Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ας ανάψουμε μια λαμπάδα

στο ύψος του Μάχο, για τις αποκρούσεις στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Μπρέσκα στο δεύτερο ημίχρονο, και κράτησε το μηδέν.

Δυστυχώς, η απειρία του Σκούρτη μας στοίχισε την απώλεια της μοναδικής ουσιαστικά ευκαιρίας που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο να "κλέψουμε" το αποτέλεσμα.
Έχουμε Γολγοθά να ανέβουμε, και η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ο Μπάλαμπαν εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.


ΥΓ. Εκ των υστέρων, αναλογίζομαι πόσο δύσκολο είναι να σωθούμε... Την Κυριακή είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία.Εάν πιάσουμε τους 19 βαθμούς, παραμένουμε κάπως ζωντανοί, εάν μείνουμε στους 16 ή πάμε στους 17, τελειώσαμε.com!

 


2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ενώ στο πρώτο είχε κάνει τους αμυντικούς του Βόλου να τρέμουν...

amanAM είπε...

Στο πρώτο είχε 2 ευκαιρίες, βέβαια και που τις είχε, σάματις τις αξιοποίησε? Ο Μπάλαμπαν πρέπει να ψάξει γρήγορα για ένα ΚΑΠΗ να αράξει ο άνθρωπος.

Ο έτερος χασογκόλης, ο Ριέρα, επίσης πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Εάν δεν βάζεις ούτε αυτά, τότε γιατί τρέχεις πέρα δώθε ρε φίλε?

Στον Κούκετς δίνω ελαφρυντικό πως στην μοναδική ευκαρία που είχε, έχασε το κοντρόλ, πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα, ενώ ο Σκούρτης είναι ακόμα πιτσιρικάς και άπειρος, και δικαιολογείται κι αυτός κάπως.

Αυτός που είναι εντελώς αδικαιολόγητος στην τελική, είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να βάλουμε γκολ με τίποτα, και να γλυτώνουμε επειδή ο Μάχο μας σώζει σε 3-4 περιπτώσεις από βέβαια γκολ.