Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

καλύτερα σε άδειο γήπεδο!

Αυτό που είδαμε σήμερα στο γήπεδο με την Ξάνθη, είναι καθαρά έργο Τσακίρη, αφού το ρόστερ και όλα τα προβλήματα που ζητούν λύσεις από εχθές (μην πω προχθές), είναι κληρονομιά που στο φινάλε δεν την ζήτησε ο Βεντούρης, θα μπορούσε απλώς να την αποποιηθεί, αλλά προς τιμήν του δεν το έκανε.


Πως να εκλεγεί Δ.Σ. στην ΠΑΕ και να ολοκληρώσει συμφωνίες ο Βεντούρης, όταν οι μετοχές μεταβιβάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τελικά, και δεν ξέρουμε τι πραγματικό ταμείο και τι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις έχει παραλάβει στα χέρια του ο Ερασιτέχνης. Ο Ερασιτέχνης παλεύει και δεν μπορεί να λύσει τα δικά του προβλήματα, τα προβλήματα της ΠΑΕ θα λύσει και μάλιστα σε χρόνο dt?

Άλλωστε, πόσα στελέχη έχει ο ερασιτέχνης, ικανά και έντιμα, ώστε να "ξοδέψει" από το περίσσευμα προσώπων που διαθέτει για να στελεχωθεί η ΠΑΕ?
Το πιο πιθανό, είναι να μην μπορεί να κάνει τίποτα ο Βεντούρης, πριν πουλήσει παίκτες και πιάσει κάποια λεφτά στα χέρια του.

Είμαστε έξω από τον χορό, και μπορούμε να λέμε πολλά τραγούδια. Το μόνο που ξέρω, είναι πως ο "σωτήρας" ο Λιανός, από ότι είπε ο ίδιος, ήθελε να αναλάβει προσωπικά ο Τσακίρης όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει ο ίδιος την ΠΑΕ, και μετά το καλοκαίρι θα έβλεπε τι θα έκανε... Εάν δεν μπορούσε ο Λιανός, που έχει  κάπως τον τρόπο του, μπορεί ο Βεντούρης που δεν έχει την δυνατότητα και το ξέρουμε όλοι?

Δεν νομίζω πως  το άνοιγμα είναι μόνο 500 χιλιάρικα ή 1 μύριο, γιατί θα το έβρισκε εύκολα ο Λιανός ή ο Βεντούρης μετά από κάποια πώληση τύπου Μανιάτη. Γιατί να πουληθεί και ο Κούμο? Γιατί δεν έχει ήδη αγοραστεί κάποιος παίκτης που χρειαζόμαστε εάν δεν είμαστε σόλο μέσα? 
(πρέφα ξέρει κανείς? Να οργανώσουμε κάνα παιχνίδι...)
Εμείς όλοι που αναρωτιόμαστε είμαστε οι έξυπνοι, ενώ ο Βεντούρης είναι τόσο μαλάκας και ενώ μπορεί, απλώς κάθεται και τα ξύνει? Δεν νομίζω. Δεν μπορεί. Κάτι άλλο συμβαίνει.

Εγώ πιστεύω πως είμαστε πολύ πιο μέσα από όσα ακούγεται. Θα δούμε. Εδώ θα είμαστε, και θα τα λέμε.

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι που μαζευτήκαμε στο γήπεδο στις 17 του Νοέμβρη λέγαμε πως εάν αναλάβει ο Ερασιτέχνης, όλοι θα βάλουμε πλάτη. Άραγε το ελάχιστο, να γραφτούμε μέλη, πόσοι το κάναμε από όσους κάνουμε κριτική?

Όλος αυτός ο κόσμος που έβριζε σήμερα, έστω 70 ή 100 ευρώ θα τα έδινε άραγε για τον Πανιώνιο? Αμφιβάλλω.

Με κουράσανε όλα αυτά, τους βαρέθηκα όλους.

Σήμερα, είχα τριγύρω μου 20-25 της ορίτζιναλ, και από πίσω μου άλλους 200-250 να βρίζουν τον Πανιώνιο, και εγώ άφησα την γυναίκα μου και τον 11χρονο και τον 9χρονο γιό μου να κάθονται δίπλα μου, και σε κάθε πόντο που κέρδιζαν οι γυναίκες του Πανιωνίου στο βόλεϊ,  εγώ χειροκροτούσα. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα πόσο μαλάκας είμαι, αλλά συνέχισα.

