Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΝΟ Καλαμακίου 14-12

Η αντρική ομάδα του ΝΟ Καλαμακίου, ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την αντίστοιχη ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ. Η ενασχόληση μου με τον ΝΟΚ τελειώνει κάπου εδώ, αφού δεν μπορώ να πω πως είχα και κάποια ιδιαίτερη πρεμούρα με την ομαδούλα αυτήν. Λόγω ότι γυμναζόταν εκεί ο γιος μου, ασχολήθηκα μαζί τους. 

Προφανώς η αντρική ομάδα κάπου έχει βολευτεί και γυμνάζεται. Γιατί το κολυμβητήριο είναι κλειστό από τις 15 Δεκεμβρίου, επειδή ο δήμαρχος δεν έχει πληρώσει για την θέρμανση του κολυμβητηρίου.

Είχα εκτιμήσει ιδιαίτερα τον προπονητή της αντρικής ομάδας, τον Αλέκο Βάσσο που παλιά συνεργάστηκε και με τον Πανιώνιο, καθώς και τον Χριστόφορο και τον Ανδρόνικο, τους προπονητές του παιδικού και του εφηβικού τμήματος. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τα επώνυμα τους.

Είναι απαράδεκτο και εγκληματικό, τόσος κόπος από πλευράς των προπονητών, και τόση προσπάθεια από πλευράς των παιδιών, να καταλήγουν στα σκουπίδια εξ αιτίας του Δημάρχου.

Εχθές, ο γιόκας μου έπαιξε για πρώτη φορά με τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες του Πανιωνίου, κατά των αντίστοιχων μικρών του Ποσειδώνα Ιλισίων. Η ποιοτική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας, είναι προφανής. Καμία σχέση με όσα έβλεπα στον ΝΟΚ. Οι πιτσιρικάδες έχουν τσαγανό, έχουν ταλέντο, παίζουν δυνατά και ωραία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ περήφανος.

Σημειωτέον,  κάτι ναυαγοσώστες (για το κοινό που δεν πηγαίνει εδώ και ένα μήνα), κάτι δημοτικοί υπάλληλοι κλπ, πληρώνονται τον μισθό τους, για να κάααααααααααθονται στο κλεισμένο (εκτός λειτουργίας) κολυμβητήριο του Αλίμου, και να ξύνουν πατσές!

4 σχόλια:

amanAM είπε...

Εχθές, 2 παιδάκια που πήγαιναν κι αυτά στο Καλαμάκι, κατέληξαν στον Πανιώνιο.

Ο ένας εξ αυτών είναι 9χρονος τερματοφύλακας, που έλειπε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Στους 2001 δεν είχαμε τέρμα.

Το κολυμβητήριο Καλαμακίου (Αλίμου) παραμένει κλειστό, εκτός λειτουργίας από τις 15/12/2010.

Ο Δήμαρχος κύριος Ορφανός και η δημοτική σύμβουλος-υπεύθυνη κολυμβητηρίου κυρία Δήμητρα-Μιμή Κλεώπα, μπορούν να είναι πολύ περήφανοι.

amanAM είπε...

12/1/2011, ακόμα εκτός λειτουργίας το κολυμβητήριο.

Εχθές το απόγευμα, μου είπανε πως ακόμα και εάν πάρουνε πετρέλαιο, θέλει πολλές μέρες για να ξεκινήσει η λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Από Φλεβάρη και βλέπουμε...

amanAM είπε...

Την ώρα που ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος είναι στο κρατητήριο, γιατί αγωνίστηκε για το αυτονόητο, ο δήμαρχος Αλίμου Ορφανός, κονομάει από το αυθαίρετο και παράνομο αναψυκτήριο του κολυμβητηρίου, αναψυκτήριο-night club, ενώ κρατάει κλειστό το κολυμβητήριο για λόγους οικονομίας...

Πως γίνεται να λειτουργεί εδώ και ένα μήνα, ένα αναψυκτήριο ενός κλεισμένου κολυμβητηρίου?

amanAM είπε...

update:

Οι πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχουν ελπίδες να δουλέψει ξανά το κολυμβητήριο πριν πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου από το ΔΝΤ.

Όσα λεφτά μαζεύουν οι Εφορίες, τα Τελωνεία, και το κράτος γενικότερα (με άμεσους και έμμεσους φόρους κλπ), καταλήγει σε ένα σακούλι που το φυλάνε για να πληρωθούν οι δανειστές, για να δείξει η κυβέρνηση πόσο καλά τα καταφέρνει, μέχρι να πάρει το επόμενο πακέτο.

(Όχι πετρέλαιο πριν τον Μάρτη λοιπόν...)

Φυσικό είναι να παρουσιάζει ότι καταφέρνει κάτι, αφού δεν πληρώνει καμία υποχρέωση, όλα έχουν παραλύσει και καταρρέουν σαν ντόμινο...

Μόνο η μάσα των ιδίων συνεχίζεται!!!

Μόλις φάνε και τα τελευταία, τότε θα χρεοκοπήσουμε και επισήμως.

Η όλη ιστορία, μοιάζει σαν ένα σπίτι/μια οικογένεια, που αδυνατεί να πληρώσει τα δάνεια και τις πιστωτικές στις Τράπεζες.

Για να πάρουν το επόμενο δάνειο, αγοράζουν μόνο βερεσέ απ τον μπακάλη και τον μανάβη, αφήνουν απλήρωτο το ενοίκιο του σπιτιού, τα σχολεία, κλπ, κι έτσι δείχνουν στην Τράπεζα πως... έχει βελτιωθεί η πιστοληπτική τους ικανότητα και η ικανότητα να αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς την Τράπεζα, μέχρι να πάρουν κι άλλο δάνειο!!!

Είναι θέμα χρόνου, να καταρρεύσει ο πύργος με τα τραπουλόχαρτα της Οικονομίας μας.

Μέχρι τότε, μας κρατάνε ήσυχους, για να δείξουν έξω πως δεν είμαστε Αίγυπτος ή Μαρόκο, πως έχουν αυτοί τον έλεγχο.

Από Απρίλη-Μάη φοβάμαι πως πάμε για μεγάλες εξελίξεις, αφού μετά από εκεί, δεν θα έχουν πολλά να περιμένουν...

4/2/2010
Αντώνης