Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ανκοινώθηκε ο Σβέρκος

Ο Σβέρκος έρχεται σαν δανεικός, για έξη μήνες. Ο παίκτης έχει κάθε λόγο να ξεσκιστεί  προκειμένου να δείξει τι αξίζει, ώστε να παραμείνει σε εμάς ή να τον "αρπάξουν" άλλες Ελληνικές ομάδες. Καμία σχέση με τα 3ετή συμβόλαια με το καλημέρα, που μας γέμισε με μια στρατιά από "δημοσίους υπαλλήλους".
Το ίδιο ισχύει και για τον Μήτρογλου. Έχει κάθε λόγο να αποδείξει στην πράξη, πως κακώς δεν τον υπολόγιζε ο προπονητής του στον Ολυμπιακό. Το μέλλον του Μήτρογλου εξαρτάται από την απόδοση του σε εμάς.
Ο Κουμορτζί που παρέμεινε τελικά, θα πρέπει και αυτός να δείξει ότι αξίζει για να πάει παρακάτω.

Όλες αυτές οι κινήσεις είναι λογικές. Ο προπονητής της ομάδας μας, θα πρέπει να προσέξει να μην θέλει ο κάθε παίκτης μια μπάλα ο καθένας για τον εαυτό του, για να αναδειχτεί ο ίδιος, ασχέτως αποτελέσματος.

Η είδηση:

"Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Βάσλαβ Σβέρκος.
Ο διεθνής Τσέχος επιθετικός θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σοσώ για 6 μήνες, με option αγοράς από τον Πανιώνιο.
Αύριο, Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί σε ισχύ συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: