Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δεν ξέρω πια τι να πω!

 (updated Σάββατο 29/1 στις 8:30' το πρωί)

Πάει ο Χίκα, ο Αλβανός Κουτσιανικούλης που θάθελε να είναι ο Μαραντόνα της γείτονος χώρας, πάει και ο Παρτούζ με το βαρύγδουπο όνομα, του οποίου ούτε την φάτσα του δεν είδαμε, ούτε τα προσόντα...

Πως είναι η Μπαρτσελόνα Β?
Έτσι κι εμείς, γινόμαστε σιγά σιγά Ολυμπιακός Β!!!
Μετά τον Μήτρογλου και τον Σβέρκο, πήραμε και τον Γκαλίτσιο. 
Αυτόν τον Φετβατζίδη, να μην τον ψήσουμε λιγάκι κι αυτόν? Φέρτε και τον Φέτβα να γουστάρω με τρέλα!!! Αντικειμενικά, ο Πανιώνιος είναι μια πρώτης τάξεως ακαδημία. Έχουμε παράδοση: Μαύρος, Αναστόπουλος, Σαραβάκος, και πάει λέγοντας...

Δεν ξέρω εάν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι.
Ναι, το απίθανο ρόστερ που μάζεψε ο Κιντής έπρεπε να φύγει,  και αντιλαμβάνομαι πως στην παρούσα φάση (χωρίς οικονομική δύναμη) η συνεργασία με τον Ολυμπιακό μόνο καλό θα μας κάνει βραχυπρόθεσμα, αφού μάλλον θα την σώσει έτσι την χρονιά ο Βεντούρης, και δεν θα Απολλωνοποιηθούμε. Του χρόνου? Και για να πω την αμαρτία μου, μεταξύ 2 κακών, το μη χείρον βέλτιστον. Ο Μαρινάκης είναι πολύ καλύτερος από άλλους... Μπορεί και μακροπρόθεσμα να αποδειχθεί καλή η συνεργασία, δεν μπορώ εγώ να το κρίνω στην παρούσα φάση.

Σιγά σιγά, θα γεμίσουμε και με Γαύρους Νεοσμυρνιώτες οπαδούς, που θα έρχονται στο γήπεδο να βλέπουν τα δεύτερα τους να αγωνίζονται. Που να στέλνει ο Ολυμπιακός τους περισσευούμενους στην εξορία του Αδάμ? Σε Κέρκυρες, Κρήτες ή Σέρρες? Η Νέα Σμύρνη είναι κοντά, έχουμε και προπονητικό (όχι παίζουμε!), έχουμε και δικό τους προπονητή που θα τα φροντίσει τα παιδιά τους, όλα καλά λοιπόν...

Τον Νικοπολίδη μονάχα μην φέρετε: Θα δει τις τρύπες που σκάψαμε πέρυσι το καλοκαίρι, και θα μπει μέσα, στην ηλικία που βρίσκεται!!!

Εάν μάλιστα προσεχθεί λίγο το θέμα, και παίζουμε εντός όταν ο Ολυμπιακός θα παίζει εκτός, μπορούμε να παίζουμε ίσως και στο Καραϊσκάκη κάποια στιγμή, γιατί η Νέα Σμύρνη έχει και πρόβλημα παρκαρίσματος, δεν θα χωράει κιόλας πολλούς, άστα. 

Με τις πλάτες του Ολυμπιακού, μέχρι και γήπεδο χτίζουμε!!!

Δεν ξέρω τι να πω πια!!! Να χαίρομαι? Να κλαίω? Δεν ξέρω...
Ο Βεντούρης οδηγεί με ασφάλεια για την σωτηρία και την παραμονή, και εάν δείξουμε καλή διαγωγή και δεν τσαντιστεί ο Μαρινάκης, τότε μπορεί να μας βοηθήσει και του χρόνου. Αλλιώς τι? Να κάνουμε πειράματα? Να κινδυνέψουμε? Με ποιό ρόστερ θα παίζουμε, και με ποιό μπάτζετ χωρίς τις πλάτες του Μαρινάκη? Άλλωστε καραβοκύρης είναι κι αυτός, με ναυτική παράδοση (εμείς) οι Σμυρνιοί, μπορεί μια μέρα να αποδειχτεί πιο Πανιώνιος από άλλους, τους πράσινους λαγούς που παρατήσανε το καράβι ξυλάρμενο στην μέση της θύελλας...

