Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

πιο κάτω από τον πάτο...

Ακόμα κι αν νομίζεις πως η κοινωνία μας βρίσκεται στον πάτο, τελικά έχει πολύ πιο κάτω!!!

Φιλικό τουρνουά στις ακαδημίες μίνι

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο τουρνουά πόλο στο κλειστό της Νίκαιας. Τα παιδιά του Πανιωνίου νίκησαν και στους 3 αγώνες, με αρκετή ευκολία θα έλεγα, τον Παναθηναϊκό την πρώτη μέρα, την Ηλιούπολη την δεύτερη, και σήμερα νίκησαν και τον Ιωνικό που διοργάνωνε το τουρνουά.

Την πρώτη μέρα, ο Παναθηναϊκός κατέβασε την "καλή" του ομάδα, αλλά έχοντας ήδη μια ήττα στην πρεμιέρα από εμάς, "σνομπάρησαν"  το τουρνουά και σήμερα κατέβασαν τα "δεύτερα"...Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, απότι έμαθα είναι πρώην προπονητής του Πανιωνίου, και πήρε αρκετά παιδιά μαζί του αφήνοντας τις ακαδημίες γυμνές πριν ένα-ενάμιση χρόνο, προφανώς δεν περίμενε να αντιμετωπίσει τόσο ισχυρή ομάδα και να χάσει. Κάποιος από τους γονείς που ακολούθησαν τον προπονητή, απορούσε που ο Πανιώνιος έφτιαξε αξιόμαχη ομάδα και βρέθηκαν τόσα αξιόλογα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες στον Πανιώνιο...

Εχθές, νικήσαμε την Ηλιούπολη. Ο προπονητής της είναι ένας τύπος, τον οποίον ευχαρίστως θα "πλάκωνα στο ξύλο". Ήταν εριστικός, έβριζε συνέχεια τα 10χρονα παιδάκια της ομάδας του, και όσο διευρυνόταν το σκορ υπέρ του Πανιωνίου, τόσο πιο θυμωμένος γινότανε, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ξεφύγει τελείως, και να απειλεί με ξύλο κάποια παιδάκια, ένα που έκανε μια λάθος πάσα(!!!), ένα άλλο γιατί έκανε λάθος σουτ, το τρίτο γιατί έχασε τον αντίπαλο του.. Τον χαρακτήρισα μεγαλοφώνως "λαλάκα", και κάποιοι γονείς της Ηλιούπολης, αντί να προστατεύουν τα παιδάκια τους από την λεκτική βία που υπόκεινται από αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο, θύμωσαν μαζί μου, που "πρόσβαλα" τον προπονητή τους...

Σήμερα, προηγήθηκε ο αγώνας Ηλιούπολης με τα "δεύτερα" του Παναθηναϊκού, και ένα παιδάκι του Πανιωνίου άφησε τα ρούχα του και την τσάντα του στα αποδυτήρια. Τα παιδιά της Ηλιούπολης φεύγοντας (κι ενώ τα δικά μας έπαιζαν κατά του Ιωνικού), σχολιάζανε τα κατορθώματα τους, αλλά ο αυτήκοος μάρτυρας (που είχε βγει για τσιγάρο) δεν φαντάστηκε ότι... είχαν αδειάσει την τσάντα του παιδιού, είχαν πετάξει όλα τα ρούχα του στο πάτωμα μέσα στα βρομόνερα, ενώ ξεσκίσανε ένα μπλουζάκι του Πανιωνίου που είχε το παιδάκι μέσα στην τσάντα του!!! Το ξεσκισμένο μπλουζάκι, το είχαν γεμίσει με μύξες και χλεμπόνες...

Είναι φυσικό, με την βία που εισπράττουν αυτά τα παιδιά, και με τα μυαλά που κουβαλάνε οι γονείς τους και τα αφήνουν εκτεθειμένα σε αυτήν την βία, να την αναπαράγουν με κάθε ευκαιρία. Ευτυχώς που ξεσκίσανε μόνο μια μπλούζα, δεν μπόρεσαν να ξεμοναχιάσουν κανένα παιδάκι να το ξεσκίσουν κι αυτό. Μια μέρα θα γίνει κι αυτό, με τέτοια αρχή που έχουν κάνει αυτά τα παιδάκια.

Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που έκαναν, και την κύρια ευθύνη δεν την έχουν τα παιδάκια, αλλά αυτός ο αψυχολόγητος τύπος που τα προπονεί, και οι γονείς που τον ανέχονται και τον στηρίζουν.

Εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιός είναι καλός προπονητής, και ποιός όχι. Ξέρω όμως, πως σε 9χρονα, 10χρονα και 11χρονα παιδάκια, ο προπονητής πρώτα από όλα πρέπει να είναι παιδαγωγός, να έχει τρόπους, να μπορεί να επικοινωνήσει με τα παιδιά, και να τα εμψυχώνει, να τα παρακινεί, και όχι να τα βρίζει και να τα απειλεί. Δεν μπορώ να κρίνω τις γνώσεις αυτού του προπονητή, μπορώ όμως να πω ανεπιφύλακτα, πως είναι εγκληματικός ο τρόπος που τους φέρεται, και δεν θα έπρεπε να αφήνουν ανθρώπους με τον χαρακτήρα του να πλησιάζουν μικρά παιδιά.

Ελπίζω και εύχομαι, κάποιος αρμόδιος να διαβάσει όσα γράφω, και να περάσει από ψυχολογική αξιολόγηση αυτό το άτομο. Θα έλεγα να ψαχτούν και οι γονείς, που βλέπουν αυτό που συμβαίνει στα παιδιά τους και δεν αντιδράνε. Το βρίσκουν φυσιολογικό? Εάν ναι, ποιός ξέρει πως φέρονται και οι ίδιοι στα παιδάκια τους.

Αγαπητοί (κατά τα άλλα) γονείς που πηγαίνετε τα παιδάκια σας στο πόλο της Ηλιούπολης, ελπίζω να αντιληφθείτε εγκαίρως τον λάθος δρόμο που ακολουθείτε, μην απορήσετε μια μέρα όταν τα παιδιά σαν δεν γίνουν ακριβώς ότι ονειρευόσασταν. Μπροστά στα μάτια σας κακοποιούνται τα παιδιά σας, κι εσείς αναρωτιέστε πόσο λαλάκας είμαι εγώ, που είπα λαλάκα τον προπονητή σας. Κρίμα. Τα παιδιά δεν φταίνε, αλλά έχουν εσάς για γονείς τους.



32 σχόλια:

amanAM είπε...

και μην ξεχνιόμαστε...
Έχω κάνει μια παραγγελιά!!!

http://panionios-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_5170.html

Παραγγελιά ρε!!!
(άντε μην γίνω Κοεμτζής...)

plou είπε...

