυτό που αισθάνομαι, με βοηθάει πολύ. Εάν δεν το κάνω, θα τρελαθώ. Ενώ τώρα, τα έχω 400!!!

:-)

amanAM είπε...

Άλλωστε και το πρωί, με άλλη διάθεση από τώρα, υπήρξα πολύ σαφής για την γνώμη μου, για τον Τσακίρη:

Είπα: Θα αρκεστώ την λαϊκή σοφία:
Πες μου τους φίλους να σου πω ποιός είσαι!


Τι άλλο να πεις για έναν άνθρωπο με φίλους τους Καρπετοπανούτσους, τον Μάκη (όχι τον Διόγο), τον Τζίγκερ, τον Μητρόπουλο, τον Μπέο, και ποιός ξέρει ποιούς ακόμα...

IWN1998 είπε...

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα ψυχοσύνθεσης στη δεδομένη περίσταη και υπό τις δεδομένες συνθήκες. Μήπως το να του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία, που ο ίδιος θέλησε να πάρει με τη συνέντευξη του, δεν είναι και κακή επιλογή, όχι μόνο γιατί δίνει το μόνο διέξοδο που μπορεί να έχει η ομάδα, αλλά γιατί παράλληλα είναι και μια ανθρώπινη συμπεριφορά, αντίθετη με την προηγούμενη δική του, της φυγής και με την εν πολλοίς δίκαιη οργή που προκάλεσε;
Μπορεί όντως να αποδειχτεί ευκαιριακή η αλλαγή πορείας που έγινε χθες, μπορεί όμως και όχι. Δεν κρατάμε πια μεγάλα καλάθια αλλά μακάρι να μείνουν γεμάτα τα μικρά.

Όσο για την κατάσταση της ομάδας, τι μπορούσαμε να περιμένουμε με όσα έγιναν; Αλλά καλύτερα να ξέρεις ότι είσαι χάλια και να παίξεις με μικρές προσδοκίες και συντηρητικά, προσανατολισμένος στο να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς. Η ομάδα έχει από τις 28-10 αλλάξει προπονητές, Στόρε-Μάντζιος-Παράσχος-Στόρε και η πορεία εξαιρουμένου του αγώνα με την ΑΕΚ όσο περνάει ο καιρός μέσα στην ανακατωσούρα πηγαίνει λογικά από το κακό στο χειρότερο. Αν ήταν να διώξουμε το Στόρε για να δούμε αυτό το θέατρο του παραλόγου -και να πληρωθεί και την αποζημίωση ο Στόρε- τότε κακώς τον διώξαμε. Διώχνεις τον προπονητή και φέρνεις άλλο να πιάσει άμεσα δουλειά. Εμείς καταστρέψαμε και το όποιο έργο είχε ο Στόρε τις τελευταίες μέρες.
Να πω και κάτι ακόμα. Όταν ήρθε ο Παράσχος, έδιωξαν και το γυμναστή τον Ντοροντό. Τώρα η ομάδα, μετά την αποχώρηση Παράσχου, είναι και χωρίς γυμναστή;

IWN1998 είπε...

Πάντως η μη επάνοδος Παράσχου μετά τη μεταστροφή, δεν είναι καλή ένδειξη, όχι για το τι μπορούσε να προσφέρει σαν προπονητής αλλά για τις μελλοντικές εξελίξεις.

amanAM είπε...

Έλα ντε!
Ποιός είναι ο γυμναστής, οεο?

Άλλο που δεν έχω χωνέψει, είναι αυτό με το πρόστιμο στους παίκτες.Πρόστιμο σε αυτούς που πήραν προκαταβολικό πριμ, και μάλιστα ασχέτως αποτελέσματος!

Δεν νομίζω να υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο αυτό.

zamis είπε...

Τον ξαναπηραμε τον Ντουρουντο.

amanAM είπε...

Εάν το δούμε λογικά, κατ αρχάς ξεσηκώθηκε ο κόσμος, κατά δεύτερον ξεσηκώθηκε ο Ερασιτέχνης, και κατά τρίτον ο Μπιταξής ανακοίνωσε πως θα μπλοκάρει την μεταβίβαση των μετοχών στον Ψωμιάδη...

