Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

o αθλητικός εισαγγελέας

Εξηγήσεις ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα κληθεί να δώσει ο Κώστας Μήτρογλου. http://www.sport-fm.gr/article/454942

Σχόλιο: Συγχαρητήρια κύριε αθλητικέ εισαγγελεύ!!!

Πράγματι, ο χώρος του αθλητισμού πρέπει να καθαρίσει από ανθρώπους που επιδεικνύουν το μαγιό τους την ώρα των πανηγυρισμών! Θα πρότεινα να τιμωρηθεί παραδειγματικά αυτό το παλιόπαιδο ο Μήτρογλου. 
3 γκολ σε 2 αγώνες, δεν είναι ασήμαντο έγκλημα.

Και πούσαι, αφού καθαρίσεις την κόπρο του Αυγεία, εάν προκάμεις, ίσως θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με τα λιγότερο σημαντικά, όπως οι εμπρηστικές δηλώσεις διαφόρων παραγόντων, με τα στημένα παιχνίδια, μς τις στημένες διαιτησίες, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τις μαύρες τρύπες, τις υπερτιμολογήσεις, τα μηδενικά συμβόλαια, και άλλα πολλά...


Καταλαβαίνω, πρώτη προτεραιότητα είναι ο Μήτρογλου, αλλά μόλις τελειώσεις με αυτόν, εάν δεν είσαι πολύ κουρασμένος και εξουθενωμένος, ασχολήσου και με αυτά που σου λέω εγώ...


Αυτόν τον απίθανο τον μοντελοπνίχτη, που έφτυσε τον δημοσιογράφο κατάμουτρα, έβαλε μπράβους να δείρουν κόσμο και κοσμάκη για πολλοστή φορά, άραγε θα τον καλέσεις ποτέ?


ΥΓ. Στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γεωργιανός αριστερός μπακ, Ντάτο Κβιρκβέλια, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. 
http://www.sport-fm.gr/article/455004

7 σχόλια:

zamis είπε...

Ξεφτιλες...

amanAM είπε...

Υποκρισία και Φαρισαϊσμός!!!

Πάλι καλά που δεν είχε καλέσει ο εισαγγελέας και τον Μπάλαμπαν, όταν έκανε σεξουαλική παρενόχληση στο σημαιάκι του κόρνερ, τότε στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλα!!!

Είναι χαζό να φορτώνεται κάρτες ο Μήτρογλου, και πρέπει να κόψει την συνήθεια να τιμωρείται μετά από κάθε γκολ, αλλά... προτιμάω να βλέπω το σώβρακο του, παρά την μάπα του Κάκου να σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι.

amanAM είπε...

@Κώστα Μήτρογλου

Κώστα, εάν ξεβρακώθηκες γιατί θέλησες να τέρψεις τα μάτια μου, έχοντας ζηλέψει τα σχόλια μου για τον επόπτη, ένα θέλω να σου πω:

Πλάκα έκανα, δεν φτιάχνομαι με αντρικούς κώλους!!!

Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες, αλλά προτιμάω τις τσηρ λήντερς...

Georgios είπε...

Μάλιστα. Αυτό θα πη ανεξάρτητη δικαιοσύνη.Πάντως το βρακί του Μήτρογλου ήταν καθαρό εν αντιθέσει με τα βρακιά των διαιτητών οι οποίοι ,κατά ρήσιν Σαραβάκου,"Παίζουν χεσμένοι".
κάκο με την καράφλα που έχεις βάλε ένα πούρο στο στόμα αντί γιά σφυρίχτρα.Ετσι κι' αλλιώς σαν κώλος είσαι, να φαίνεται και η .......κουράδα από πάνω και από κάτω!!!!!!!!!!!!

amanAM είπε...

Ποτέ δεν αμφέβαλλα για την δημιουργική φαντασία και την καλλιτεχνική φύση του Έλληνα.

Γεώργιε, έσκισες!!!

:-)

Georgios είπε...

Μακάρι να σκισουμε έτσι και την Κυριακή

amanAM είπε...

Είμαι αισιόδοξος, ακριβώς γιατί όλοι (παίκτες, προπονητής, οπαδοί) ξέρουμε πως είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Όταν θα πιστέψουμε πως μάλλον την γλυτώσαμε, και πως το επόμενο παιχνίδι ε, τόχουμε, τότε... θα τόχουμε χάσει!!!