Εδώ "κινδύνεψα" να φάω ξύλο από Πανιώνιους, γιατί γράφω (πιθανόν) μαλακίες στο ίντερνετ, εαν έτρωγα ξύλο από ΑΕΚτζήδες μέσα στο γήπεδο μας, τουλάχιστον θα αισθανόμουνα καλύτερα ότι το έφαγα από "εχθρούς". Και όμως, οι άνθρωποι αυτοί, δεν μας ενόχλησαν καθόλου, ακόμα και όταν τους βιντεοσκόπησα να βρίζουν τον Πανιώνιο μέσα στο ίδιο το γήπεδο μας!!!

Με κράξανε λίγο, αλλά... τους είπα πως βγάζω το πανό, και δεν αντέδρασαν περισσότερο...

Να πάνε αλλού να βρίσουνε όσοι δεν θέλουν να υποστηρίξουν τον Πανιώνιο. Άλλο να κάνουμε κριτική σε έναν μέθυσο που κατέστρεψε την προσωπική του ζωή κατ αρχάς, και μέσα σε όλα τα άλλα και τον Πανιώνιο, και άλλο να βρίζουμε εμείς τον Πανιώνιο καθώς και τους παίκτες του. Ο Τσακίρης παραξηγήθηκε δήθεν που κάποιοι τον έβρισαν. Στο γήπεδο πήγες ρε φίλε, και όχι σε εκκλησία. Έλεος! Το ότι ξενέρωσε μόλις ναυάγησαν οι εμπορικές χρήσεις του γηπέδου, είναι λεπτομέρειες(?)... Πιστεύω πως από όλη αυτήν την ιστορία, έχασε λεφτά, κυρίως λόγω των δικών του επιλογών. Θέλησε να κονομήσει από το γήπεδο, και ατύχησε. Του έμειναν μονάχα όσα θα βγάζει από το προπονητικό, που δεν θα είναι και λίγα... Έπαιξε κι έχασε, εάν έχασε όντως. Μας διέλυσε όμως, και αυτό δεν θα του το συγχωρέσω. Τώρα ας συνεχίσει απερίσπαστος να τα πίνει με τα 2-3 φιλαράκια του και την παρέα τους, και όσο πιο γρήγορα εμείς τον ξεχάσουμε για να δούμε τι θα απογίνουμε, τόσο καλύτερα. Το να τσακωνόμαστε στις εξέδρες για το πόσα έβαλε, εάν και πόσα πρόσφερε, δεν οδηγάει πουθενά, αφού ο ίδιος την έκανε σαν πράσινος λαγός με ελαφρά πηδηματάκια.

Σε εκτός έδρας ματς, τόσο βρισίδι δεν πρέπει να το τρώνε οι παίκτες μας.Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό μέσα στην έδρα μας. Άλλο η γκρίνια, και άλλο αυτό. Μας προσβάλλει που δεν θέλει να έρθει ο Μήτρογλου. Εσείς εάν είσαστε στην θέση του Μήτρογλου, θα θέλατε να πάτε σε αυτό το μπουρδέλο με τέτοιους οπαδούς και τέτοιο κλίμα?

Καλύτερα να παίζουμε με 500 φιλάθλους, παρά το σημερινό, από το 30ό λεπτό γιούχα.

Οι παίκτες δεν φταίνε. Ακόμα και εμένα εάν μου δίνανε 30-50-100 χιλιάρικα, και μου έλεγαν να παίξω μπάλα, εγώ θα έφταιγα που δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα, ή αυτοί που με φέρανε? Βρίστε τον Τσακίρη, βρίστε τον Κιντή, βρίστε και τον Βεντούρη ίσως γιατί δεν είναι μάγος να βγάλει λαγούς με πετραχήλια από το καπέλο του, αλλά οι παίκτες δεν φταίνε!!!

Καλύτερα σε άδειο γήπεδο. Καλύτερα να γίνεται ότι και στο βόλεϊ γυναικών, σήμερα το πρωί. Από το να βρίζουμε μόνοι μας τις παίκτριες, αφήνουμε το γήπεδο άδειο και πλακώνουν οι ΑΕΚτζήδες και το κάνουν αυτοί!!! Τα κορίτσια του βόλεϊ έχουν συνηθίσει προφανώς να τις βρίζουν οι άλλοι, όχι και να τις βρίζουμε μόνοι μας... Καλύτερα να γεμίσει η Νέα Σμύρνη με Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς κλπ, που θα βρίζουν την ομάδα μας, παρά να το κάνουμε μόνοι μας. Είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα.

Και πάλι καληνύχτα σας.

ΥΓ. Όποιος αντέχει, ας ακούσει στο πιο κάτω βίντεο τους ΑΕΚτζήδες να μας βρίζουν μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο. Απολαύστε το:


και η βαθμολογία, να μην ξεχνιόμαστε που βρισκόμαστε ακριβώς:

17 σχόλια:

Waspros Rebobas είπε...