Βγαίνει ένα αβίαστο συμπέρασμα: Πως όποιος κι αν εμφανιζόταν σαν αχυράνθρωπος του Ψωμιάδη, θα γινόταν έλεγχος, και θα υπήρχαν αντιδράσεις... Τι να την κάνει την ομάδα με άδειο γήπεδο και το κράτος να τους κυνηγάει? Και με έναν Ερασιτέχνη να μπλοκάρει πιθανόν και την χρήση του γηπέδου είτε άμεσα, είτε του χρόνου?

Τι κάνεις λοιπόν? Το παίζεις ότι θα μείνεις μέχρι το καλοκαίρι, την κάνεις για ένα διάστημα εκτός (παρόλο που λες ότι θα ηγηθείς, αφήνεις την ομάδα χωρίς προπονητή, γυμναστή, με την ψυχολογία στο μηδέν, κι ένα πρόστιμο στο κεφάλι των παικτών) και προσκαλείς και καλά όποιον ενδιαφέρεται παρόλα αυτά, να κάνει προσφορές, χωρίς να δεσμεύεσαι ότι θα πουλήσεις και σε ποιά τιμή!!!

Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν? Σε 10-15 μέρες, λίγο πριν γυρίσεις θα εμφανιστεί μια νέα πρόταση, κάποιος νέος αγοραστής, που δεν θα είναι κανένας άλλος από τον έτσι κι αλλιώς αχυράνθρωπο του Ψωμιάδη που έχει αγοράσει ήδη τις μετοχές, και αντιδράσεις μηδέν (αφού θα φαίνεται άλλος και όχι ο ίδιος), ενώ ο νέος ιδιοκτήτης θα προσλάβει οδηγό πούλμαν, προπονητή, γυμναστή, θα φέρει και κάποιον παίκτη να μπορεί να βάλει γκολ, και όλοι θα χειροκροτούνε με ενθουσιασμό τον νέο Σωτήρα, μέχρι να ξυπνήσουν και να πάρουν μυρωδιά θα είναι αργά... Κάποιοι θα χαίρονται που θα έχουμε αυτός που έφερε παίκτες και όχι τον κουρασμένο και ξενερωμένο Τσακίρη.

Μην πω πως σε ένδειξη γενναιοδωρίας ο Τσακίρης θα δώσει σχεδόν τζάμπα τις μετοχές σε αυτόν που θα κάνει την προσφορά, αφού το πραγματικό αντίτιμο θα έχει προ πολλού πάει μαύρο και άραχνο σε κάποιο λογαριασμό του, και θα λέμε σαν πραγματικοί ηλίθιοι: Τελικά ο Τσακίρης ήταν όντως υπεράνω, και εμείς άδικοι που τον κατηγορούσαμε ότι για τα λεφτά τα κάνει όλα.

Πάω να μασήσω κι άλλα φύλλα δάφνης, για να συνεχίσω τους χρησμούς!

amanAM είπε...

οκ, γύρισε ο γυμναστής.
Τώρα πάμε για το διπλό.

Με τι θα πάνε στην Λάρισα? Με ωτοστόπ?

Ή προσλάβαμε και οδηγό?

IWN1998 είπε...

Πάντως όντως ο Τσακίρης βρίσκεται στο εξωτερικό για 8 μέρες, αλλά ήρθε ο Λιανός και συναντήθηκε με Καμπανόπουλο. Για να δούμε...

zamis είπε...

τι,δεν σου ειπαν ακομα οτι εσυ θα οδηγησεις?

IWN1998 είπε...

Με ΙΧ θα πάνε οι παίκτες...Το είχαμε ξανακάνει και πήραμε διπλό.

amanAM είπε...

Όχι, δεν μου είπαν τίποτα. Πως και τι περιμένω την θέση του οδηγού.

amanAM είπε...

Ίωνα, πως και τι θέλω να διαψεύδομαι, όχι με λόγια, με έργα.

Αλλά δεν μου κάθεται ρε συ. Την μια φεύγω όπως και δήποτε (!!), και την άλλη μένω και ηγούμαι!!!!!!! Αλλά παρόλα αυτά, περιμένω και τις προσφορές σας!!!!!!!!

Εάν μπορούσε να μείνει και να ηγηθεί, γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό?

Τώρα που τον βρίσανε προσωπικά, και αυτόν, και την μάνα του, και όλο το το σόι, τώρα... βρήκε την δύναμη και το κουράγιο να ηγηθεί?