Ευχαριστώ λοιπόν τον πρόεδρο μας τον κύριο Βεντούρη (προφανώς σε ρόλο που μέχρι πρότινος έπαιζε ο Κιντής), καθώς και τον νέο μας μεγαλομέτοχο (?) τον κύριο Μαρινάκη, που είναι προφανώς ο νέος Τσακίρης της ομάδας μας, έστω  και ανεπίσημα. Προσοχή στα σχόλια, μην τον στενοχωρήσουμε, και καταντήσει κι αυτός να πίνει για να μας ξεχάσει... Ας προσέχουμε τι λέμε. Είναι οι μέρες πονηρές!

Άλλο ένα θετικό, είναι πως επιτέλους είμαστε με το ένα πόδι μέσα στο ΠΟΚ, την ώρα που την ΑΕΚ όπου νάναι θα την πετάξουνε εκτός. Τώρα είναι η ώρα να γίνουμε εμείς κατεστημένο, και που θα πάει, θα έρθουν και οι καλύτερες διαιτησίες. Μια χαρά λοιπόν (???)...
Από ΠΟΚ θα γίνει ΠΟΠ!!! Ενώνονται χωρίζουν, τεντώνονται λυγίζουν, και κάνουνε ΠΟΠ ΠΟΠ...

ΥΓ. Ο νέος μας αριστερός μπακ από την Γεωργία, είναι άραγε αυτός που έπαιξε εναντίον μας, στο περίφημο παιχνίδι που έκανε  τον Πανιώνιο γνωστό σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης?


ΥΓ2. Τον νου σας: Τον Κοντοέ και τα μάτια σας!!! Είναι ένα παιδί που έχει δώσει μέχρι και την ψυχή του τόσο καιρό.

2 σχόλια:

Ο ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ είπε...

Σε αντιδιαστολή των όσων γράφεις αγαπητέ φίλε (τα περισσότερα από τα οποία υιοθετώ), για διάβασε και το ακόλουθο σχόλια του Καρπετόπουλου:

"Το σχόλιο του Καρπετόπουλου για το ματς του Πανιωνίου στην εβδομαδιαία στήλη του για τους ορισμούς των διαιτητών στη Super Liga:

- Αρετόπουλος (Πανιώνιος – Καβάλα). Φέρνει πολλούς «άσους» ο Αρετό, είναι λίγο large με τον γηπεδούχο, αλλά στο συγκεκριμένο δεν βλέπω να παίζει ρόλο. Ισως γιατί αγαπάω ένα τραγούδι του Μούτση, που λέει για πρώην και επόμενες ομάδες, γκόμενες, δεν θυμάμαι καλά. Είναι αλήθεια ότι η μεταβίβαση ήταν τόσο προχωρημένη ώστε τις μετοχές στον Βεντούρη τις πήγε ο Καγιάσας;"

Τι καταλαβαίνεις? Ποιος είναι ο Καγιάσας? Εννοεί ότι έκανε το Βεντούρη πρόεδρο ο Ψωμιάδης για να πάρει το ματς?

Όποιος θέλει ας σχολιάσει και αυτό.

Λευτέρης - Γιάννενα.

amanAM είπε...

Κυριακή, κοντή γιορτή. Αύριο θα ξέρουμε το αποτέλεσμα.

Ο Καρπετόπουλος ήταν θαυμαστής της προπονητικής ιδιοφυΐας ονόματι Φερέρα, και σύμβουλος του τσακίρη επί μακρόν, την περίοδο που έφερε τον μαιτρ της διοίκησης, τον Κιντή.

Εάν το ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζει η Μπαρτσελόνα, άριστη φυσική κατάσταση, άριστο κοντρολ και χειρισμός μπάλας, γρήγορες πάσες και πλακίτσα μέχρι να βάλεις 4-5 γκολ σε "ομαδούλες" τύπου ΡΕΑΛ, τότε οι Καρπετόπουλοι θα έμεναν σχεδόν άνεργοι.

Η ανάλυση ευφάνταστων σεναρίων, και επιστημονικών συστημάτων, είναι αυτό που τους θρέφει χρόνια τώρα.

Εάν αύριο χάσουμε λοιπόν, θα είναι επειδή ο Ψωμιάδης κρύβεται πίσω από τον Πανιώνιο? Εάν νικήσουμε, το αποκλείεις να κρύβεται, και να μας χαρίζει τους βαθμούς για να σωθούμε?

Τελικά τίνος είμαστε παράρτημα? Να το αποφασίσουμε, να μην παιδευόμαστε!!! Του Γαύρου? Του Μάκαρου? Μήπως και του Εργοτέλη? Γιατί όχι, την επόμενη αγωνιστική, με αυτόν θα παίζουμε, ποιός ξέρει τι σενάρια θα κυκλοφορήσουν μέχρι τότε!!!