Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Όλοι στο αεροδρόμιο!!! Έρχεται -τελικά- ο Μήτρογλου...

Η μετακίνησή του από τον Πειραιά στη Νέα Σμύρνη πέρασε από... χίλια κύματα, όμως τελικά ο Κώστας Μήτρογλου θα αφήσει προσωρινά την ερυθρόλευκη φανέλα και μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με την κυανέρυθρη. Ο διεθνής επιθετικός είπε τελικά το "ναι" και πηγαίνει δανεικός στον Πανιώνιο μέχρι τη λήξη της σεζόν, με την μεταγραφή του να ανακοινώνεται την Τρίτη (11/1).

Ο 22χρονος επιθετικός είναι η αλήθεια πως περίμενε κάτι από Γερμανία και συγκεκριμένα την Βέρντερ Βρέμης, όμως η δουλειά... σκάλωσε. Την ίδια ώρα δεχόταν έντονη πίεση από τον Ολυμπιακό να πάει στον Πανιώνιο, αφού οι πειραιώτες είχαν πάρει ήδη τον Μανιάτη και έχουν στα... σκαριά και τον Κουμόρτζι, με την προϋπόθεση, όμως να δώσουν τουλάχιστον έναν παίκτη (στην πορεία έγιναν δύο) στους νεοσμυρνιώτες και αυτός φυσικά να είναι ο Μήτρογλου, καθώς για επιθετικό καίγονται.
Ετσι, όπως είναι η κατάσταση στον Πανιώνιο, που βρίσκεται σε χαμηλή βαθμολογική θέση και κοντά στον υποβιβασμό, ο Μήτρογλου δεν ήθελε να πάει. Ο Αρης από την πλευρά του πίεζε για να τον πάρει δανεικό, όμως στον Ολυμπιακό ήταν ανένδοτοι. Και του το διεμήνυσαν: "Ή στον Πανιώνιο, ή στην κερκίδα...".
Ο Μήτρογλου, αφού στάθμισε καλά όλα τα δεδομένα και για να μην πάει κόντρα στις... επιταγές του Μαρινάκη, που είχε υποσχεθεί στον Βεντούρη, όταν συμφώνησαν για τους Μανιάτη-Κουμόρτζι, ότι θα τους παραχωρήσει τον διεθνή επιθετικό, τελικά δέχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (10/1) να πει το "ναι" στους κυανέρυθρους.
Συνεπώς η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (11/1) όταν θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο έως το καλοκαίρι και κατόπιν θα ανακοινωθεί από την διοίκηση των κυανέρυθρων.

 http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=83886#ixzz1AhEjSQCo

Σχόλιο: Καλώς να ορίσει ο Μήτρογλου, και να γίνει ο Πανιώνιος η αφορμή και το μέσον για να πετύχει όλους τους στόχους του. Να πάμε όλοι στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούμε, όπως σωστά προτείνει ο φίλος ΝΚ99.

Α.Μ. 


3 σχόλια:

NK99 είπε...

Όλοι στο αεροδρόμιο!!!!

amanAM είπε...

Φύγαμε!!!
Πάμε Βαρκελώνη?

amanAM είπε...

Μετά τον Τάσο Παπάζογλου και τον Γιάννη Μανιάτη, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και τους Γεωργιάδη, Ανάκογλου, Βέλλιο, από Πανσερραϊκό και Ηρακλή αντίστοιχα. Τις επόμενες μέρες οι τελικές κινήσεις. Παγώνει του Κουμορτζί, σκέψεις για Μέντες, ενώ σύμφωνα με την L`Equipe ενδιαφέρεται και για τον Αμπντούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=83888#ixzz1AjBqwCAS