Εδώ ξενέρωσε που δεν πούλησε τον στόχο των διαρκείας, τώρα που ο καθένας θα ξενέρωνε αυτός είναι όλος όρεξη και διάθεση για να κάτσει μέχρι το καλοκαίρι να το παλέψει, και μετά βλέπουμε? Άρα πιθανόν να έχει και μετά. Πλάκα μας κάνει?

Δεν γίνονται αυτά.

claire είπε...

@ Amanam: Νομίζω οτι το πριμ κάπου διάβασα οτι οι παίκτες το επέστρεψαν μετά την ήττα με τον Ατρόμητο. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο έγκυρη είναι αυτή η πληροφορία όμως.

IWN1998 είπε...

Εαν επανέλθει επίσημα ο Λιανός, είναι καλή ένδειξη. Όπως τα κάναμε δεν είναι εύκολο να σωθούμε αλλά τουλάχιστον να έχουμε διοίκηση και προπονητή, να παίξουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε και να μπορούμε να σταθούμε, όπου τελικά βρεθούμε του χρόνου. Αν γίνουμε σκορποχώρι, άστα.
Αν δεν επανέλθει ο Λιανός ή μείνει το θέμα φλου, είμαι και δεν είμαι ... τοτε ???

IWN1998 είπε...

http://www.aek365.gr/a-90814/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF.htm

IWN1998 είπε...

Και αυτό...

http://www.soccerplus.gr/article/eksigiseis-gia-tin-polisi-dinei-panionios

cdu είπε...

Έτσι ρε παιδί μου.
Λοιπόν, συγγνώμη κατ'αρχήν για τα πολλά λάθη στο προηγούμενο. Το έγραψα βιαστικά αλλά το νόημα νομίζω ήταν καθαρό.
Οι κινήσεις που γίναν όλο αυτό το διάστημα είναι κινήσεις λαμογιού ή εξηγούνται μόνο μέσω της ψυχανάλυσης.

Όυτε το ένα, ούτε το άλλο προμηνύει καλές εξελλίξεις αλλά νομίζω οτι είναι το δεύτερο. Με όλο το σεβασμό στην προσφορά του, το κεφάλαιο Τσακίρης πρέπει να κλείσει το γργορότερο.

gary owen είπε...

ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΟΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣ ΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ
ΣΑΤΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΕΙΑ ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

dimitris είπε...

Ως ο πιο ειδικος σε θεματα ψυχαναλυσης (λογω επαγγελματος) σου λεω Αμαναμ οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να νοιωθεις ετσι.Ειναι απολυτα φυσιολογικο ολοι να νοιωθουμε ετσι.Σας υπογραφω οτι κανεις μας δεν τρελλαθηκε.Μην ανησυχεις η θλιψη θα μας βοηθησει να ανασυγκροτηθουμε.Οτι και να γινει τις αξιες μας τις αρχες μας την καρδουλα μας κανεις Πανιωκαπηλος δεν μπορει να τα απαξιωσει. Αμαναμ εισαι πολυ συναισθηματικος και καλος ανθρωπος οπως ολοι οι Πανιωνιοι.Αυτα τα στοιχεια δεν μας κανουν τρελλους μας ξεχωριζουν απο τα δικεφαλα βαζελογαυρα τερατα και τα λοιπα λαμογια.Ας κρατησουμε ολοι το μυαλο μας καθαρο τιποτα δεν εχει χαθει. Ισως αυτο που μοιαζει το τελος ναναι μια υπεροχη νεα αρχη

amanAM είπε...

Όλοι σήμερα στο Αρτάκης, στις 5 η ώρα για να στηρίξουμε τον Πανιώνιο στον αγώνα κατά του ΠΑΟΚ, για το μπάσκετ, αλλά και να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε συσπειρωμένοι δίπλα στην ιστορική ομάδα με το σήμα μας και τα κόκκινα μπλέ.

zamis είπε...

Gary καλα τα λες.Απλως να σου τονισω οτι απ'οσους ξερω εγω που γραφουν σε αυτο αλλα και σε συγγενικα μπλογκς δεν γκρινιαζει μεσα στο γηπεδο.Το αντιθετο μαλιστα.

υ.γ. τι παικταρας ο gary,ε?

zamis είπε...

μουφυγε ενα καν-ις:)

br fun_atic είπε...

συγγενικά μπλογκ;;;;επειδή ήπιαμε μερικές φορές μαζί θα μας βγάλεις και ξαδέρφες;;;;

zamis είπε...

Ομοφοβικε...
επ'ευκαιρια ο ομο τι κανει,καλα?