Εισαι ενας οικτρος ψευτης που κρυβεσαι πισω απο ενα ιστολογιο.
Οταν πρεπει να κανεις πραξη αυτα που λες ομως καθεσαι στο αυγο σου.
Ολα αυτα ειναι ψεμματα που γραφεις οσον αφορα το τι εγινε στα αποδυτηρια.
Τα καλοπαιδα σας εχτες βριζανε 8χρονα παιδακια(κατα μανα κατα κυρη) που τους ριχνανε ενα κεφαλι.
Το μεσημερι πριν παιξουνε ριξανε στα νερα ολες τις τσαντες των παιδιων και εσυ ανφερεις οτι σε συμφερει?
Τωρα οσον αφορα τον προπονητη του ΓΣΗ ''μαγκα'' του ιστολογιου γιατι δεν τον περιελαβες εκεινη την στιγμη?Περιμενω στον επομενο αγωνα να πας να του τα πεις στα ισα.
Ειθε να γινεις ο πρωτος(θα σου εξηγησει εκεινος εαν βεβαια πας που δεν το βλεπω , στην χειροτερη θα ερθει εκεινος).
Σε ευχαριστουμε που μειωνεις και την νικη μας λεγοντας ολες τις λεπτομερειες(τα΄''δευτερα'')και τα λοιπα αλλα πληροφοριακα ετσι για να ξερεις τα παιδακια αυτα εκτος 3 ειναι του 2001.Επισης μιλωντας για ηθικη να ρωτησεις τον παραγοντα που πλησιασε εναν πατερα για να παει το παιδι του στην ομαδαρα σας.
Μια συμβουλη:ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ!!

Σε περιμενουμε!!

plou είπε...

Καλύτερα λαλακας προπονητης παρα λαλακας πατερας σαν και εσενα.
Επειδη τυχαινει να γνωριζω απο ψυχασθενεις σου προτεινω να ξεκινησεις τα ψυχοφαρμακα παλι.
Γιατι τα εκοψες?

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γνωρίζοντας εδώ κι έναν χρόνο τον Αντώνη, τον οικοδεσπότη τού blog, κύριε ξαφνικέ επισκέπτη σε διαβεβαιώ πως άν αυτή τη συμπεριφορά τού προπονητή τής Ηλιούπολης την έβλεπε στον προπονητή τού Πανιωνίου, θα έλεγε ακριβώς τα ίδια και φυσικά θα τα έλεγε κατάμουτρα και στον προπονητή όταν θα του εξηγούσε γιατί παίρνει το παιδί του και φεύγει. Υποθέτω πως ο λόγος που δέν τα είπε κατάμουτρα στον προπονητή τής Ηλιούπολης, είναι επειδή τον είδε πρώτη φορά (ίσως και 2η ή 3η) ως προπονητή αντιπάλου ομάδος, και τώρα πρόσεξε
τέλος πάντων το πόσο απαράδεκτος μαλάκας είναι ο τύπος, και πόσο επίσης απαράδεκτοι είναι οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στην επιροή του.
Και προβληματισμένος και σιχτιρισμένος καί με τον προπονητή και με τους γονείς, μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.
Έρχεσαι και τον εγκαλείς γιατί λέει δέν πήγε να τού τα πεί στα ίσα! Δέν καταλαβαίνεις πως άν το έκανε αυτό, μετά θα έπρεπε να στραφεί καί προς τους γονείς και να τους πεί κι αυτών τα ανάλογα;
Δηλαδή πώς την έχεις δεί κύριε plou; Να σηκωνόταν ο Αντώνης, ως ο τρελλός του χωριού, και να την έπεφτε στον προπονητή και τους γονείς τής αντίπαλης ομάδας;
Και για να τελειώνουμε, επί τής ουσίας τών λεγομένων τού Αντώνη, δέν απαντάς και το μόνο που κάνεις είναι να συκοφαντείς.
Μωρέ μιά χαρά τίτλο έβαλε: "πιό κάτω από τον πάτο"

plou είπε...

Καταρχας εισαι και φαινεσαι.
Ευτυχως οι γονεις τον εβαλαν στην θεση του.
Αυτοι τον ζουν καθε μερα και ξερουν.
Τους κρυφους να φοβασαι.
Αυτοι που κρινουν ετσι ευκολα δεν λεγονται λαλακες αλλα τους φωναζουμε ΑΔΩΝΙ

amanAM είπε...

Γνωρίζω όσα είδα. Ο προπονητής του ΓΣΗ έβριζε και απειλούσε τα παιδιά. Εάν εσένα "plou" σε ικανοποιεί αυτό, προφανώς υπάρχει ένα χάσμα που δεν θα μας επιτρέψει να συνεννοηθούμε.

Με περιμένετε?
Καλύτερα λαλάκας προπονητής παρά λαλάκας σαν κι εμένα? Θα έρθει εκείνος να μου εξηγήσει?

------------

Χρειάζεται άραγε να πείσω οποιονδήποτε? Ακόμα και από αυτά που γράφεις, προκύπτει πόσο δίκιο έχω.

Ξέχασες να πεις πως τα παιδιά του Πανιωνίου μίσθωσαν διαστημόπλοιο για να σμικρύνουν τα παιδιά σας, και να μεγεθύνουν τα δικά μας!!!

------------------------

Ήταν παρόντες οι γονείς των παιδιών, και θα παρενέβαινα εγώ?

Παρέμβηκα. Πήγα στους γονείς και τους είπα να μην ανέχονται έναν τέτοιον λαλάκα να προσβάλλει και να απειλεί τα παιδιά τους, αλλά αυτοί έβρισαν εμένα και σταμάτησα να μιλάω. Άλλωστε και να γλυτώσουν αυτά τα παιδιά από αυτόν τον προπονητή, από τους γονείς τους δεν θα γλυτώσουν.

---------------

Εάν τα παιδιά του Πανιωνίου είχαν ενοχλήσει οποιονδήποτε, εμείς ήμασταν εκεί, και δεν είχατε παρά να έρθετε να μας το πείτε.

Όταν εμείς διαπιστώσαμε τι έκαναν τα δικά σας τα παιδιά, προφανώς σαν ένδειξη ανδρισμού κατά τα πρότυπα που τους διδάσκετε, εσείς ήσασταν από ώρα φευγάτοι!

Καλημέρα.

amanAM είπε...

Στο (πρόσφατο) παρελθόν είχα την (δυσάρεστη) εμπειρία να εκτεθεί ένα παιδί μου σε λεκτική βία από έναν αντίστοιχο άνθρωπο.

Ήταν ένας προπονητής με πάθος για την δουλειά του, είχε γνώσεις, προσπαθούσε... Ήταν ένα πολύ καλός νεαρός. Είχε όμως αδυναμία διαχείρισης του θυμού του, και ξεσπούσε με λεκτική βία.

Το συζήτησα μαζί του, το συζήτησα και με τους άλλους γονείς, και αποτέλεσμα δεν βγήκε...

Αυτό που εγώ έκανα, ήταν να απομακρύνω το παιδί μου από αυτόν τον άνθρωπο. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει για το συμφέρον του παιδιού του.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω, είναι ότι κάποιοι πρώην ή και νυν αθλητές, κάποιοι με γνώσεις και ικανότητες σε κάποιο άθλημα, γίνονται με ευκολία προπονητές, και μάλιστα ξεκινάνε από τα μικρά παιδιά.
Να ψηθούν, να δοκιμαστούν, και να δείξουν την προπονητική του αξία.

Όμως, κάποιος που απευθύνεται σε 9χρονα, σε 10χρονα κλπ, πρώτα απόλα πρέπει να είναι παιδαγωγός. Να είναι δάσκαλος. Να μπορεί να επικοινωνήσει σωστά με τα παιδιά.

