Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Επρόκειτο να εκδράμω για πικ νικ σήμερα, αλλά η βροχή μας άλλαξε τα σχέδια.

Στις 7:00 το απόγευμα θα δω μπαλίτσα, παίζει η Μπαρτσελόνα εναντίον της Λεβάντε, θεωρητικά  εύκολο παιχνίδι, αλλά κρύβει κινδύνους με μεγαλύτερο τη φυσιολογική χαλάρωση που θα νοιώθουν οι παίκτες του Γκουαρντιόλα.

Την Τετάρτη έχουμε κρίσιμο αγώνα στον Βόλο. Ελπίζω πως το παιχνίδι αυτό θα είναι η αρχή μιας αγωνιστικής ανάστασης του Πανιωνίου.

Η χρονιά μου μπήκε πολύ καλά. Ήδη νίκησα το φλουρί στην βασιλόπιτα, κέρδισα και 55 ευρώ στο μπλακ τζακ που παίξαμε οικογενειακώς, είχα κοντά μου όλα τα παιδιά μου και παίξαμε διάφορα παιχνίδια (χαρτιά, θάρρος και αλήθεια, πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο, και άλλα), μαγειρέψαμε και φάγαμε κοτοπούλα γεμιστή αλλά Μάγγος, και γενικά πέρασα πολύ ωραία την πρώτη μέρα του 2011.

Μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει, θα ξεκαθαρίσουν ελπίζω κάποια πράγματα σε σχέση με τις μεταγραφές, με τις μετοχές, κλπ, και θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτήν την ιστορία τελικά.


2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Καλή χρονιά Αντώνη. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
Την μάδησες την οικογένεια!

amanAM είπε...

Μην φανταστείς, με μάρκες παίζαμε, όχι με λεφτά!!! Άλλωστε και με λεφτά να παίζαμε, δικά μου θα ήτανε, άρα... θα κέρδιζα από αυτά που θα είχα ήδη "χάσει"!!!