Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Γκαντεμιά νούμερο 2

Γύρισα στο σπίτι άρρωστος... Στενοχωρήθηκα πολύ, υπερβολικά θα έλεγα για τα δικά μου δεδομένα. Τους χρειαζόμασταν αυτούς τους 3 βαθμούς, και δεν μπορεί μια καραμπόλα στο 90' να σου στερεί τους 2 απ' αυτούς.

Παρόλα αυτά, τους βαθμούς σήμερα, δεν μας τους στέρησε μόνο η γκαντεμιά. Μας τους στέρησαν κι άλλοι: Πρώτος και καλύτερος ο Ριέρα, που ήταν αρνητικός όσο έπαιξε, και δεύτερος ο Φανούρης, που ναι μεν τον συμπαθώ, αλλά σήμερα ήταν απαράδεκτος. Καλύτερα να έβαζε φανέλα της Καβάλας, αφού ήταν ο 12ος παίκτης τους. Όλες οι πάσες λάθος, όλες οι σέντρες λάθος και ξέψυχες, δεν έτρεχε, δεν μάρκαρε, γενικά ήταν ματιασμένος!!!

Άλλος ένας που έβαλε το χεράκι του, ήταν ο διαιτητής. Ο Καρντόσο, 1 λεπτό μετά την κάρτα που πήρε, έκανε φάουλ για κάρτα, αλλά του χαρίστηκε. Του χαρίστηκε κι άλλη μια φορά, όταν παρίστανε τον τραυματία για να ξεχαστεί ο διαιτητής, και το πέτυχε. Η Καβάλα λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι με 11 παίκτες.Γενικά στο τέλος, την έσπρωξε και ο διαιτητής μπροστά την Καβάλα. Στα τελευταία λεπτά, όλα τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της Καβάλας.

Εμείς από την άλλη παίζαμε με 9, αφού θεωρώ τον Ριέρα και τον Φανούρη σαν απόντες. 

Ο Κουμορτζί δεν βοήθησε στο δημιουργικό παιχνίδι, άλλωστε όταν το κάνει αναρωτιόμαστε τι έγινε, αλλά ο Αναστασόπουλος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Κούμο ανασταλτικά. Έχασε όλες τις μάχες, όλες τις κόντρες, και λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανακάλυψη του μοιραίου φάουλ, εάν πέρναγε την μπάλα, θα έφευγε μόνος του ο Μήτρογλου, ο πιο κοντινός αμυντικός θα ήταν 30 μέτρα πίσω του, αλλά η πάσα δεν πέρασε ποτέ, κι έχω την αίσθηση πως ο Ντιέ χρησιμοποίησε και τα χέρια του για να την σταματήσει, ότι κι αν έγινε αμέσως μετά το φάγαμε!!!

Άραγε γιατί άργησε τόσο ο Λεμονής να δει πως ο Φανούρης και ο Ριέρα έπρεπε να βγουν?

Καλύτερος παίκτης μας, για άλλη μια φορά ο Μάχο, που στάθηκε βράχος στο τέρμα του. Συγκλονιστικός ο Τσότσαλιτς, καλοί οι Λάτκα, Γιόνσον και ο Κοντοές. Ο Όμο, πολύ ανεβασμένος. Ο Σιόβας σε εξαιρετική φόρμα τελευταία, πολύ καλός. 

Πάσχουμε στην ανάπτυξη, αλλά η ομάδα δείχνει να δένει, παίζει καλύτερα, γενικά πάμε πολύ καλύτερα από πριν. Ο Μήτρογλου και σήμερα το πάλεψε, έδωσε την ασίστ, είχε κακή τροφοδότηση (από Ριέρα και Φανούρη), προσπάθησε φιλότιμα, βγήκε πολλές φορές για να πάρει την μπάλα αφού αλλιώς δεν έφτανε ποτέ σε αυτόν, είχε και όλη την άμυνα της Καβάλας πάνω του. Έκανε ότι μπορούσε. Καλός ήτανε. Με λίγη τύχη, θα είχε βάλει γκολ στο 3'. 

Ο Σβέρκος δείχνει καλά στοιχεία. Δεν είναι έτοιμος. Δεν έχει φυσική κατάσταση.

Μπορεί να παραμένουμε στην διακεκαυμένη ζώνη, αλλά είμαι πιο αισιόδοξος απότι 1 μήνα πριν.

3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω πόσους βαθμούς έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ακόμα...Και η ατυχία είναι μέσα στο απιχνίδι, το ζήτημα όμως είναι πως οι βαθμοί δεν περισσεύουν και οι ευκαιρίες δεν περιμένουν κάθε φορά στη γωνία.
Ίσως χθες και να ήμασταν κάπως light σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις

amanAM είπε...

Light, με λίγες θερμίδες?

Light ήτανε ο Ριέρα και ο Φανούρης εχθές. Αυτό είχε επίπτωση σε όλη την επιθετική λειτουργία. Ανασταλτικά δεν ήμασταν light.

Όταν παίζεις 9 εναντίον 11, φαίνεσαι light.

br fun_atic είπε...

το light πήγαινε στο ότι δεν πιέσαμε ιδιαίτερα. Βάλαμε ένα γκολ από μία ουσιαστικά ευκαιρία και η Καβάλα έβαλε γκολ από σπόντα από κάτι σαν ευκαιρία...