1 enstash exw..Ef oson den boroun na oloklhrw8oun symfwnies,pws paraxwrh8hke o Maniaths???Eprepe na epel8ei symfwnia...K apo thn stigmh pou egine to ena,aytomata ginete k to alloTa la8h tou Tsakirh htan gnwsta,apo thn arxh ths xronias...To 8ema einai h lush poia einai..Einai o Erasitexnhs?Pws 8a shkwsei ta vary tou podosfairikou kommatiou?

Georgios είπε...

ΠΡΩΤΟΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ 1970. ΕΚΛΕΙΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ,ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ. ΕΜΕΤΟΣ........

amanAM είπε...

Για να μην παρεξηγηθώ άδικα. Δεν είμαι υποστηρικτής της άποψης ότι ο Βεντούρης κάνει τα σωστά. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον πιστεύω το αντίθετο.

Θεωρώ τρισμέγιστη ξεφτίλα την ανακοίνωση της μεταγραφής με έμψυχα ανταλλάγματα που θα ακολουθήσουν.

Ας έλεγαν πως συμφώνησαν ένα ποσό, που θα καταβληθεί σε μετρητά, ή με κάποιους παίκτες που αξίζουν, θέλουν να παίξουν στον Πανιώνιο, και τους θέλουμε και εμείς, και όχι να πάρουμε ότι περισσέψει. Καλύτερα τα λεφτά, και να ψωνίσουμε από αλλού, να μην έχουμε και υποχρέωση ρε αδελφέ.

Αλήθεια, και ο Κούμο, και ο Μανιάτης, κοστολογήθηκαν περίπου όσα ο Τζαβέλας μόνος του?

amanAM είπε...

Εγώ πρωτοπήγα το 1976.

amanAM είπε...

Συμφωνώ, αν δεν είναι όντως ο χειρότερος Πανιώνιος όλων των εποχών, είναι σίγουρα υποψήφιος γι αυτόν τον τίτλο με πολλές αξιώσεις...

Waspros Rebobas είπε...

Pros 8eou den 8elw na se kathgorhsw gia kati,apla ton teleutaio kairo,mono apo edw vlepw ligo pio sovares eidhseis gia thn omada...K gi auto grafw...oloi to kalo ths omadas 8eloume...Sto mono pou paradexomai ton Tsakiri,einai pws stis pwlhseis htan gata....

amanAM είπε...

ο Τσακίρης ήταν γάτα και στο να εξαφανίζει τα λεφτά από τις πωλήσεις, φορτώνοντας την ομάδα με παίκτες που δεν πάτησαν το χορτάρι, και με άλλους που καλύτερα να μην το είχαν πατήσει...

Και βέβαια, να φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι γι αυτό.

amanAM είπε...

Εγώ δεν γράφω ειδήσεις. Γράφω τις σκέψεις μου, όσα βλέπω, και όσα καταλαβαίνω.

Είναι κατά βάσιν προσωπικό ημερολόγιο. Δημόσιο μεν, μου αρέσει η κουβέντα και ο διάλογος, αλλά δεν παύει να είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο και τίποτα περισσότερο.

Waspros Rebobas είπε...

Molis ema8a pws h synenteuksh Ventouri anavlh8hke..Gt omws den ema8a..Kako mou myrizete...Mhpws tlk den er8ei o Mhtroglou k gi auto to ekane?Gt den 8a exei ti na ekshghsei?

Waspros Rebobas είπε...

Nai symfwnw opws to 8eteis gia to hmerologio..

amanAM είπε...

Προφανώς δεν είχε κάτι να πει. Ακόμα θα αγνοούνται τα ανταλλάγματα, παίκτες δεν βρίσκουμε, κλπ.

Χρόνια τώρα φωνάζω: Ελληνόπουλα, ακαδημίες, κλπ. Αντ αυτού προτιμήθηκαν οι μαζικές εισαγωγές ανεκδιήγητων. Έχουμε τέτοια χάλια, που αναπολούμε τον Σκούφαλη, και καλύτερος παίκτης μας ήταν ο Όμο. Αυτά τα λέει όλα.

Τι άλλο να μας πει ο Βεντούρης?

Είναι εποχές για έργα, όχι για λόγια. Ας το βουλώσουν, και ας κάνουν κάτι επιτέλους.

Ο Πανιώνιος, δεν είναι δικό μου μαγαζί, εάν ήταν, κάτι θα έκανα. Δεν θα έδινα συνεντεύξεις.

