Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ρε Μανιάτη, άντε και γ@μήσου!

Ο άρρωστος με ίωση Μανιάτης, αναστήθηκε και βρέθηκε στις εξέδρες του παγωμένου (από το κρύο) Καραϊσκάκη, για να παρακολουθήσει την νέα του ομάδα...
Εν τω μεταξύ, εμείς δεν ξέρουμε ακόμα πόσα και ποιά ανταλλάγματα θα πάρουμε από την μεταγραφή αυτήν. Εάν αυτή δεν είναι επικύρωση ότι γίναμε παράρτημα του Γαύρου, τότε τι είναι?
Όταν το αφεντικό σου παίρνει από εσένα κάτι που θέλει, δεν τολμάς να ζητήσεις πρώτα τα ανταλλάγματα... Παίρνει αυτό που θέλει, και κάποια στιγμή θα σου δώσει ότι έχει ευχαρίστηση.

Ήδη, κανονίζω εκδρομή για την Κυριακή. Δεν βλέπω τι δουλειά θα έχω στο γήπεδο του παραρτήματος του Γαύρου. Ούτε να τους βλέπω δεν θέλω, ούτε να τους ακούω, ούτε να πάω στο γήπεδο έστω και για να τους βρίσω. 

Όχι ότι αμφέβαλλα πως ο υπάλληλος του Μαρινάκη δεν θα ύψωνε το ανάστημα του,  το καλοκαίρι είχε δείξει ποιός και τι είναι, αλλά... όχι κι έτσι. Κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα ρε παιδιά!!!

Καληνύχτα

5 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Τςςς.... Μην υπερβάλλεις. Στην ανάρρωση από την ίωση είναι το παιδί. Δεν έχει δυνάμεις για να παίξει. Για να πάει στο γήπεδο, μπορεί.
Πάντως πως καταφέρνουμε στον Πανιώνιο όλα να τα κάνουμε άκομψα...Ούτε να κρυφτούμε δεν μπορούμε, εκτός και αν δεν μας αφήνουν αυτοί που μας ελέγχουν...Άλλο απλά ανίσχυρος και άλλο ανίσχυρος και ... ξεφτιλισμένος...

NK99 είπε...

Από την στιγμη που οι μετοχές ανήκουν στον ερασιτέχνη δηλάδή στα μέλη του ο Πανιώνιος δεν είναι παράρτημα κανενός. Το γεγονός ότι ο κ. Βεντούρης (με την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτηρίζει) δεκαετίες τώρα ντροπιάζει τον σύλλογο είναι ένα σοβαρό θέμα αλλά δεν καθιστά τον Πανιώνιο παράρτημα. Νομίζω ότι δεν ήρθε ώρα για αποχή από την άποψη ότι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους για να κάνουν ότι γουστάρουν. Εξάλλου αν η φυσική παρουσία του κόσμου βοηθήσει την ομάδα να σωθεί μπορεί αν υπάρξει ελπίδα για κάτι καλύτερο.

antonis είπε...

Είναι πρός τιμή σου που παίρνεις θέση για τον Μανιάτη,γιατί κάποιοι Πανιώνιοι της Συμφοράς ήταν έτοιμοι να εγκαλέσουν όποιον έλεγε κάτι άσχημο για τον ΜΑΝΙΑΤΗ.
Και για να εξηγούμε καλός παίκτης ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ αλλά φέρθηκε πούστικα στην Ομάδα,και επειδή εγώ είμαι με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και οχι με τον κάθε Μανιάτη και κάθε ΤΣΑΚΙΡΗ η ΒΕΝΤΟΥΡΗ λέω στο κόσμο να ξυπνήσει και να μήν τρώει κουτόχορτο.
Είναι ξευτελιστική η συμφωνία με τον γαύρο και δικαιολογιμένα κάποιοι μας λένε παράρτημα, ασχέτως αν αυτο ισχύει η όχι.

amanAM είπε...

Δεν προτείνω την αποχή. Κάποιοι πηγαίνουν στο γήπεδο ίσως για να βρουν ενδιαφέρον στην ζωή τους.
Εγώ έχω χίλια πράγματα να κάνω. Ακόμα και μια βόλτα με τον σκύλο μου, είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία στην ζωή μου.

Κάποτε είχα πέσει σε ένα 4ωρο μποτιλιάρισμα στο ύψος των Άγιων Θεοδώρων και της Κινέτας. Φυσικά δεν είχα προγραμματίσει να "χάσω" τόσες ώρες ακινητοποιημένος στην εθνική οδό... Μπορώ να πω ότι θα ήμουνα φτωχότερος σε αυτήν την ζωή, εάν δεν το είχα ζήσει κι αυτό.
Πρέπει να ήταν μια από τις μέρες, που γέλασα πιο πολύ στην ζωή μου. Είχε γίνει απίστευτος χαβαλές με τα υπόλοιπα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Ένα κομμάτι του μποτιλιαρίσματος, είχαμε ξεσκιστεί στα αστεία, στα πειράγματα, γελάσαμε με την ψυχή μας. Γέλιο μέχρι δακρύων.

