Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

με καλύτερη ψυχολογία

Ακούω ότι σχολιάστηκε το "ξεβράκωμα" του Μήτρογλου. Το σχολιάζουν, αλλά πουθενά δεν φαίνεται να το προκαλεί ο ίδιος. Έγινε κατά λάθος. Αλίμονο, αυτό τους πείραξε? Προσβολή δημοσίας αιδούς ήταν το σφύριγμα του Κάκου, όχι ο πανηγυρισμός του Κώστα.

Πολύ πιο ήρεμος από ότι εχθές το βράδυ, θέλω να παραδεχτώ πως θύμωσα πολύ με τον τρόπο που μας ισοφάρισε εχθές ο Κάκος.
Εκεί που ο Παναθηναϊκός παρουσίαζε εικόνα διάλυσης, ο δε Πανιώνιος πετούσε, ο Κάκος ανακάλυψε αυτό το πέναλτι που έκοψε τα πόδια των παικτών μας, και έδωσε την ευκαιρία να απειλήσει 2-3 φορές ο Σισέ.
Μέχρι τότε, είχε μονάχα μια ευκαιρία που την έσβησε ο υπερΜάχο, όπως είχαμε κι εμείς ευκαιρίες, ιδίως εκείνη την πάσα του Γουνδουλάκη που του έφυγε λίγο πλάγια του Μήτρογλου, και πρόλαβε ο Τζόρβας να γυρίσει και να αποκρούσει σε κόρνερ με δεύτερη προσπάθεια.

Είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που όχι μόνο μαζεύτηκε κόσμος, αλλά δεν έφυγε απογοητευμένος από την ομάδα.
Το χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού, ήταν μια πολύ όμορφη σκηνή, που μας είχε λείψει.Από την εποχή του Λίνεν είχαμε να νοιώσουμε έτσι.
Ο Πανιώνιος χρειάζεται τον κόσμο, ο Σβέρκος για παράδειγμα που πρώτη φορά έπαιξε εχθές, πρέπει να αισθάνθηκε ότι ήρθε σε μια πραγματικά ιστορική ομάδα, και όχι σε ένα σκορποχώρι. Με την Καβάλα, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πολλοί.

Όλοι οι παίκτες, θα πρέπει να θυμούνται πως από αυτούς εξαρτάται εάν ο κόσμος θα τους χειροκροτάει, ή θα τους κράζει. Ακόμα και ο σχετικά μέτριος εχθές Κουμορτζί, άκουσε χειροκρότημα.

Η παρουσία του Μήτρογλου, έχει ανεβάσει όλη την ομάδα, γιατί επιτέλους υπάρχει κάποιος που μπορεί να βάζει γκολ. Με τέτοιες εμφανίσεις, ο κόσμος θα γυρίσει στο γήπεδο, και ο Μήτρογλου κακά τα ψέματα, είναι ένας πρώτης τάξης κράχτης για κάτι τέτοιο. Η ομάδα εδώ και χρόνια έπαιζε χωρίς επιθετικό παίκτη.

Επιβεβαιώνεται στην πράξη πως στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου βρήκε την ομάδα που θα του επιτρέψει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Αυτό πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους. Τέτοιοι παίκτες χρειάζονται στην ομάδα μας, και τέτοιοι παίκτες την χρειάζονται την ομάδα μας. Είναι ένα δίκαιο δούναι και λαβείν.

Το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα, δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Καβάλα διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα, και βάζει εύκολα γκολ. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια λογική. Θέλει υπομονή, και ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών, του προπονητή και της διοίκησης.
Εάν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη στο επόμενο παιχνίδι, θα μπορέσουμε να ανασάνουμε λιγάκι...

Με Καβάλα και Εργοτέλη, θέλω από 4 μέχρι 6 βαθμούς.

5 σχόλια:

amanAM είπε...

Κάποιοι βιάστηκαν να καταδικάσουν τον Πανιώνιο, τις επιλογές του Βεντούρη, καθώς και όσους "κράξαμε" τον Τσακίρη.

Άραγε μετά το διπλό στο Χαριλάου και την χθεσινή εμφάνιση με τον Βάζελο, χάρηκαν ή στενοχωρήθηκαν?

Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής. Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται, ο Πανιώνιος όμως έχει 121 χρόνια ιστορίας.

Ο Τσακίρης υπήρξε ένα κακό διάλειμμα στην ιστορία της ομάδας μας, δεδομένου του χάους που άφησε φεύγοντας...

Είχε δε το θράσος, να βγάζει ανακοινώσεις, μόλις νόμισε πως τα πράγματα δεν θα πάνε καλά, παρόλο που ευθύνεται 100% για τα χάλια μας. Δεν ήμασταν τρελοί που λέγαμε πως χωρίς επιθετικό, η ομάδα δεν μπορεί. Μα καλά, τόσο βλάκας ήταν αυτός ο άνθρωπος?

Εχθές, θα έβλεπε το παιχνίδι κρυμμένος στο λαγούμι του, τον φαντάζομαι να τρώει το καπέλο του σαν τον Ρόμπαξ, η ρόμπα η ξεκούμπωτη!

br fun_atic είπε...

Ανεξάρτητα από το όνομα ή το βάρος της φανέλας, νομίζω ότι η σημερινή Καβάλα έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και είναι βέβαιο ότι ο Μακ κοιτάζει ψηλά...

amanAM είπε...

οι γελοίοι, έχουν ανακαλύψει πως... αδικήθηκε ο Παναθλιακός επειδή μας χάρισε κάρτες, και έπρεπε να παίζουμε με 9 παίκτες!!!

Τις κάρτες που έπρεπε να μοιράσει στους Βάζελους, δεν τις βλέπουν!!!

Είναι τρομερό, πόσο παραμορφώνουν την εικόνα οι φακοί που φοράει ο καθένας.

Γι αυτό πάμε κατά διαβόλου σαν χώρα και σαν λαός. Είμαστε για τα μπάζα.

amanAM είπε...

Και το top της λαλακίας, ο πρασινόφρων βλάξ που ανακάλυψε πως... ο Σισέ κόπηκε με ανύπαρκτα οφάιντ στο πρώτο ημίχρονο, άρα... τι μιλάμε για το πέναλτι, ο Βάζελιακός είχε ήδη αδικηθεί!!!

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος?

(Μου αρέσει που σχολίασα τον Μπρφάν που παρακολουθεί τους δημοσιοκάφρους, και τελικά εγώ άκουγα στο ραδιόφωνο το κοντό και το μακρύ τους...)

Με τον Ολυμπιακό τώρα...
Εάν τον νικήσουμε, τον νικήσαμε γιατί μας το χάρισε, σαν παράρτημα που είμαστε!
Εάν έρθουμε χι, είναι γιατί δεν παλέψαμε να τον νικήσουμε, άσε που μας χάρισε παράλληλα και τον βαθμό, ενώ εάν χάσουμε, κάτσαμε να χάσουμε αφού είμαστε το παράρτημα του Γαύρου!!!

Μονά ζυγά, εμείς είμαστε παράρτημα.

br fun_atic είπε...

Η μόνη λύση είναι να του ρίξουμε 5 γκολ και να πετάξει ο Μήτρογλου το βρακί του στη μούρη του μαρινάκη.τότε δεν θα μπορεί κανείς να πει τίποτα