Ούτε θα έδινα 10 μέρες άδεια λόγω εορτών. Θα τους έβαζα όλους σε διπλές προπονήσεις, και όποιος δεν γουστάρει, σπίτι του.

amanAM είπε...

Κάποιοι θρασύδειλοι ανώνυμοι, απειλούν εμένα και άλλους μπλόγκερ, ότι και καλά θα μας δείρουνε γι αυτά που γράφουμε, και αναρωτιούνται πόσο μαλάκες είμαστε.

Ας χειροκροτήσουν αυτοί τον Πανιώνιο πρώτα, περιτριγυρισμένοι από ΑΕΚτζήδες, και μετά ας έρθουν να μιλήσουν κιόλας, οι γελοίοι.

Να έχουν και τα παιδάκια τους τριγύρω. Να δούμε πόσα αρχίδια φοράνε. Άντε γιατί ξέρω και εγώ να βρίζω. Πουτάνας γιοί, θρασύδειλοι λαγοί.

Waspros Rebobas είπε...

Ela mwre pou asxoleisai k me tous kompleksikous....Astous na vrizoun..allwste oloi einai xouligan apo to plhktrologio...Apo konta,oloi kotes einai autoi pou vrizoun...Alla akoma pistevw pws tous exei valei o epopths...

Costix είπε...

Αντωνη, τα εγραψα στο μπλογκ του Ακη και τα γραφω και στο δικο σου.

Ειμαι και εγω αφανταστα στεναχωρημενος αποψε και δεν ειχα καμμια ορεξη να γραψω, ομως διαβαζω καποιους φιλους και συνΠανιωνιους που κατηγορουν τον Βεντουρη για προδοτη κλπ και εχω να ρωτησω τα εξης (δεν κανω τον συνηγορο κανενος, απλα προσπαθω να καταλαβω πως φθασατε σε καποια συμερασματα).

Γιατι κατηγορουμε τωρα τον Βεντουρη???

Επειδη πουλησε Μανιατη και Κουμο στον γαυρο ???
Μα χρειαζομαστε αμεσα μετρητα, εδω και τωρα, για μεταγραφικη ενισχυση και τρεξιμο της ΠΑΕ και ο μονος που εχει ρευστο σημερα ειναι ο Μαρινακης, ουδεις αλλος στην Ελλαδα.

Μηπως οτι τους ξεπουλησε ???
Μα αυτο συμβαινει παντα οταν πουλας σε κατασταση εκτακτου αναγκης, και εξ αλλου ουτε ηταν παιχτες κλασης Ροναλντινιο, για να ενδιαφερουν τοσο πολυ τον γαυρο και να πιεσουν τον Βεντουρη να προδωσει τις Πανιωνιες αρχες του και την σημαντικη (πιστευω) προσφορα και ιστορια του στο Συλλογο. Εξ αλλου αν ειμαστε (οπως καποιοι διατεινονται) στο αρμα του γαυρου, δεν θα χαναμε σημερα, σωστα ???

- Μηπως οτι καθυστερησε την μεταγραφικη ενισχυση ???
Μα μεταγραφες κανεις μονο με μετρητα στο χερι. Θυμιζω για την ιστορια οτι ο Βεντουρης απεκτησε δικαιωμα υπογραφης στην ΠΑΕ την περασμενη Τεταρτη 5 Ιανουαριου, οταν και επεσαν οι τελικες υπογραφες τησ μεταβιβασης. Θυμιζω οτι η καθυστερηση υπηρξε λογω μεταβιβασης μιας πιστωτικης γραμμης στην Τραπεζα προς την ΠΑΕ, που η εγγυηση της επρεπε να περασει απο τον Τσακιρη στον Ερασιτεχνη (στην Ελλαδα ζουμε). Ποτε να κανει τις μεταγραφες ??? Στις 6 των Φωτων η την Παρασκευη ??? Εξ αλλου με τα χαλια που εχουμε, κανεις παιχτης δεν ρισκαρει να ερθει, εστω και δανεικος.

Αν θελετε μου εξηγειτε την λογικη σας, γιατι η κατηγορια ειναι βαρεια και προσωπικα θεωρω τον Βεντουρη αν μη τι αλλο, εξαιρετικα εντιμο ατομο και με μεγαλη και ανυστεροβουλη προσφορα στον Συλλογο τοσα χρονια. Δεν του αξιζει, ρε φιλαρες !!!

Εκτος αν ξερετε κατι που εγω δεν ξερω, αδελφια.