Αυτή η φιλοσοφία διέπει την ζωή μου, και εάν χάσω την διάθεση να διασκεδάσω αυτά που κάνω, εάν δεν βρω μηχανισμό να φέρω τις καταστάσεις που βιώνω σε αυτό το επίπεδο, τότε... έχω αποτύχει.

Η διάθεση μου αυτήν την στιγμή, είναι να βρίσω όποιον δω μπροστά μου. Γιατί να χειροκροτήσω τον Λάτκα, τον Γιαννάκη τον Κοντοέ, ή τον όποιον άλλον, όταν... ο κάθε ξεφτίλας που παίζει στην ομάδα μας είναι έτοιμος να μας ρίξει από 2 μούντζες και να φύγει από την ομάδα? Ακόμα και εάν παίξει ο Μήτρογλου, και ρίξει 5 γκολ, όταν θα ξέρω ότι παίζει στην ομάδα μας από αγγαρεία, και με σύντομη ημερομηνία λήξης, τι κέφι θα έχω να τον χειροκροτήσω?

Δεν μου ταιριάζει να πάω και να βρίσω οποιονδήποτε, πέραν του επόπτη ίσως, που και αυτό το κάνω για πλάκα!!!

Δεν θέλω να βρεθώ στο γήπεδο προκαταβολικά θυμωμένος. Έτσι αισθάνομαι τώρα. Εάν δε στραβώσει το αποτέλεσμα με την Ξάνθη, τότε θα στενοχωρηθώ τόσο πολύ που δεν ξέρω πως θα αντιδράσω.
Ενώ εάν πιω τα τσιπουράκια μου σε μεζεδοπωλείο της Χαλκίδας, θα είμαι μια χαρά. Θα μάθω κάποια στιγμή το αποτέλεσμα, και θα το αντιμετωπίσω πολύ πιο ψύχραιμα.

Καμία πρόταση για κάποια καβάντζα στην Χαλκίδα, που να πάω?

Ο μόνος λόγος που δεν παρακολουθώ το μπάσκετ, ούτε καν από την τηλεόραση, είναι γιατί με χαλάει. Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίσω να παρακολουθώ το ποδόσφαιρο, εάν είναι να με χαλάει κι αυτό.

Μια χαρά αισθάνομαι με το πόλο. Θα βλέπω αυτό. Το Σάββατο το απόγευμα, δεν ξέρω ακόμα την ώρα, θα παίξουμε κατά του Παναθηναϊκού. Δεν το χάνω το παιχνίδι αυτό. Πολύ ευχάριστα θα παρακολουθήσω και το βόλεϊ γυναικών, εάν κουμπώσει χρονικά. Την Κυριακή μου όμως, δεν θα την θυσιάσω άδικα. Εάν δεν βρω τίποτα άλλο να κάνω, ίσως να αλλάξω άποψη, εάν μέχρι τότε ηρεμήσω θα έρθω στο γήπεδο, αλλά όσο θα αισθάνομαι έτοιμος να τους βρίσω όλους και όλα, θα προτιμήσω να απέχω.

amanAM είπε...

Έκανα μια βολτίτσα από τα άλλα μπλογκ, και διάβασα τα σχόλια.

Απότι καταλαβαίνω, λίγο πολύ συμφωνούμε όλοι.

Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω, είναι πως είναι ακόμα αξεκαθάριστο πόσα θα βάλει στην τσέπη του ο Βεντούρης, αλλά είναι βέβαιο πως ο Μαρινάκης έχει κοστολογήσει πως θέλει 5 μύρια για να δώσει τον Μανιάτη που μόλις απέκτησε για 1-2 εκατομμύρια.

Τα 3-4 εκατομμύρια που βάζει σαν υπεραξία στο συμβόλαιο του Μανιάτη, είναι όσα χάνουμε από την αδυναμία μας (και την ανικανότητα) να αξιοποιήσουμε (και να κρατήσουμε) τους παίκτες μας.

Άντε, καλώς να έρθει ο Μήτρογλου, να βάλει μερικά γκολάκια, να του ανεβάσουμε κι αυτουνού το κασέ, να βγάλει κάνα φράγκο επιπλέον ο Μαρινάκης.

Παράρτημα
Αδελφών
Ντροπιασμένων
Ιώνων απογόνων,
Ωθώντας
Ντροπιασμένους
Ιχθείς (Γαύρους)
Ολυμπιακούς
Σκατιάρηδες

Κάπως έτσι έχουμε καταντήσει!!!