Από όλα αυτά τα παιδάκια, ζήτημα είναι εάν το 1 ή το 2% θα γίνουν αθλητές μέχρι μεγάλη ηλικία. Αλλά όλα αυτά τα παιδάκια θα έχουν επηρεαστεί από τα "μαθήματα ζωής" που θα έχουν λάβει από τον προπονητή τους.

Θα έπρεπε να υπάρχουν πολύ αυστηρά κριτήρια για το ποιός πλησιάζει και πως δουλεύει με τις παιδικές ψυχές τους.

Όλοι μπορεί να εκνευριστούμε. Όλοι μπορεί να παραφερθούμε. Αλλά... δεν έχουμε κανένα τέτοιο δικαίωμα, όταν δουλεύουμε με μικρά παιδιά. Είναι απαράδεκτο.

Μπορεί ένας εξαιρετικός κατά τα άλλα άνθρωπος, να είναι ακατάλληλος να δουλεύει με μικρά παιδιά.
Τι εξετάσεις χαρακτήρα και παιδαγωγικών ικανοτήτων περνάνε οι προπονητές των ακαδημιών των ομάδων?

amanAM είπε...

Για την ιστορία, να πω πως ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος, είχαν τις πιο δυνατές ομάδες, με πολλά 99ρια παιδιά, όπως προβλέπεται στην κατηγορία αυτή.

Η Ηλιούπολη και ο Ιωνικός, είχαν όντως περισσότερα μικρότερα παιδιά.

Σε αυτές τις ηλικίες, ο χρόνος έχει τεράστια διαφορά. Άλλο ένα παιδάκι 6ης δημοτικού ή πρώτης Γυμνασίου (εάν έχει κερδίσει χρόνο), και άλλο ένα παιδάκι 3ης και 4ης δημοτικού.

Με τον Παναθηναϊκό, έπαιξαν τα πιο δυνατά από την ομάδα μας. Με την Ηλιούπολη, όταν πήραμε διαφορά στο σκορ, μετά το μέσον του αγώνα, μπήκαν τα μικρότερα, κι έτσι καλύφθηκε και ένα μέρος της διαφοράς. Με τον Ιωνικό, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν παιδιά του 2000 και του 2001. Τα 99άρια πήρανε μεγάλη διαφορά από την αρχή, και ο προπονητής της ομάδας μας έβαλε πολύ νωρίς τους μικρότερους.

Και η ομάδα της Ηλιούπολης, και η ομάδα του Ιωνικού, έπαιξαν πολύ καλά, και το μέλλον είναι δικό τους. Από αυτούς εξαρτάται.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε για να κερδίσει. Χάνοντας στην πρεμιέρα, προφανώς κατέβασε μικρότερους, για να υποτιμήσει το τουρνουά, για να μην φανεί ότι έχασε από τον Πανιώνιο στα ίσα. Με τον Πανιώνιο κατέβασε ότι καλύτερο είχε.

Αυτό δεν το είπα για να θίξω την Ηλιούπολη, αλλά για να δείξω την νοοτροπία των Παναθηναϊκών.

Άλλωστε, εμένα προσωπικά δεν μου λέει και πολλά πράγματα η νίκη ή η ήττα, ιδίως σε τέτοιες ηλικίες. Εάν ήμουν πρεζάκι με τις νίκες, δεν θα ήμουνα Πανιώνιος, αλλά Βαζελόγαυρος.

Πρόσφατα παίξαμε με την Βουλιαγμένη, και τα "έπνιξαν" τα δικά μας!!! Σε αυτές τις ηλικίες, έχω την εντύπωση πως η Βουλιαγμένη είναι μακράν καλύτερη ομάδα και πολύ δουλεμένη, ενώ και το Π Φάληρο έχει εξαιρετική ομάδα.

Ο Πανιώνιος έχασε πολλά από τα παιδιά που ετοίμαζε, όταν αποχώρησαν και κατέληξαν πολλά από αυτά στον Παναθηναϊκό!!! Μαζί και ο προπονητής τους.
Το να χάσουν από αυτούς που έφτυσαν, ήταν βαρύ.

plou είπε...

Αφου σε νοιαζει τοσο πολυ μπορουσες απλα να πας να του μιλησεις.Αντριλικια του τυπου ειναι λαλακας και μπροστα στους αλλους να λεω θελω να τον πλακωσω ειναι για τους φλωρους.
Το σχολιο μου ηταν λοιπον οτι σε περιμενει να σου εξηγησει.Σιγα μην ασχοληθει μαζι σου.Περιμενω να δω τι θα τους πεις καταμουτρα .

Ρωτα τα καλοπαιδα σου τι κανανε.Ειναι πολυ ευκολο να μαθεις.Εξαλου ηταν και παιδια του ΠΑΟ εκει και ειδαν τα παντα.Εαν εχουν λοιπον διαπαιδαγωγηθει σωστα απο εσας θα πρεπει να σας πουν την αληθεια.Και για τις τσαντες αλλα και το τι λεγανε στα ντους.Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Υπευθυνοι για την διαπαιδαγωγηση ειναι οι γονεις.Οχι ο προπονητης.Αυτα ειναι δικαιολογιες των γονιων που παιρνουν τα παιδια τους και φευγουν επειδη δεν τα βαζει να παιξουν.Προφανως δεν υπηρξες ποτε αθλητης ομαδικου αθληματος γιατι ζεις σε αλλο κοσμο.Ρωτα τον αρχιπροπονητη σας οταν ξεκινησε το πολο και ηταν μικρος τι ακουγε.(παρολα αυτα ο του ΓΣΗ ηταν υπερβολικος)

Προπονητικα τωρα και αγωνιστικα ολες οι ομαδες κατεβασαν τις πρωτες ομαδες τους.Και ο Πανιωνιος και ο ΠΑΟ και ο ΓΣΗ.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ηταν η καλυτερη ομαδα.
Εμεις χασαμε 4 γκολ αλλα ηταν μολις το δευτερο παιχνιδι και εκτος απο 4 99 αρια ολα τα αλλα παιδια ηταν του 2001(κανενα του 2000).Μπραβο στον ΠΑΟ που κατα τα λεγομενα σου εχει 2 ομαδες αλλα μαλον πρεπει να βλεπεις καλυτερα.
Επισης καλο θα ηταν να μην προσεγγιζετε γονεις να φερουν τα παιδια τους σε εσας.Ειναι το λιγοτερο unfair μην πω τιποτε αλλο.

Και τελος αδικεις τον εαυτο σου με τον τροπο που χειριστηκες το θεμα.
Αφου εχεις αυτην την γνωμη ή την διατυπωνεις στον ιδιο ή την κρατας για τον εαυτο σου.Λεγωντας την δημοσιως τι πετυχαινεις?Εσυ δεν ειπες οτι σε ανλογη περιπτωση το συζητησες?Εξαλου το θεμα δεν αφορουσε εσενα αλλα αλλους γονεις.

Ασε λοιπον τα αντριλικια του στυλ θα τον πλακωσω γιατι το μονο που κανεις ειναι να το παιζεις τσαμπα μαγκας.Το εχεις αναρτησει και πει παντου εκτος απο τον ιδιο.
Πηγαινε λοιπον και πες του το στα μουτρα και κανε αυτο που τραβαει η ψυχη σου.Αυτος ειναι ο ΑΝΤΡΑΣ.

amanAM είπε...

