Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Δυστυχώς χάσαμε!

Απόψε χάσαμε 5-6 από τον Παναθηναϊκό στο πόλο, στο κλειστό της Αρτάκης.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ πιο δυνατός από ότι τον έχω δει σε προηγούμενα παιχνίδια, ο τερματοφύλακας τους πιστεύω πως έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του, έκανε το τέρμα να μοιάζει με δαχτυλήθρα. Πέραν αυτού, ο Αφρουδάκης ηγήθηκε της επίθεσης του Παναθηναϊκού, και απέδειξε άλλη μια φορά την αξία του. Η διαιτησία του χάρισε κάποια επιθετικά και κάποια αμυντικά φάουλ, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό καθόρισε το αποτέλεσμα. Παρόμοια παράπονα φαντάζομαι πως θα έχουν και οι βάζελοι. Στο πόλο υπάρχουν πολλές μάχες σώμα με σώμα, και εάν σφυριζόντουσαν όλα, τότε δεν θα παιζόταν ποτέ κάποια ολοκληρωμένη φάση.

Από την ομάδα μας δεν θεωρώ ότι υστέρησε κάποιος, αλλά ήταν τόσο πολύ το πάθος από πλευράς Παναθηναϊκού στην άμυνα, που συγκριτικά με αυτούς κάποιες στιγμές φαινόμασταν λίγο πιο χαλαροί. Οι παίκτες μας έχασαν την αυτοπεποίθηση τους από ένα σημείο και μετά, και σούταραν άστοχα, έχασαν πέναλτι, και γενικά δεν πίστεψαν ότι μπορούν να το γυρίσουν. Όμως είναι αδικία να πω πως δεν παίξαμε καλά, αυτοί απλώς έπαιξαν καλύτερα, με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα τους, που κράτησε το εις βάρος τους σκορ χαμηλότερα από ότι εμείς.

Τίποτα δεν κρίθηκε από αυτό το αποτέλεσμα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Υπομονή και πίστη στον στόχο, που είναι να σηκώσουμε φέτος την κούπα. Αυτή η ήττα να γίνει αφορμή να προσπαθήσουν πιο πολύ. Με μόνη την "φανέλα" δεν κερδίζονται τα παιχνίδια.

2 σχόλια:

Θεμιστοκλής είπε...

Κι εγώ δεν περίμενα τον Παναθηναϊκό τόσο δυνατό, πιστεύω όμως πως εμείς θα χαμογελάσουμε στο τέλος.
Φαίνεται πάντως, ότι εμπνέεις για αρχηγός της εξέδρας. Στις διακοπές του παιχνιδιού η κάμερα αρκετές φορές εστίασε πάνω σου!

amanAM είπε...

Μια από τις κάμερες, την είχε μια ωραιότατη κοπελιά. Κανονική, όχι σαν τον εποπτούκο...

Προφανώς θα κατάλαβε η κοπέλα ποιός είναι ο ωραίος, και είπε να τον αποθανατίσει!!!

Ή μήπως... ήταν δάκτυλος όσων θέλουν να με στοχοποιήσουν για να ξέρουν ποιόν να δείρουν?

Τέλος πάντων.

Θέλω να συγχαρώ τον Τέρενς Κουίκ!!! Στο γήπεδο μπήκε ένα λεφούσι από διαφόρους, που δήλωναν δημοσιογράφοι και περνούσαν χωρίς εισιτήριο. Μερικοί φέρνανε και την παρέα τους.

Κάποια στιγμή, σκάει μύτη ο Μαστοράκης με τον Κουικάρα, και πληρώσανε κανονικά οι άνθρωποι (ο Κουικάρας τα πλήρωσε δηλαδή). Το σχολίασα πως οι άλλοι περνούσαν στο τζαμπέ, και είπε πως... τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το θέατρο, πάντα τα πληρώνει διότι είναι σημαντική η οικονομική ενίσχυση, ενώ για τον καθένα μας, είναι το ελάχιστο να δίνουμε ένα πεντάευρο.

Μπράβο Τέρενς, αν μη τι άλλο, δεν είσαι γύφτος σαν πολλούς άλλους επώνυμους.