Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ιδού ο ένοχος!

Την ώρα που ο Πανιώνιος έχει κληθεί να απολογηθεί (και προφανώς θα τιμωρηθεί) για την συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Άρη στο (πρώην) Χαριλάου, ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί για το ότι ένα κέρμα πέτυχε στο κεφάλι και έριξε για αρκετά λεπτά στο χορτάρι σχεδόν αναίσθητο τον επόπτη, στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.


Η  είδηση το λέει με σαφήνεια: Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για πιθανή τιμωρία της έδρας για το κέρμα που χτύπησε τον βοηθό διαιτητή Τρύφωνα. Στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Τριτσώνης ανέφερε πως έπεσε ένα μικροαντικείμενο χωρίς να τραυματιστεί ο βοηθός και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς προβλήματα. http://www.sport-fm.gr/article/453950

Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού. Πριν ξεκινήσει καλά καλά, στο πρώτο ή στο δεύτερο σφύριγμα του διαιτητή,  θα ακουστεί το γνωστό σύνθημα (σφύρα καλά "κυρίας" γιε), ενώ στο πρώτο πλάγιο ή κόρνερ από την μεριά της θύρας 3, μπαλάκια, νερά, κροτίδες ή καρότα, θα εκτοξευτούν προς τον επόπτη και τον όποιον παίκτη του Παναθλιακού πλησιάσει εκεί για να κάνει την εκτέλεση του πλαγίου ή του κόρνερ. Πιθανόν κάποιοι από την εξέδρα, να θυμηθούν και την μητρική τους γλώσσα, και θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τον Σισέ στην  γλώσσα των μαϊμούδων.

Έτσι θα ανακαλύψει για άλλη μια φορά όλο το Πανελλήνιο πως το πρόβλημα της βίας είναι πολύ σοβαρό, και πως πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα, ο δε ένοχος της βίας και του ρατσισμού θα είναι προφανής: Ο Πανιώνιος!

Κάνω έκκληση προς όλους, μην βοηθήσετε με τις ενέργειες σας να χάσει η ομάδας μας κι άλλους οικονομικούς πόρους (πληρώνοντας πρόστιμα), και να μην οπλίσετε τους εχθρούς μας να τιμωρήσουν το γήπεδο μας. Μόνο συνθήματα υποστήριξης και χειροκρότημα σε όλους τους παίκτες που παίζουν στην ομάδα μας. Ο Πανιώνιος μας χρειάζεται όλους. Να τον βοηθήσουμε, όχι να τον καταδικάσουμε μόνοι μας.

Απορία: Πόσοι ήταν οι οπαδοί στο Χαριλάου, και τι ακριβώς έκαναν? Πανηγύρισαν τα 2 γκολ?
Παράκληση: Μην χτυπάτε τους επόπτες! Τις γυναίκες και τους επόπτες, μόνο με λουλούδια τους χτυπάνε... 
Σαλεύουν σαν τα χέλια μπροστά στα αχόρταγα μάτια μας, προβάλλοντας τους σφριγηλούς τους γλουτούς, φορώντας σέξυ σορτσάκια, και εσείς τους πετάτε κέρματα και άλλα αντικείμενα? Ντοπή σας!!! Οι επόπτες είναι για άλλα κόλπα...

ΥΓ. Θυμάστε πόσα και πόσα ειπώθηκαν για το "δολοφονικό" φάουλ του Μανώλη του Σκούφαλη σε παιχνίδι εναντίον του γαύρου (εάν δεν κάνω λάθος)... Έκτοτε, προφανώς δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί τέτοιο "δολοφονικό" φάουλ, διότι δεν ξανάκουσα τόσα λογύδρια και υστερίες κατά άλλου παίκτη. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Στον λαιμό τους καθόμαστε.

6 σχόλια:

vyruss είπε...

Μην ξεχνάμε και τον "προκλητικότατο" πανηγυρισμό του Σκούφαλη στο γκολ που έβαλε στα κοτόπουλα. Τον αλήτη, ακούς να πανηγυρίσει που έβαλε γκολ..!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πάντως αθωωθήκαμε!
Ουσιαστικά απ' ό,τι έμαθα, δέν είχε γίνει τίποτα από τους οπαδούς μας. Μιά παρεξήγηση ήταν...

amanAM είπε...

Τις τελευταίες ημέρες, τρέχω σαν τον Βέγγο... Ου μπλέξεις, έλεγε και ξανάλεγε η μάνα μου. Εγώ την είχα πάρει σοβαρά υπ όψιν μου, την συμβουλή της, αλλά... έχασα τον έλεγχο και έμπλεξα!!!

Η ομορφιά της ζωής (κατά την γνώμη μου) είναι το γέλιο ενός μικρού παιδιού, είναι ένα ηλιοβασίλεμα που το παρακολούθησες να συμβαίνει, είναι ο ήχος της θάλασσας, ο αέρας που φυσάει στο πρόσωπο σου, το νερό της βροχής, ο ήλιος που σε ζεσταίνει...

Παρόλα αυτά, εγώ ασχολούμαι με τις αθροίσεις, στα χοντρά λογιστικά βιβλία.

br fun_atic είπε...

Εύκολο!!! Βρες τρόπο να τους αδειάσεις τα ταμεία, φύγε στη Βραζιλία και πίνε καϊπιρίνια παρέα με μουλάτες παίκτριες του μπιτς βόλει. Στο ηλιοβασίλεμα εννοείται!!!

amanAM είπε...

Αυτή μάλιστα, αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα!!!

Κατά τα άλλα... την Κυριακή θα πρέπει να βολευτώ με αυτόν τον αντισεξουαλικό, τον Κάκο. Δεν σφύριξε άσχημα με την Ξάνθη, αλλά όλα πήγαν στραβά... Άραγε εάν δεν ήτανε 0-2 από νωρίς, τι θα σΦύριζε? Ο Θεός και η ψυχή του!!!

-----------

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης μεταξύ Πανιωνίου και του Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84808#ixzz1BeRemqew

amanAM είπε...

Μιας και όλοι θα θεωρήσουν πως ο Μαρινάκης και ο Μήτρογλου θα είναι αυτοί που έσωσαν τελικά τον Πανιώνιο, εάν τελικά σωθούμε, θα πρότεινα τα εξής:

Να μας δανείσουν και τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, και τον Αβραάμ, τον Χολέμπας ίσως (γιατί δεν τον πολυχρησιμοποιούν) και ότι άλλο έχουν ευχαρίστηση τέλος πάντων. Και Φετβατζίδη παίρνω με ευχαρίστηση!!!

Έτσι, και θα σωθούμε σίγουρα, και θα ξέρουμε κι εμείς ποιόν να ευχαριστήσουμε, χωρίς να αμφιβάλλουμε για το εάν είμαστε, ή εάν δεν είμαστε παράρτημα.

Του χρόνου, για να μην ταλαιπωρούμαι ψυχολογικά, θα πάρω κατ ευθείαν διαρκείας στο Καραϊσκάκη.