Αγαπητέ Άντρα. Ους συγνώμη, αγαπητέ ΑΝΤΡΑ με κεφαλαία.

Ναι, καλά κατάλαβες, δεν υπήρξα αθλητής ομαδικού αθλήματος, έκανα στίβο στα νιάτα μου, έκανα βάρη, έκανα μποξ, μέχρι μεγάλη ηλικία γυμναζόμουνα και έκανα διάφορα, έτρεχα στα βουνά, έτρεχα ανωμάλους δρόμους, έχω πάρει μέρος σε πρωταθλήματα πινγκ πονγκ, μπόουλινγκ, σε αγώνες ιστιοπλοϊκούς και μπιλιάρδου, αλλά... πράγματι σε ομαδικό άθλημα δεν συμμετείχα!!!

Έτυχε? Μπορεί, μπορεί και όχι!
Σε διαβεβαιώνω πάντως, πως στα 49 μου, ακόμα δεν έχω εκδηλώσει ομοφυλοφιλικές τάσεις, πίστεψε με πως εάν είχα τέτοιες τάσεις, δεν θα ντρεπόμουνα γι αυτό που είμαι, όπως δεν ντρέπομαι και τώρα.

Έχεις ενοχληθεί πολύ από την έκφραση που χρησιμοποίησα ότι θα τον πλάκωνα στο ξύλο τον τύπο...

Με την έκφραση αυτή, δεν σκόπευα να καταδείξω την μαγκιά μου, αλλά τον βαθμό της αγανάκτησης μου να βλέπω έναν άντρα, ους ξέχασα πάλι, έναν ΑΝΤΡΑ με κεφαλαία, να βρίζει και να απειλεί παιδάκια, και τους γονείς να παρακολουθούν απαθείς.

Όλα τα άλλα, είναι λεπτομέρειες για εμένα.

Ρώτησα το καλόπαιδο μου, που είναι του 2001, και μου είπε πως δεν κάνανε κάτι. Τον πιστεύω. Από την άλλη, δεν μπορώ να μην έχω αμφιβολίες, μπορεί κάτι να έγινε που ο δικός μου να μην το αντιλήφθηκε, αφού ξέρω πως δεν μου λέει ψέματα.

Οι ΑΝΤΡΕΣ με κεφαλαία της Ηλιούπολης, γιατί δεν ήρθαν να διαμαρτυρηθούν σε εμάς, τους γονείς των παιδιών που υποτίθεται ότι πείραξαν τα πράγματα τους?

Ήταν παρόντες όταν ξεσκίσανε το ρούχο του Χρήστου και του πετάξανε τα υπόλοιπα στα βρωμόνερα, και ικανοποιήθηκαν από αυτό?
Αυτός είναι ο ΑΝΤΡΙΚΟς τρόπος αντίδρασης?

Εγώ δεν είχα καμία δουλειά να τσακωθώ με τον προπονητή της άλλης ομάδας. Απορώ με τους γονείς των παιδιών που τον ανέχονται.

Αλλά ξέχασα, θα θέλουν προφανώς να γίνουν τα παιδιά τους ΆΝΤΡΕΣ με κεφαλαία, αυτήν την φορά το θυμήθηκα κατ ευθείαν το θέμα με τα κεφαλαία!!!

Τι να κάνουμε, γνώμη σε αυτήν την ζωή μπορούμε να έχουμε και εμείς, όσοι δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις να είμαστε ΑΝΤΡΕς με κεφαλαία. Εγώ είμαι σκέτο άντρας, με μικρά.

Εγώ δεν κρύβομαι, τα στοιχεία μου είναι δημόσια. Έχω την φωτογραφία μου, την διεύθυνση μου, το ονοματεπώνυμο μου, τα πάντα. Άλλοι γράφουν με απόκρυφα στοιχεία. Θα είναι και αυτό δείγμα ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ.

Μια φορά κι έναν καιρό, τα παιδιά πηγαίναμε στο σχολείο με ποδιές, τρώγαμε ξύλο με την βέργα, χαστούκια στο μάγουλο, τιμωρίες και πολλά άλλα, που σήμερα αυτοί οι δάσκαλοι θα πηγαίνανε φυλακή εάν κάνανε τέτοια πράγματα.

Το τι γινότανε μια φορά κι έναν καιρό, δεν έχουν σχέση με το τι είναι σωστό, και τι είναι λάθος, και το τι επιτρέπεται να συμβαίνει σήμερα.

Τότε έβγαιναν άντρες σαν κι εμένα, που επώνυμα γράφουν την γνώμη τους, και ΑΝΤΡΕς με κεφαλαία σαν τον προπονητή της Ηλιούπολης, που βρίζει και απειλεί παιδάκια.

Προτιμάω να είμαι άντρας, και όχι ΑΝΤΡΑς.

vassilis είπε...

Αντωνη τελικά δεν πας καλά

Οταν ήρθε ο γιός μου την Παρασκευή και μου είπε ότι οι παίκτες του Πανιωνίου δηλαδή τα 9χρονα δεκάχρονα και εντακάχρονα είπαν την Παρασκευή στα δικά μας παιδιά "πάρτε τον πούλο" και "σας γ..." δεν το πίστευα.

Οταν έμαθα ότι ενω το Σάββατο έπαιζε Ηλιούπολη -ΠΑΟ κάποιοι καλόμαγκες πέταξαν τις τσαντες μέσα στα νερά αφήνοντας πίσω μια φανέλα του Πανιωνίου σαν να τους λέγανε "να εμεις το καναμε" τρελλάθηκα.

Τελικά αυτός είναι ο αθλητισμός που
υποτίθεται ότι πρεσβευει ο Πανιώνιος;

Οσο για τους γονείς: Μαζέψτε τους πούλους που μοιράζουν τα βλαστάρια σας δεξιά και αριστερά και μετά μιλείστε για τους άλλους. Κοιτάξτε την αγωγή που δίνετε στα παιδιά σας και μετά αρχίστε την κριτική. Σκεφτείτε ότι αυτά έγιναν μετά από ένα φιλικό που ο Πανιωνιος κέρδισε με 4 γκολ διαφορά χωρίς καν να προσπαθήσει να περάσει την μπάλα στον φουνταριστό. Δηλαδή παίζοντας ενα run and gun πόλο που θα λέγανε και στο μπάσκετ.

Τώρα όσο για τον προπονητή. Ναι είναι φωνακλάς. Ναι είναι τελειομανης. Ναι ειναι παλιός αθλητής και εφαρμόζει αυτές τις μεθόδους με τις οποίες διδάχτηκε αυτός. Εξαλλου όλοι οι δάσκαλοι τελικά αυτό κάνουνε. Ομως είναι δίκαιος. Τα παιδιά τον αγαπάνε γιατί δεν κρατάει κακία και τις φωνές τις ξεχνάει. Το έργο του φάνηκε προχτές. Το τμήμα της Ηλιούπολης με πολύ λιγότερα παιδιά και πολύ μικρότερα παιδιά προσπάθησε να παίξει πόλο, εκανε μια νίκη με τον ΠΑΟ και μια ισοπαλία με τον Ιωνικό και έχασε με 4 γκολ διαφορά από τον Πανιώνιο. Αφήστε λοιπόν τον προπονητή της Ηλιούπολης σε μας και κοιτάξτε τα δικά σας. Μάθετε αγωγή στα παιδιά σας. Μαθετε τους να κερδίζουν αλλά και να χάνουν με αξιοπρέπεια.

plou είπε...

Οχι εσυ δεν εισαι αντρας.ΑΔΩΝΙΣ εισαι.
Εαν εισαι αγανακτισμενος βαρα το κεφαλι σου στον τοιχο.
Καλυτερα φανερος παρα ''κρυφη'' και κομπλεξικη.
Εαν εγω ερθω και σε πω λαλακα δημοσιως τι θα κανεις?
Ειμαι δικαιολογομηνες επειδη αυτα που κανεις θεωρω οτι δεν ειναι σωστα?
Το συμπερασμα ειναι οτι εχεις κομπλεξ,εισαι 100% ΑΔΩΝΙΣ και μην μιλας για αντριλικι εσυ που προτιμας να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους και φανφαρες στην πλατη των αλλων και οχι στα μουτρα τους μπροστα.
Οταν εσυ πας και τα πεις μπροστα του τοτε και εγω θα σου πω ποιος ειμαι.
Το ποιος ειναι αντρας ή ΑΝΤΡΑΣ ή οπως θες παιξε με τις λεξεις εφοσον δεν μπορεις να πεις κατι αλλο δεν με ενδιαφερει.
Ξερω μονο οτι χωρις να σου πεφτει λογος αρχισες τους χαρακτηρισμους και τις μαγκιες -φανφαρες προφανως για να δειξεις και στους αλλους γονεις σαν ψαρακας που εισαι οτι δεν μασας .Εσυ κοιτα την δουλεια σου και ασε τους αλλους να κοιτανε την δουλεια τους.
Ξερολες υπαρχουν πολλοι , αλλος ενας δεν χρειαζεται.
Διδαξε εσυ τις αρχες σου στο παιδι σου και ασε τους αλλους να κανουν το ιδιο στα δικα τους.
Σουμα θα γινει στο τελος .Εσυ απλα δεν μπορεις και δεν εισαι ικανος να κανεις υποδειξεις.
Σε εκνευριζει που ειμαι ανωνυμος αλλα υπαρχει και το ξυδι.
Εαν τελος θεωρεις οτι ο προπονητης ειναι λαθος(σεβαστο) τοτε να παραδεχθεις και οτι εσυ εισαι λαθος στον τροπο που το διατυπωσες.
Και επειδη προφανως το επιπεδο σου ειναι αυτο που ειναι πουθενα μα πουθενα δεν συνδυασα το αντριλικι με τις σεξουαλικες προτιμησεις καποιου.Σε ποια τρυπα το βαζεις δεν σε κανει και αντρα ή ΑΝΤΡΑ.
Οι πραξεις σου ειναι.Και οταν εισαι σωστος αλλα και τοαν κανεις λαθος.
Το θεμα ειναι να το παραδεχεσαι αλλα εσυ αυτο δεν το εχεις.
Κλεινωντας:
Προφανως οταν εκανες μποξ σου οι προπονητες σου σου μιλαγανε με εκφρασεις απο το βιβλιο του Ζαμπουνη και ειχαν τελειωσει την Παιδαγωγικη.

PANTHER είπε...

Για να μην αφηνουμε αναλήθειες να κυκλοφορούν .
Ο ΠΑΟ κατέβηκε στον τουρνουά με αρκετούς παίκτες άρρωστους και μάλιστα και με πυρετό στον αγώνα με το Πανιώνιο . ΔΕΝ ΣΝΟΜΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ και δεν κατέβασε την δευτερη ομάδα.
Ενα παιδί σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ εφυγε από τις ακαδημίες του ΠΓΣΣ πριν 2 χρόνια και δεν τις ξεγύμνωσε ο προπονητης αλλά η τότε διοίκηση με την αδιαφορία της κ.α. Θα μάθεις σιγά σιγά ..........................
Ο προπονητης είναι στον ΠΑΟ απο τον Σεπτέμβριο
Κανένας γονιος δεν απόρησε που έχασε ο ΠΑΟ ένας απλός αγώνας.
Αυτά για να μην γράφουμε ανακρίβειες και δημιηργούνται λάθος εντυπώσεις.
Ρώτησε τα παιδάκια σε πολλές ομάδες αν αντιπροσωπεύουν τα χρώματα που φοράνε ............. σε αυτή την ηλικία κρίνεις ποιος προπονητης μπορεί να μάθει και να βγάλει απο το παιδί τον καλύτερο ομαδικό παίχτη που έχει μέσα του και όχι βέβαια βρίζοντας ασχημα όπως το ΣΚ που πέρασε .
see you around

amanAM είπε...

Δικό σας είναι το πρόβλημα Βασίλη, όχι δικό μου.

Καλή τύχη.

vassilis είπε...

Οχι Αντώνη.

ΔΙΚΟ ΣΑΣ ειναι το πρόβλημα. Και είναι πρόβλημα αγωγής και συμπεριφοράς.
Στον αγωνα μπορεί να γίνει οτιδήποτε, αλλά να έρθουν στα αποδυτήρια τα παιδιά σας και να μοιράζουν πούλους, ε όχι. Δεν ειναι δικό μου το πρόβλημα. Και αυτό γιατι αν ο Νικος δεν μου κανει φεύγω απο κει. Αν όμως ο γιός μου συμπεριφερθεί έτσι τότε δεν έχω απο που να φύγω. Εγω τα εκανα σκατά.

Και δεν είναι η πρώτη φορα που ομάδες του Πανιωνίου στο πόλο κάνουν μαγκιές.

amanAM είπε...

Βασίλη, δεν οδηγάει πουθενά αυτή η κουβέντα. Προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, νομίζεις πως έχεις βρει επιχείρημα.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ο prou, στα αποδυτήρια των ομαδικών αθλημάτων που έχει περάσει την ζωή του, εκεί μιλούσαν με το σας και με το σεις?

Εάν ήθελα να βρω δικαιολογίες τέτοιου επιπέδου, ξέρεις πόσο εύκολο είναι?

Στον στρατό μια μέρα, θα του μιλάνε σύμφωνα με το savoir vivre?

(Άντε τώρα να πείσω ότι δεν είμαι αδελφή! Ναι ρε prou, μιλάω και γαλλικά. Στο πιάνο είμαι αδύνατος...)

Κι όταν στο ίδιο το σχολείο, τα παιδιά μιλάνε μεταξύ τους με κάθε λογής βρισιές, τι θα έπρεπε να κάνω εγώ? Να μην στείλω τα παιδιά μου στο σχολείο, να μην μάθουν τις βρισιές?

Όταν ο δικός μου γιος φερθεί ο ίδιος με τέτοιον τρόπο, τότε εγώ όντως θα έχω κάνει λάθος. Μέχρι τότε, δεν μπορώ να τον βάλω σε γυάλα.

Όμως, όσο και να κατηγορείτε για διάφορα, έχετε ξεχάσει να μου απαντήσετε σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα:
Πρώτον:
Εάν τα παιδιά του Πανιωνίου έκαναν το παραμικρό, γιατί δεν ήρθατε που είμασταν έξω οι γονείς την Παρασκευή να παραπονεθείτε? Και γιατί το Σάββατο δεν είπατε τίποτα?

