Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ζήτησα συγνώμη από τα παιδιά μου

...που έβαλα το χεράκι μου και τα έκανα Πανιώνια!

Δεν μπορούσα να τα δω να καταντήσουν Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί ή Αεκτζήδες. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα γειτονιάς με μεγάλη ιστορία, δεν περιμένεις να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά, όχι και τέτοια χάλια μέσα και έξω από το γήπεδο.

Πέραν του πάντα φιλότιμου Κοντοέ που κάνει ότι μπορεί, ο πιο διακριθείς παίχτης ήταν ο Όμο, που μπήκε στο μισάωρο σαν αλλαγή γιατί ο Σάμαρης μάλλον την είδε μάγκας κι αυτός, και δεν έπαιρνε τα πόδια του!!!
Λίγο μετά έγινε αλλαγή και ο Κούκετς, μπήκε στην θέση του ο Σκούρτης, αλλά είναι μάλλον προφανές ότι το παιδί δεν μπορεί, ο Κούκετς κάτι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει.

'Οταν χάνεις 0-2 από την Ξάνθη, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ουσιαστικά με 3 αντεπιθέσεις φάγαμε 2 γκολ, διότι δεν έπαιζε ο Μάχο να κρατήσει το σκορ (το πρώτο γκολ το έπνιξε ο Μπέλιτς που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα να διώξει την μπάλα που πέρασε 10 πόντους δίπλα από το πόδι του, στο δε δεύτερο ήταν εκτός θέσης και ο επιθετικός της Ξάνθης τον κρέμασε σαν σε προπόνηση), τότε δεν μένει ούτε ψυχολογία, ούτε διάθεση.

Δεν ξέρω τι περίμενε άραγε ο Κουμορτζί? Να τον αποθεώσουμε που πάει στον Γαύρο?
Ποιά είναι η προσφορά του, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο? Ποιά είναι η προσφορά του παίκτη αυτού φέτος?

Όμως ούτε και αυτό στέκει, να βρίζουν οι οπαδοί τους παίκτες επί μια ώρα... 

Δεν είναι αυτό το ατελείωτο βρισίδι ο Πανιώνιος, δεν είναι αυτό που με έκανε να θέλω τα παιδιά μου να γίνουν Πανιωνιάκια...

Όποιος δεν αντέχει να βλέπει την ομάδα αυτή, ας κάτσει σπίτι του.  Δεν έχει νόημα να έρχεται στο γήπεδο να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Πιο νωρίς, είχα πάει να παρακολουθήσω βόλεϊ, Πανιώνιο ΑΕΚ στις γυναίκες, και χάσαμε 1-3 στο κατάμεστο από ΑΕΚτζήδες κλειστό, που μας βρίζανε επί μιάμιση ώρα... Είναι μεγάλη ντροπή να παίζει μια ομάδα μέσα στην Νέα Σμύρνη, και να είναι 30-40 άτομα (κυρίως γυναικόπαιδα) με τον Πανιώνιο, και 250-300 ΑΕΚτζήδες της Ορίτζιναλ ετοιμοπόλεμοι και αγριεμένοι.

Άντε κύριε Βεντούρη, πούλα κάνα δυο παίκτες ακόμα, και μην πάρεις ανταλλάγματα τώρα, θα τα χρειαστούμε του χρόνου στην βήτα εθνική. Φίλοι που διαβάζετε το μπλογκ, ας το χωνέψουμε όσο είναι καιρός, όσο πιο πολύ αργούμε να το συνειδητοποιήσουμε, τόσο πιο πολύ θα μας πονέσει: Είμαστε η δεύτερη ομάδα μετά την Λάρισα που πέφτουμε σίγουρα. Τελειώσαμε.

Καληνύχτα

10 σχόλια:

vyruss είπε...

Μόνο μία διόρθωση: Όσο κι αν προσπάθησε να φύγει έγκαιρα για να μη συνδεθεί το όνομά του με αυτόν, ο υποβιβασμός αυτός είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ δώρο του φίλτατου Τσακίρη και όχι του κου. Βεντούρη.

dimosthenis είπε...

Όσο κι αν δέχομαι την άποψή σου για την ευθύνη Τσακίρη δεν μπορώ να αγνοήσω την ολιγωρία Βεντούρη και των συν αυτώ. Ξέρω να πουλάω ή μήπως "ξεπουλάω" δεν ξέρω να αγοράσω να ενισχύσω. Παίξαμε ήδη δυο αγωνιστικές στον πρώτο γύρο ούτε ένας δεν ενίσχυσε την ομάδα ούτε ένας. Τι περιμένουμε να έρθει βοήθεια από τον ουρανό. Μ' αυτούς τους παίχτες δε σκοράρεις ούτε κατά λάθος. Εμείς δεν έχουμε ούτε ΔΣ της ΠΑΕ. Αύριο αν δεν ανακοινώσει 2-3 παίχτες καλύτερα να μη βγει να πει τίποτα. Βαρεθήκαμε να ακούμε αέρα κοπανιστό. Κάναμε όλες τις κωλοομάδες μάγκες στη Νέα Σμύρνη

Waspros Rebobas είπε...

O dimosthebis exei apoluto dikio...Ef oson ta provlhmata einai gnwsta mexri k sta syntrivania ths plateias,poia kinhsh egine gia na allaksei auto?Me to na poulame paixtes?????An avrio o Ventourhs pei gia la8h tou parel8ontos,8a einai la8os,gt ta la8h ta kseroume...Shmasia exei ti kanoun autoi gia na ta dior8wsoun.....

cdu είπε...

Αντώνη, η μάνα μου η μακαρίτισα, που ήταν Πειραιώτισα και Ολυμπιακός, γκρίνιαζε πάντα στον πατέρα μου ότι με έκανε Πανιώνιο και μιά ζωή στη στενοχώρια.

Ο Πανιώνιος σαν ιδέα, μου έδωσε πολλά και με διαμόρφωσε σαν άνθρωπο, αλλά και εγώ πριν ένα χρόνο περίπου σταμάτησα να προσπαθώ να κάνω το γιό μου Πανιώνιο.

Σε καταλαβαίνω.

panthers kastoria είπε...

o bentouris mas katastrefi re!!!!

amanAM είπε...

Αυτό που βλέπουμε, είναι καθαρά έργο Τσακίρη, αφού το ρόστερ και όλα τα προβλήματα που ζητούν λύση από εχθές (μην πω προχθές), είναι κληρονομιά που στο φινάλε δεν την ζήτησε ο Βεντούρης, θα μπορούσε απλώς να την αποποιηθεί, αλλά προς τιμήν του δεν το έκανε.

Πως να εκλέξει Δ.Σ. της ΠΑΕ και να ολοκληρώσει συμφωνίες, όταν οι μετοχές μεταβιβάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τελικά, και δεν ξέρουμε τι ταμείο και τι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις έχει παραλάβει στα χέρια του.

Άλλωστε, πόσα στελέχη έχει ο ερασιτέχνης, ικανά και έντιμα, ώστε να "ξοδέψει" από το περίσσευμα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ΠΑΕ?

Από την άλλη, πιθανόν να μην μπορεί να κάνει τίποτα, πριν πουλήσει και πιάσει λεφτά στα χέρια του.

Είμαστε έξω από τον χορό, και μπορούμε να πούμε πολλά τραγούδια. Το μόνο που ξέρω, είναι πως ο σωτήρας ο Λιανός, από ότι είπε ο ίδιος ήθελε να αναλάβει ο Τσακίρης όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το καλοκαίρι, για να πάρει αυτός την ΠΑΕ, και μετά θα έβλεπε τι θα έκανε... Εάν δεν μπορούσε ο Λιανός, που έχει τον τρόπο του, μπορεί ο Βεντούρης που δεν έχει την δυνατότητα και το ξέρουμε όλοι?

Δεν νομίζω πως το άνοιγμα να ήταν μόνο 500 χιλιάρικα ή 1 μύριο, γιατί θα το έβρισκε εύκολα ο Λιανός ή ο Βεντούρης από κάποια πώληση τύπου Μανιάτη. Γιατί να πουληθεί και ο Κούμο? Γιατί δεν έχει ήδη αγοραστεί κάποιος παίκτης που χρειαζόμαστε? Εμείς όλοι που αναρωτιόμαστε είμαστε οι έξυπνοι, ενώ ο Βεντούρης είναι τόσο μαλάκας και ενώ μπορεί, απλώς κάθεται και τα ξύνει? Δεν νομίζω. Δεν μπορεί. Κάτι άλλο συμβαίνει.

Εγώ πιστεύω πως είμαστε πολύ πιο μέσα από όσα ακούγονται. Θα δούμε. Εδώ θα είμαστε, και θα τα λέμε.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι λέγαμε πως εάν αναλάβει ο Ερασιτέχνης, όλοι θα βάλουμε πλάτη. Άραγε το ελάχιστο, να γραφτούμε μέλη, πόσοι το κάναμε από όσους κάνουμε κριτική?

Όλος αυτός ο κόσμος που έβριζε σήμερα, έστω 70 ή 100 ευρώ θα τα έδινε άραγε για τον Πανιώνιο? Αμφιβάλλω.

Με κουράσανε όλα αυτά, τους βαρέθηκα όλους.

Σήμερα, είχα τριγύρω μου 20-25 της ορίτζιναλ, και από πίσω μου άλλους 200-250 να βρίζουν τον Πανιώνιο, και εγώ άφησα την γυναίκα μου και τον 11χρονο και τον 9χρονο γιό μου να κάθονται δίπλα μου, και σε κάθε πόντο που κέρδιζαν οι γυναίκες του Πανιωνίου, χειροκροτούσα.

Εδώ "κινδύνεψα" να φάω ξύλο από Πανιώνιους, γιατί γράφω (πιθανόν) μαλακίες στο ίντερνετ, αν έτρωγα ξύλο από ΑΕΚτζήδες, τουλάχιστον θα αισθανόμουνα καλύτερα ότι το έφαγα από "εχθρούς". Και όμως, οι άνθρωποι αυτοί, δεν μας ενόχλησαν καθόλου, ακόμα και όταν τους βιντεοσκόπησα να βρίζουν τον Πανιώνιο μέσα στο γήπεδο μας!!!

Με κράξανε λίγο, αλλά... τους είπα πως βγάζω το πανό, και δεν αντέδρασαν περισσότερο.

Να πάνε αλλού να βρίσουνε όσοι δεν θέλουν να υποστηρίξουν τον Πανιώνιο. Άλλο να κάνουμε κριτική σε έναν μέθυσο που κατέστρεψε την προσωπική του ζωή κατ αρχάς, και μέσα σε όλα τα άλλα και τον Πανιώνιο, και άλλο να βρίζουμε εμείς τον Πανιώνιο καθώς και τους παίκτες του.

Σε εκτός έδρας ματς, τόσο βρισίδι δεν πρέπει να το τρώνε οι παίκτες μας.

Καλύτερα να παίζουμε με 500 φιλάθλους, παρά το σημερινό, από το 30 λεπτό γιούχα.

IWN1998 είπε...

Πάντως η συνέντευξη Βεντούρη αναβλήθηκε για τη Δευτέρα.

IWN1998 είπε...

Αντώνη εσύ πριν λίγες μέρες ανέβασες το Post με το τι έγινε στη Λάρισα που ο άνθρωπος τους έφτιαξε και γήπεδο. Εδώ τι περιμένουμε να γίνει όταν για πολλοστή φορά βλέπουμε το ίδιο σενάριο, με τους παίκτες να χάνουν με τον ίδιο τρόπο και να γίνονται ρόμπες από το Σουάνη;
Δυστυχώς αυτή είναι πανελληνίως η νοοτροπία της πλειονότητας των οπαδών. Αλλά επιτείνεται και από το ότι έγινε και γίνεται φέτος στην ΠΑΕ.
Και εν τέλει, αν θυμάμαι καλά, ο προπονητής είχε ζητήσει να μη φύγει κανένας πριν σιγουρευτούμε ποιοι μπορούν να έρθουν...Όποιος ανέτρεψε αυτήν την τακτική, ότι πιέσεις και αν δέχτηκε είτε από τους "δανειστές" είτε από το φίλο της Σάσας Μπάστα, έπραξε βλαπτικότατα για την ομάδα. Μπορούμε να περιμένουμε συμπεριφορές από τον όχλο υπό το κράτος τέτοιων κινήσεων και διαχειρίσεων;

amanAM είπε...

η συζήτηση να συνεχιστεί εδώ: http://panionios-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_300.html

amanAM είπε...

Ίωνα, σωστά τα λες.