Με τα σημρινα αποτελεσματα, ακομα δεν εχει χαθει τιποτα. Βεβαια, βλεπω πολυ δυσκολο να αλλαξει σημαντικα το κλιμα.

Και το κυριοτερο, ειμαστε αφελεις να περιμενουμε απο τους παιχτες να ανεβουν ψυχολογικα, απο την ωρα που τους βριζουμε ετσι ??? Και η ελαχιστη αυτοπεποιθηση τους, εχει παει περιπατο.

Το ιδιο ισχυει για το προπονητικο team και τους διοικουντες.

amanAM είπε...

Κωστή, εάν διάβασες όσα έχω γράψει, φαντάζομαι θα έχεις διαπιστώσει πως ουσιαστικά έχω πει ήδη ακριβώς τα ίδια με εσένα.

Επικοινωνιακά όμως έχει χάσει το παιχνίδι, αφού ο τρόπος που ανακοινώθηκαν τα ανταλλάγματα, ήταν παρεξηγήσιμος.

Άλλο πρόβλημα με τον Βεντούρη, είναι πως εάν ήταν ο ίδιος μεγαλομέτοχος, θα έβρισκα φυσιολογικό να είναι ένα one man show, τουλάχιστον σε αυτήν την φάση. Όμως, σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη, τον οποίον μεταβιβάστηκαν οι μετοχές, αναγκαστικά πρέπει να ενεργεί σαν εκπρόσωπος ενός Δ.Σ. της ΠΑΕ, που συλλογικά αποφασίζει, αφού εξουσιοδοτηθεί από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη (που είναι ο μεγαλομέτοχος).

Καταλαβαίνω πως αυτό θα ήταν πολύ χρονοβόρο σχήμα, θα δημιουργούσε ατελείωτη διαδικασία, αλλά... η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια. Πρέπει και να φαίνεται τέτοια.

Σε περίοδο επιτυχιών και καλής ψυχολογίας, κανένας δεν θα πρόσεχε τέτοια, αλλά σε μια περίοδο δύσκολη, όλα έχουν σημασία.

Δεν έχω λοιπόν κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη για τον Βεντούρη, αλλά ούτε υποστηρίζω την άποψη ότι τα κάνει όλα σωστά. Δεν μπορώ να το γνωρίζω εξ άλλου.

Όμως δεν μπορεί ο Βεντούρης να κρίνεται αυτήν την στιγμή, πρέπει να του δοθεί χρόνος να δούμε τι θα γίνει, και όχι να κρίνουμε εδώ και τώρα. Ούτε είναι αυτός ή οι παίκτες αυτοί που θα πρέπει να εισπράττουν την οργή του κόσμου.

Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Να στηρίξει την ομάδα, και εάν δεν τον αφήνει η κακή ψυχολογία του, θεωρώ προτιμότερο να κάτσει στο σπίτι του όποιος δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είναι και ο κόσμος.

Costix είπε...

Συμφωνω 100% και δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω.

amanAM είπε...

Η Συγνώμη του Γεράσιμου Βεντούρη
Συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για το θέμα που δημιουργήθηκε με την μη ολοκλήρωση του δανεισμού του Μήτρογλου, ζήτησε ο Γεράσιμος Βεντούρης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Παράλληλα δικαιολόγησε την αντίδραση των φίλων των «κυανέρυθρων» και ξεκαθάρισε: «Αν ήξερα ότι υπήρχε μια περίπτωση να μην έχω την Τετάρτη το βράδυ το δελτίο του Μήτρογλου δεν θα προχωρούσα σε καμία περίπτωση τη μεταγραφή του Μανιάτη».

Respect. H αναγνώριση του λάθους, είναι ο μόνος δρόμος για να μην επαναληφθεί, και για να γινόμαστε καλύτεροι.

Όταν προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, τότε είσαι για γέλια και για κλάματα.

Όπως ακριβώς ο πιο κάτω, που αντί να κρύβεται, έχει το θράσος να κάνει και ειρωνικές δηλώσεις:


Η δήλωση του Κωνσταντίνου Τσακίρη:

«Υπάρχει πρόσφατα υπερπροσφορά συνεντεύξεων από νυν και παραλίγο προέδρους της ΠΑΕ, όλες σε ατυχές timing για την ομάδα. Εγώ δεν θα μιλήσω πριν κριθεί η μάχη της παραμονής. Έως τότε ελπίζω επιτέλους ο κόσμος του Πανιωνίου να αφήσει την εσωστρέφεια και να στηρίξει την ΠΑΕ η οποία βρίσκεται σε «Πανιώνια χέρια», όπως ακριβώς το ζήτησε στο συλλαλητήριο».