Εάν τα παιδιά του Πανιωνίου πείραξαν τα πράγματα των παιδιών σας στα αποδυτήρια, αντί να ξεσκίσουν το μπλουζάκι του Χρήστου και να το γεμίσουν με χλεμπόνες, γιατί δεν ήρθατε έξω να τα πείτε σε εμάς τους γονείς που ήμασταν εκεί?

Εμείς, όταν διαπιστώσαμε τι έκαναν τα καλόπαιδα σας, είχατε από ώρα φύγει...

Δεύτερον:
Δεν έκρινα ούτε την επάρκεια των γνώσεων, ούτε την όποια αγάπη του προπονητή της Ηλιούπολης, αλλά την συμπεριφορά του, να απειλεί, να βρίζει, και να κινείται με στυλ ότι θα τα χτυπήσει, 8χρονα, 9χρονα και 10χρονα παιδιά.

Εάν εσάς σας αρέσει, εμένα μου περισσεύει!

Το πόσο άντρας είμαι εγώ, δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτά.

Εγώ μπορεί να είμαι οτιδήποτε, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει κανέναν από αυτά που έκανε.

Αντί να απολογείται αυτός ο άνθρωπος για την συμπεριφορά του, και αντί να απολογείστε για την συμπεριφορά των παιδιών σας να ξεσκίσουν ένα μπλουζάκι, να το γεμίσουν με χλεμπόνες, και να σκορπίσουν τα πράγματα ενός παιδιού που έκανε το λάθος να τα αφήσει στα αποδυτήρια, θεωρείτε πως είσαστε κατήγοροι. ΟΚ. Όπως σας βολεύει. Επαναλαμβάνω: Εμείς εκεί ήμασταν. Γιατί δεν είπατε το παραμικρό? Η διαπαιδαγώγηση σας είναι να τα μαθαίνετε να σκίζουν ρούχα και να τα γεμίζουν χλεμπόνες?

Εύχομαι καλή τύχη στα παιδιά σας, θα την χρειαστούν με τα μυαλά που κουβαλάτε.

Πω πω, με πειράξανε τα φασόλια...
Πρου κάνει ο κώλος μου, εάν ήμουνα αδελφή δεν θα έκανε έτσι, θα έκανε Πφφφ... Άλλη μια απόδειξη του ανδρισμού μου!

Ανώνυμε ΑΝΤΡΑ, είσαι και πολύ ΑΝΤΡΑΣ. Με έχεις πείσει. Ένας εσύ, κι άλλος ένας ο Κούγιας, ΑΝΤΡΑΣ κι αυτός. Πήξαμε στην βαρβατίλα στους χώρους του ομαδικού αθλητισμού.

amanAM είπε...

Πάνθερ, μεταξύ μας (!!!)

Ο Αντώνης ο προπονητής, μου αρέσει πολύ, γιατί είναι ήρεμος, ευγενικός με τα παιδιά, τα παιδιά τον σέβονται και τον ακούνε, και γι αυτό τον εκτιμώ αφάνταστα... Εάν ήταν προγραμματισμένο να μην εμφανιστεί μέχρι τέλους, τότε τον παρεξήγησα άδικα, και ζητώ συγνώμη.

Το Σάββατο, δεν εμφανίστηκε αυτός. Ο άλλος του Σαββάτου, στην αρχή ήρεμος ήταν κι αυτός, αλλά από ένα σημείο και μετά, ενώ έχανε η ομάδα του, άρχισε κι αυτός να φωνάζει και να χτυπιέται σαν μίξερ.

Από ένα σημείο και μετά, υπερκάλυψε τον προπονητή της Ηλιούπολης. Είχαν συναγωνισμό για το ποιός έδινε χειρότερη εικόνα.

Από γονείς του Παναθηναικού έχω ακούσει πως 4-5 πρώην Πανιωνάκια Νεοσμυρνιωτάκια πάνε καθημερινά στο ΟΑΚΑ, έχοντας ακολουθήσει τον προπονητή αυτόν. Δεν το άκουσα στον Πανιώνιο αυτό. Στον Πανιώνιο το μόνο που είπανε, είναι πως υπήρξε ένα πρόβλημα, και έφυγαν πολλά παιδιά, και ξαναστήσανε την ομάδα από την αρχή.

Όπως είπα ξανά, εμένα με ενδιαφέρει να γυμνάζεται το παιδί μου, και να γουστάρει αυτό που κάνει. Η νίκη δεν είναι το ζητούμενο. Δεν θα ήμουνα Πανιώνιος εάν είχα τέτοια κολλήματα.

Στις ακαδημίες του Πανιωνίου, και δεν εννοώ το πόλο, αλλά όλες, θα βρεις σπάνια κάποιο Πανιωνάκι. Το 95% είναι οπαδοί του ΠΟΚ.

Κι εγώ στα νιάτα μου, όταν γράφτηκα στον στίβο του Πανιωνίου, δεν ήμουνα Πανιώνιος, ήμουν απλώς συμπαθών. Με τον καιρό έγινα.

plou είπε...

Κοιτα κανενας δεν το επαιξε αντρας παρα μονο εσυ.Το αντριλικι εσυ το πουλησες μπροστα σε ολους.
Και την μικροπρεπεια γιατι ειναι ξεφτιλα να λες αυτα τα πραγματα σε τριτους και να το παιζεις μαγκας.
Να δουμε εαν θα τα παραδεχθεις και μπροστα του εαν τον συναντησεις.

Λοιπον πηγαινε τωρα εκει που πριν λιγο καιρο εφτυνες και ασε μας ησυχους.
Τα γραπτα μενουν.

Να κοιτας την δουλεια σου οπως λες και ασε τους αλλους.Οπως ειπες δεν σου πεφτει λογος .Για αυτο κλειστο και μην μιλας δημοσιως.Ιδιωτικως κανε οτι θελεις .
Ευτυχως σε ακουσανε παρα πολλοι.
Ο γραφικος δεν ειμαι εγω εισαι εσυ.


Panther διευκρινιζεις τι εννοεις βριζοντας οπως το ΣΚ που περασε?
Επειδη ειμαι στον χωρο χρονια θελεις να μου πεις οτι μονο ο προπονητης του ΓΣΗ ητανε φωνακλας?
Ολοι φωναζουν και μπινελικωνουν.Ανεξαιρετως.΄Η το δεχεσαι ή φευγεις.Και σαν αθλητης και σαν γονιος.
Το θεμα ειναι εαν σε ενοχλει να μην κανεις εκπτωσεις και εαν το παιδι σου προχωραει να το δεχεσαι.
Εαν εισαι γονιος να δουμε τι θα πεις σε λιγα χρονια.


υ.γ.Δεν μου απαντησες ο προπονητης της πυγμαχιας πως σας μιλουσε?

amanAM είπε...

Εάν σου πω ότι δεν θυμάμαι, θα το πιστέψεις?

Δεν θυμάμαι.Για να μην θυμάμαι, σημαίνει ότι δεν μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που μας μιλούσαν οι προπονητές μας.

-----

Εάν ήθελα το παιδί μου να πάει στο κατηχητικό, θα το έστελνα εκεί. Ούτε εγώ είμαι του κατηχητικού.
Όμως δεν εργάζομαι με μικρά παιδιά.

Επειδή είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είσαι ο ίδιος ο προπονητής, να σου πω ένα μονάχα: Να βιντεοσκοπήσεις τον εαυτό σου, όπως έκανα εγώ, και θα καταλάβεις τι λέω, και γιατί ασχολήθηκα μαζί σου.

Ένας προπονητής, κάποια στιγμή θα φωνάξει. Όπως είπα και πριν, δεν εκτυλίσσονται όλα αυτά στο κατηχητικό.

Το να χτυπιέσαι επί 40 λεπτά, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να σε γράφουν τα ίδια τα παιδιά, και να μοιάζεις γελοίος.

Όμως και πάλι, δεν θα το σχολίαζα αυτό... Τόσο καταλαβαίνεις, τόσο κάνεις. Την καλύτερη απάντηση την δίνουν τα ίδια τα παιδιά: Σε γράφουν!!!

Οι κινήσεις σε στυλ ότι θα πλακώσεις στο ξύλο ένα παιδάκι ενώ είσαι ολόκληρος μαντράχαλος, το δε παιδάκι να φοβάται να πλησιάσει στην άκρη της πισίνας, κι εσύ να απλώνεις το χέρι να το φτάσεις, κι αυτό να τραβιέται πιο πίσω... ε αυτό αγγίζει στα όρια της γελοιότητας!!!

Φυσικά, πέραν της γελοιότητας, υπάρχει σοβαρό θέμα ικανότητας διαχείρισης θυμού, και επικινδυνότητας να είσαι σε επαφή και να εργάζεσαι με μικρά παιδιά.

Κάποτε, ένας άλλος προπονητής με την ίδια νοοτροπία, είχε κλείσει 10χρονα παιδάκια σε ένα δωμάτιο, και χτυπιόταν επί 20 λεπτά, φώναζε, έβριζε... Είχα γίνει έξαλλος!!! Ρώτησα το παιδί μου: Τι σας έλεγε? Δεν ξέρω μου απάντησε!!!

Το παιδί, επί 20 λεπτά, τον έγραφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Έπιασα κουβέντα με τον προπονητή, και του είπα πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη. Μου είπε πως τους φωνάζει επειδή τον γράφουν. Του εξήγησα πως τον γράφουν ακριβώς επειδή τους φωνάζει... Μου είπε τις ίδιες ακριβώς δικαιολογίες: Πως αυτός όταν ήταν στην ίδια ηλικία, έτρωγε και ξύλο!!!

Φυσικά δεν κατάλαβε... Εάν μπορούσε να καταλάβει, θα το είχε κάνει προ πολλού. Ο κόσμος προχωράει. Τα σκυλιά κάποτε τα έδερναν και τα έδεναν για να μάθουν... Τώρα εκπαιδεύονται με την θετική επιβράβευση. Δεν γίνεται να εκπαιδεύεις έναν σκύλο με θετική επιβράβευση, και οι άνθρωποι να μαθαίνουν με φωνές, με βρισιές και με απειλές!!!

Ξέρω ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Είσαι πεπεισμένος ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι απαράδεκτη. Κι όμως, είναι. Αφού δεν στα λένε οι γονείς, γιατί σε γλύφουν για να παίξουν τα παιδάκια τους, ας στα πω εγώ, που είμαι "ξένος".

-----

Λες και ξαναλες πως εάν παίζει το παιδί σου ανέχεσαι τις φωνές, ενώ αλλιώς όχι. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως το είδος μας δεν είναι ρομποτ που όλοι είμαστε ίδιοι. Κάποιοι λοιπόν, πιθανόν να κάνουν αυτό που λες. Δεν είναι όμως ασφαλές το συμπέρασμα σου.

Κάποιοι ανέχονται τα πάντα, όσο θεωρούν ότι τους συμφέρει αυτό. Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Πάρα πολλές φορές έχω πάει κόντρα στο συμφέρον μου, γιατί θεωρούσα λάθος αυτό που συνέβαινε.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως ο προπονητής σε μικρές-τρυφερές ηλικίες θα έπρεπε να αξιολογείται από κάποιους αρμόδιους εάν είναι κατάλληλος χαρακτήρας για να εργάζεται με μικρά παιδιά, και να έχει βασικές παιδαγωγικές γνώσεις και ικανότητες.

-------------

Ξαναρωτάω για πολλοστή φορά: Είναι μάθημα ανδρισμού στα παιδάκια, να ξεσκίζουν και να γεμίζουν με χλεμπόνες μια μπλούζα στα αποδυτήρια?

Τα παιδιά που δήθεν πείραξαν τα παιδιά σας και τα πράγματα τους, ήταν στην πισίνα, οι δε γονείς τους στην εξέδρα. Γιατί δεν μας φωνάξατε? Γιατί δεν κάνατε το παραμικρό θέμα?

Εμείς, όταν αντιληφθήκαμε τι κάνατε, είχατε από ώρα φύγει...

Ούτε ψεύτης είμαι εγώ, ούτε κρύβομαι...

Όποιος θεωρεί πως είμαι ψεύτης, ας έρθει σαν άντρας να μου ζητήσει τον λόγο για τα ψέμματα που υποτίθεται πως λέω. Ούτε μίλησα ποτέ για τον εαυτό μου, σε τρίτο πρόσωπο λες και δεν είμαι εγώ αυτός που μιλάει για μένα.

Καλημέρα σας!

amanAM είπε...

ΥΓ.

Αυτός που μου κάνει μάθημα ανδρισμού μέσω ίντερνετ, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο με κρυφά στοιχεία, τι είναι?

ΑΝΤΡΑΣ?

Ε ρε τι μαθαίνουμε την σήμερον ημέρα!!!

plou είπε...

Επειδη αυτα που λες για τις εμπειριες σου ειναι μυθοπλασια απο το μυαλο σου και δεν εχουν γινει ποτε δεν στεκουν κιολας.Θα ειχες 2 ζωες και 15 παιδια.Ουτε ο Αισωπος δεν εχει πει τοσα ''καποτε''.
Απαραδεκτος ξεαπαραδεκτος δεν ειναι δικη σου δουλεια να τον κρινεις.
Και ακομα περισσοτερο να τον χαρακτηριζεις δημοσιως.
Κρατα το για τον εαυτο σου.Ο καθενας μπορει να σε βριζει.Εαν σου αρεσει εσενα προβλημα σου.Σε αλλους ομως οχι.Εαν θελεις οτιδηποτε να το πεις στην μουρη του .Αλλιως υπαρχουν και συνεπειες μεσα στο γραμμα του νομου παντα.
Και επειδη σου ειπα οτι τα γραπτα μενουν ανθρωπος που γλυφει τωρα εκει που εφτυνε πριν ειναι αναξιος λογου.

Ελπιζω να μην ασχοληθω ξανα μαζι σου.

plou είπε...

Ειδαμε και σενα τι αντρακλας εισαι !!
Μια γυναικα σε εβαλε στην θεση σου.
Ξερω ειναι δυσκολο να εισαι μαγκας της εξεδρας .Το δυσκολο ειναι να κανεις αυτα που λες.
Πηγαινε λοιπον αντρακλα να κανεις πραξη τα λογια σου.Μεχρι τοτε βουλο.
Ετσι για να ερθεις και στην θεση του αλλου.

amanAM είπε...

Εξακολουθείς να με μπερδεύεις, τι είναι και τι δεν είναι ανδρισμός.

Στον δικό μου τόπο, ανδρισμός δεν είναι να τσακώνεσαι με μια γυναικούλα.

Στον δικό σου, προφανώς είναι.

Που έφτυνα και που γλύφω? Δεν καταλαβαίνω...

Δεν έχω 15 παιδιά. Μόνο 5. Παρόλα αυτά, κοντά έπεσες...

ΥΓ. Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα. Ξεκαθάρισε μου τι γλύφω και τι έφτυνα, δεν καταλαβαίνω τι λες.

amanAM είπε...

ΥΓ. Δεν θα απολογηθώ σε σένα, γιατί έχω κάνει πολλά πράγματα στην ζωή μου. Πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Ίσως μια μέρα, ανακαλύψεις πως η ζωή είναι ωραία, και υπάρχουν πολλά πράγματα για να ασχολείσαι.

Δεν πέρασα την ζωή μου μπροστά σε μια τηλεόραση, ούτε πάνω από ένα πληκτρολόγιο. Έζησα, και εξακολουθώ να ζω.

amanAM είπε...

ΥΓ2. Εάν ασχολείσαι τόσο με όσους είναι ανάξιοι λόγου, τότε πόσο ασχολείσαι άραγε με όσους αξίζουν κάτι?

amanAM είπε...

ΥΓ3. Ακόμα περιμένω μια ρημαδοαπάντηση, γιατί δεν ήρθατε στις κερκίδες να παραπονεθείτε, όσαν υποτίθεται ότι διαπιστώσατε ότι τα παιδιά του Πανιωνίου πείραξαν τα παιδιά σας ή τα πράγματα τους.

Τα παιδιά και ο προπονητής τους, ήταν στην πισίνα. Γιατί δεν πήγατε να μιλήσετε σε αυτούς, αλλά επιδοθήκατε στο να ξεσκίσετε την μπλούζα και να την γεμίσετε χλεμπόνες.

Τέτοια μαγκιά και τέτοιο ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ, δεν αντέχεται...

Στην διάθεση σας, για όσες συνέπειες όποιου νόμου. Τότε δεν μπορεί, θα αναγκαστείτε να αποκαλυφτείτε, ανώνυμα δεν γίνεται αυτό.

amanAM είπε...

Βασίλη, έχεις καλπάζουσα φαντασία, και αυτό έχει αποδειχτεί και παλιότερα.

Μίλησες για λάβαρα μετά από τις υποτιθέμενες ζημιές. Δεν θα έπρεπε να είσαι Φυσικός, Συγγραφέας Επιστημονικής φαντασίας θα έπρεπε να γίνεις.

Ο Χρηστάκης, είναι ένα ήσυχο παιδάκι, ντροπαλό, ούτε μιλάει, ούτε λαλάει...

Ο Χρηστάκης ήρθε στο κολυμβητήριο, λίγο πριν την έναρξη του δικού μας παιχνιδιού.

Αποκλείεται ο Χρηστάκης να έκανε όλα όσα η καλπάζουζα φαντασία σου έχει γράψει, ούτε μια στο εκατομμύριο.

Εδώ έχουμε ένα γεγονός. Αντί να απολογείσαι γι αυτό, φτιάχνετε σενάρια για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Το γεγονός είναι ότι τα παιδιά σας σκόρπισαν τα πράγματα του Χρηστάκη, και έσκισαν την μπλούζα του, και την γέμισαν χλεμπόνες.

amanAM είπε...

Ρε, τι γίνεται εδώ?
Σήμερα έλαβα διαφημιστικό email για gay διακοπές.

Ελάτε, πείτε την αλήθεια... Εσείς με δώσατε?

Πρώτη φορά μου ήρθε τέτοιο email!!!

:-)

plou είπε...

Για το τι εγινε ,σαν επιβεβαιωση ηταν τα παιδια της ομαδας του ΠΑΟ που ειδαν πως ηταν τα αποδυτηρια μετα τον αγωνα.Παει αυτο!

Για το τι εγινε ρωτηστε τα.Εαν σας πουνε και παλι τιποτα ποιος ο λογος να το λεγανε και τοτε.Παει και αυτο.

Για το αντριλικι γιατι το πας απο δω το πας απο κει και δεν απαντας τα πραγματα ειναι απλα.
Οταν πετας το γαντι πρεπει ή να το συνεχισεις ή να κανεις πισω.Επομενως ειτε κανεις πραξη αυτα που λες και σε χαιρομαστε ολοι ειτε παραδεχεσαι οτι δεν γινεται να κανω αυτο που ειπα , ημουν υπερβολικος και τερμα.Ελπιζω να μην το παιξεις τρελα και δεν καταλαβαινεις για πιο πραγμα μιλαω.

Ειναι πραγματι σπαστικο να μην ξερεις ποιος μιλαει πισω απο το πληκτρολογιο .Το θεμα ειναι αυτο ή το οτι ''μιλας'' πολυ και εισαι φανφαρας.

Oσο για το γλυφεις εκει που εφτυνες δες αναφορες σου για το πολο του Πανιωνιου παλιοτερα.

amanAM είπε...

Επειδή έχει ξεπεραστεί κάθε όριο γελοιότητας, κι επειδή απάντηση δεν παίρνω παρά μυθοπλασίες, υπεκφυγές και λασπολογίες αντί για συγνώμες, κι επειδή αρνούμαι να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα πίτουρα, γιατί στο τέλος θα με φάνε οι κότες, το θέμα κλειδώνει εδώ.

Ο τίτλος πιο κάτω κι από τον πάτο, επιβεβαιώθηκε και από τα σχόλια.

Εάν υπήρχε έστω και ένα σοβαρό επιχείρημα, θα είχε προ πολλού ειπωθεί.

Αρνούμαι να συνεχίσω να ασχολούμαι με το θέμα. Εύχομαι κι ελπίζω κάποιοι να βάλουν μυαλό από όλα αυτά.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερα, παρά να δημοσιοποιώ αυτά που σκέφτομαι. Από κει και πέρα, ο καθένας πράττει κατά συνείδησιν.

Απλώς να συμπληρώσω πως ο/η Πανθερ είχε δίκιο, είχα καταλάβει λάθος στο θέμα πόσα παιδάκια έφυγαν από τον Πανιώνιο για να πάνε στον Παναθηναϊκό. Είχα ήδη πει πως πιθανόν να έκανα λάθος, άλλωστε από φήμες το είχα ακούσει, δεν είχα δικιά μου αντίληψη.

amanAM είπε...

Είμαι Πανιώνιος από την εφηβική μου ηλικία.

Σε αυτό το προσωπικό μπλογκ, κατά κύριο λόγο γράφω όλα όσα σκέφτομαι και ακούω σχετικά με τον Πανιώνιο.

Το μπλογκ σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις θέσεις του Πανιωνίου, και δεν είναι δημοσιογραφικό ή ειδησεογραφικό.

Όταν έχω κάτι να κρίνω θετικά, ή να το κατακρίνω επειδή έτσι νομίζω, ούτε γλύφω, ούτε φτύνω. Γράφω μια γνώμη, την γνώμη μου.

Άλλοι είναι αυτοί που γλύφουν ή φτύνουν, και προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

amanAM είπε...

http://panionios-gr.blogspot.com/2011/02/2.html